Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Άνθρωπος εναντίον Μέλισσας»: Ο «Mr.Bean» επιστρέφει με νέα σειρά στο Netflix!

Ο Ρόουαν Άτκινσον έρχεται στην πλατφόρμα του Netflix!

23 Ιουνίου 2022 12:35
«Άνθρωπος εναντίον Μέλισσας»: Ο «Mr.Bean» επιστρέφει με νέα σειρά στο Netflix!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια νέα κωμωδία έρχεται στο Netflix με τίτλο «Άνθρωπος εναντίον Μέλισσας» με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο Ρόουαν Άτκινσον, διάσημο από το ρόλο του αδέξιου Mr Bean με τις υπερβολικές εκφράσεις του προσώπου του, που κάνει όλο γκάφες.

Ο Τρέβορ (Ρόουαν Άτκινσον), δικάζεται για μια σειρά από εγκλήματα όπως επικίνδυνη οδήγηση, εμπρησμός, καταστροφή περιουσίας και άλλα. «Βλέπετε, υπήρχε αυτή η μέλισσα», λέει στην υπεράσπισή του.

Το χάος ξεκινά όταν εμφανίζεται μια ανελέητη μέλισσα

Η σειρά ακολουθεί τον αξιαγάπητο μπαμπά Τρέβορ, ο οποίος πιάνει δουλειά ως βοηθός σε μια πολυτελή έπαυλη γεμάτη με ανεκτίμητα έργα τέχνης, κλασικά αυτοκίνητα και ένα αξιολάτρευτο σκυλί που ονομάζεται Cupcake. Τι θα γίνει όμως όταν μια ανελέητη μέλισσα εμφανιστεί; Θα μπορέσει ο Τρέβορ να κρατήσει τα πάντα υπό έλεγχο ή ο σκληρός ανταγωνισμός τους θα οδηγήσει απλώς σε όλο και πιο καταστροφικές συνέπειες; Και ποια ανεπανόρθωτη ζημιά θα γίνει στην πορεία; Δείτε όλο το χάος να ξετυλίγεται σε αυτή τη συναρπαστική κωμική σειρά εννέα επεισοδίων.

Η σειρά «Άνθρωπος εναντίον Μέλισσας» που συνυπογράφει ο Ρόουαν Άτκινσον μαζί με τον Γουίλιαμ Ντέιβις θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 24 Ιουνίου.

Δείτε το τρέιλερ:

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share