Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Disney +: Οι 5 πρώτες ταινίες που πρέπει να δείτε

Πάρτε θέση και φτιάξτε ποπ κορν!

27 Ιουνίου 2022 10:33
Disney +: Οι 5 πρώτες ταινίες που πρέπει να δείτε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η αγαπημένη Walt Disney Company, που έχει μεγαλώσει με τις ταινίες της και τις σειρές της αρκετές γενιές μέχρι σήμερα, καθώς λειτουργεί από το 1923 και αγαπούν μικροί και μεγάλοι, μπαίνει ακόμα πιο δυναμικά στα σπίτια μας, με την υπηρεσία μετάδοσης για συνδρομητικά βίντεο, Disney +.

Η υπηρεσία ξεκίνησε τη λειτουργία της στον Καναδά, την Ολλανδία και τις Ηνωμένες Πολιτείες στις 12 Νοεμβρίου 2019 και μια εβδομάδα αργότερα επεκτάθηκε στην Αυστραλία, στο Πουέρτο Ρίκο και στη Νέα Ζηλανδία.

Ενώ, πριν από λίγες ημέρες, στις 14 Ιουνίου του 2022, η πλατφόρμα έγινε διαθέσιμη και στην Ελλάδα.

Το Athensmagazine.gr, έχει ήδη "ψαχουλέψει" ανάμεσα στις ταινίες της πλατφόρμας και ξεχώρισε 5, τις οποίες πρέπει οπωσδήποτε να δεις.

Με την ευκαιρία δείτε εδώ ποια είναι οι ταινίες της εβδομάδας 23/06 - 29/06.

Κρουέλα

Η βραβευμένη με Όσκαρ Έμα Στόουν ("La La Land") πρωταγωνιστεί στην ταινία της Disney με τίτλο "Κρουέλα", μια ολοκαίνουρια ταινία με ηθοποιούς για τις επαναστατικές πρώτες μέρες μιας από τις πιο διαβόητες – και περιβόητα μοδάτες – κακοποιούς του κινηματογράφου, της θρυλικής Κρουέλα ντε Βιλ.

Η ιστορία της "Κρουέλα", η οποία διαδραματίζεται τη δεκαετία του 1970 στο Λονδίνο εν μέσω της πανκ ροκ επανάστασης, παρακολουθεί μια νεαρή κλέφτρα που λέγεται Εστέλα, ένα έξυπνο και δημιουργικό κορίτσι, αποφασισμένη να γίνει διάσημη με τα σχέδιά της.

Γίνεται φίλη με ένα δίδυμο νεαρών κλεφτών που εκτιμούν την όρεξή της για διαβολιές, και μαζί φτιάχνουν μια ζωή στους δρόμους του Λονδίνου. Μια μέρα, η κλίση της Εστέλα για τη μόδα τραβάει την προσοχή της βαρόνης φον Χέλμαν, ενός θρύλου της μόδας που είναι καταστροφικά κομψή και τρομακτικά "υψηλή", την οποία ερμηνεύει η δύο φορές βραβευμένη με Όσκαρ Έμα Τόμσον ("Επιστροφή στο Χάουαρντς Εντ", "Λογική και ευαισθησία"). Η σχέση τους θέτει σε κίνηση γεγονότα και αποκαλύψεις που θα κάνουν την Εστέλα να αποδεχτεί την κακή πλευρά της και να γίνει η άγρια, μοδάτη και εκδικητική Κρουέλα.

Maleficent

Η ιστορία της πιο εμβληματικής κακιάς της Disney συνεχίζεται με το Μαλέφισεντ: Η Δύναμη του Σκότους, με πρωταγωνίστρια την Αντζελίνα Τζολί. Η Μαλέφισεντ και η βαφτισιμιά της, η Αυγή, αρχίζουν να αμφισβητούν τους σύνθετους δεσμούς που τις δένουν καθώς οι δρόμοι τους χωρίζουν από επικείμενους γάμους, απρόσμενους συμμάχους και νέες σκοτεινές δυνάμεις.

Η Πεντάμορφη και το Τέρας

Η ιστορία και οι χαρακτήρες που το κοινό λάτρεψε, επιστρέφουν σε μια «ζωντανή» διασκευή της κλασσικής ταινίας της Disney «Η Πεντάμορφη και το Τέρας», μιας εκπληκτικής μεταφοράς που γιορτάζει μια από τις πιο αγαπημένες ιστορίες που ειπώθηκαν ποτέ. Η Μπελ (Emma Watson) είναι μια νεαρή κοπέλα που φυλακίζεται από το Τέρας στο κάστρο του, ως αντάλλαγμα για την απελευθέρωση του πατέρα της, Μωρίς (Kevin Kline). Παρά τον φόβο της, γίνεται φίλη με το στοιχειωμένο προσωπικό του κάστρου και μαθαίνει να προσπερνά την εξωτερική εμφάνιση του Τέρατος (Dan Stevens), διακρίνοντας την αληθινή καρδιά του Πρίγκιπα που κρύβεται μέσα του. Εν τω μεταξύ, ένας κυνηγός που ακούει στο όνομα Γκαστόν (Luke Evans) έχει βαλθεί να παντρευτεί την Μπελ, αλλά και να κατατροπώσει το Τέρας με κάθε κόστος.

RISE

Η ταινία χρονολογεί το απίστευτο ταξίδι του Γιάννη στα εφηβικά του χρόνια, ζώντας στην Αθήνα και παίζοντας για τον Φιλαθλητικό μέχρι την κορυφή του NBA και την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος των Μιλγουόκι Μπάκς εδώ και 50 χρόνια.

Στην ταινία "Rise" τον Γιάννη υποδύεται ο πρωτοεμφανιζόμενος Uche Agada, την μητέρα του Βερόνικα, η Yetide Bataki (This is Us, American Gods), τον πατέρα του Τσαρλς, ο Dayo Okeniyi, ενώ τους Θανάση, Άλεξ και Κώστα Αντετοκούνμπο, θα υποδυθούν οι Ral Agada, Elijah Sholanke, και Jaden Osimuwa.

Η Λαίδη και ο Αλήτης

Η Λαίδη, ένα κόκερ σπάνιελ της καλής κοινωνίας της Νέας Υόρκης, γνωρίζει τον αδέσποτο Αλήτη - μαζί ζουν μια μεγάλη περιπέτεια κι έναν ακόμα μεγαλύτερο έρωτα που δεν γνωρίζει κοινωνικές τάξεις, ράτσες και αψηφά τη διαφορετικότητα.

Τα σκυλάκια που πρωταγωνιστούν στην ταινία έχουν διασωθεί από καταφύγια και κέντρα φιλοξενίας αδέσποτων, ενώ ένα φιλόζωο καστ (από το δίδυμο των πρωταγωνιστών Τζάστιν Θερού και Τέσα Τόμπσον, μέχρι την Τζανέλ Μονέ και τον Σαμ Ελιοτ) δίνει φωνή στην τετράποδη ερμηνεία τους.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share