Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Βόμβα»: Πασίγνωστο ζευγάρι παντρεύτηκε και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς! (Video)

Ποιο ζευγάρι επισημοποίησε τη σχέση του;

18 Ιουλίου 2022 08:25
«Βόμβα»: Πασίγνωστο ζευγάρι παντρεύτηκε και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Επισημοποίησαν τη σχέση τους Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ. Η λατίνα σταρ του τραγουδιού και του κινηματογράφου και ο χολιγουντιανός ηθοποιός που έχει βραβευτεί με Όσκαρ, παντρεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα στο Λας Βέγκας.

Το ζευγάρι έλαβε άδεια γάμου στην κομητεία Κλαρκ της Νεβάδα το Σάββατο 16 Ιουλίου και άνθρωποι του περιβάλλοντός τους επιβεβαίωσαν τα ευχάριστα στο TMZ. Η τελετή έγινε με ελάχιστο κόσμο από το στενό τους περιβάλλον, αλλά πλήθος ανδρών ασφαλείας που κράτησαν μακριά τα... αδιάκριτα βλέμματα και τα ΜΜΕ.

λόπεζ άφλεκ γάμος

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας «Gigli» το 2002, αλλά το 2004 χώρισαν. Περίπου 17 χρόνια μετά το ζευγάρι επανασυνδέθηκε και τον Απρίλιο αρραβωνιάστηκαν.

«Ήμασταν κι οι δύο μικροί και μάλλον, φοβηθήκαμε τη δημοσιότητα που έσκασε τόσο απότομα. Τώρα είμαστε κι οι δύο τόσο χαρούμενοι που ξέρουμε ότι αυτό που ζούμε είναι πιο δυνατό από όλα αυτά τα πράγματα, δεν θα αφήσουμε να μας το χαλάσουν ξανά. Είμαστε μεγαλύτεροι, εξυπνότεροι, πιο έμπειροι. Είμαστε σε διαφορετικά σημεία στις ζωές μας, έχουμε παιδιά, προσέχουμε περισσότερο. Θα το προστατεύσουμε αυτό που έχουμε με κάθε τρόπο, δεν θα χαλάσει έτσι μία τόσο όμορφη περίοδος της ζωής μας», είχε τονίσει για την επανασύνδεση η 53χρονη σταρ, που έχει παντρευτεί άλλες τρεις φορές και έχει αποκτήσει δύο παιδιά από τον γάμο της με τον τραγουδιστή Μαρκ Άντονι (2004-2014).

«Eίναι καλή η ιστορία. Είναι σπουδαία ιστορία. Και ξέρεις, ίσως μια μέρα την πω. Θα τη γράψω. Είμαι πολύ τυχερός στη ζωή μου που εκμεταλλεύτηκα τις δεύτερες ευκαιρίες που μου δόθηκαν και το λέω αυτό γνωρίζοντας ότι άλλοι άνθρωποι δεν έχουν καν πρώτη ευκαιρία. Είχα δεύτερες ευκαιρίες στην καριέρα μου. Είχα δεύτερες ευκαιρίες ως άνθρωπος», είχε πει με τη σειρά του ο 50χρονος ηθοποιός που έχει τρία παιδιά από τον γάμο του με την ηθοποιό Τζένιφερ Γκάρνερ.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share