Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Οι σειρές του Netflix που ξεχωρίσαμε τον Αύγουστο και προτείνουμε να δεις

Μην τις χάσεις!

30 Αυγούστου 2022 15:06
Οι σειρές του Netflix που ξεχωρίσαμε τον Αύγουστο και προτείνουμε να δεις
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τον Αύγουστο ήρθαν στο Netflix νέες σειρές και όπως κάθε μήνα, δεν είναι δυνατόν να προλάβει κανείς να τα παρακολουθήσει όλα. Για τον λόγο αυτό, το Athensmagazine.gr, σου παρουσιάζει τις 3 σειρές του Αυγούστου που ξεχώρισε.

Πάμε να τις δούμε...

Locke & Key: Season 3

Το Locke & Key, είναι μια σειρά που τράβηξε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών από τον πρώτο κύκλο. Τον Αύγουστο περιμέναμε με ανυπομονησία την τρίτη σεζόν, την είδαμε και την προτείνουμε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Στο συναρπαστικό τελευταίο κεφάλαιο της σειράς, η οικογένεια Λοκ ανακαλύπτει κι άλλη μαγεία καθώς αντιμετωπίζει έναν δαιμονικό νέο εχθρό που θέλει πάση θυσία τα κλειδιά.

Εγώ Ποτέ: Σεζόν 3

Εφηβικό, ανάλαφρο αλλά με πολλά νοήματα η σειρά Εγώ Ποτέ, με πρωταγωνίστρια την Ινδή Ντέβι (Maitreyi Ramakrishnan), επέστρεψε και μας χάρισε στιγμές γέλιου και προβληματισμού.

«Είμαστε πολλοί ευγνώμονες που το Netflix και η Universal Television που μας επιτρέπουν να συνεχίσουμε να λέμε αυτή την ιστορία και στους οπαδούς σε όλο τον κόσμο που ήθελαν να δουν περισσότερα από αυτή την Ινδή έφηβη που έχει κακή συμπεριφορά», δήλωσαν οι συνδημιουργοί Mindy Kaling και Lang Fisher.

Στον τρίτο κύκλο η Ντέβι κι οι φίλες της ίσως τελικά να πάψουν να είναι σινγκλ. Θα μάθουν όμως πως οι σχέσεις συνοδεύονται από μεγάλη αυτογνωσία – και πολύ δράμα.

Το Κορίτσι στον Καθρέφτη

Το κορίτσι στον καθρέφτη (Alma) είναι μια ισπανική σειρά μυστηρίου 10 επεισοδίων που δημιουργήθηκε από τον Sergio G Sánchez για το Netflix και μέσα από την ιστορία της πραγματεύεται την αναζήτηση της ταυτότητας μέσα από μια συναισθηματική, μυστηριώδη και απροσδόκητη πλοκή.

Η πλοκή της σειράς ακολουθεί μια κοπέλα την Άλμα που υποδύεται η Μιρέια Οριόλ, η οποία ήταν η μόνη που επέζησε μετά από ένα ατύχημα με λεωφορείο σε μια σχολική εκδρομή. Η κοπέλα ξυπνά σε ένα νοσοκομείο υποφέροντας από αμνησία. Αποπροσανατολισμένη και τραυματισμένη, προσπαθεί να ξετυλίξει το μυστήριο πίσω από το ατύχημα. Κάνει τα πάντα για να θυμηθεί ποια είναι και τι έχει συμβεί και να μάθει την αλήθεια που της κρύβουν όλοι, καθώς μετά από το περίεργο ατύχημα που σκότωσε τους συμμαθητές της, εκείνη έχασε τη μνήμη της. Η Άλμα προσπαθεί να αποκαλύψει τις συνθήκες που οδήγησαν σε αυτό το μοιραίο ατύχημα πριν να είναι πολύ αργά και η ταυτότητά της χαθεί οριστικά.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share