Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024

Νέο τραγούδι από την Σακίρα - Στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας και σοφίας, μετά το χωρισμό της από τον Πικέ

Οι αινιγματικοί στίχοι προκάλεσαν συζήτηση

23 Ιουνίου 2022 11:13
Νέο τραγούδι από την Σακίρα - Στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας και σοφίας, μετά το χωρισμό της από τον Πικέ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί η Σακίρα και ο Ζεράρ Πικέ να τράβηξαν χωριστούς δρόμους και να το γνωστοποίησαν μέσω κοινής τους ανακοίνωσης και τα δημοσιεύματα να θέλουν τις απιστίες του ποδοσφαιριστή να ευθύνονται για την εξέλιξη αυτή, η τραγουδίστρια όμως στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας. Ανανεωμένη, λαμπερή και κεφάτη, η Σακίρα κυκλοφόρησε ένα ιδιαίτερα χαρούμενο τραγούδι που τιτλοφορείται «Don’t you worry».

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: «Σκούρα» τα πράγματα για τον Πικέ: Στη δημοσιότητα φωτογραφία του με την ξανθιά συνοδό - Σε απόγνωση η Σακίρα

Το νέο τραγούδι της Σακίρα μετρά ήδη περισσότερες από 8 εκατομμύρια προβολές στο YouTube ενώ αποτελεί μια συνεργασία της τραγουδίστριας με τους Black Eyed Peas και τον David Guetta.

Οι θαυμαστές της Σακίρα, έσπευσαν να σχολιάσουν στα social media πως το τραγούδι αυτό στέλνει μήνυμα καθώς οι στίχοι «Γίνομαι συνέχεια σοφότερη», «Μην ανησυχείς για τίποτα» και «Όλα θα πάνε καλά» θεωρήθηκαν από πολλούς ως μια αναφορά στο χωρισμό της από τον Ζεράρ Πικέ.

Ιδιαίτερο και γεμάτο φαντασία είναι όμως και το βίντεο κλιπ του νέου τραγουδιού της Σακίρα. Στο βίντεο κλιπ, οι Black Eyed Peas πέφτουν θύματα απαγωγής και αργότερα η Σακίρα ενώνεται με έναν τύπο UFO-Android γυναικών, οι οποίες υπνωτίζονται από τον χορό της και μέσα στα επόμενα πλάνα, οι εξωγήινοι εμφανίζονται να ανταγωνίζονται τους Black Eyed Peas, οι οποίοι στη συνέχεια υποχωρούν με τη Σακίρα και ένα εξωγήινο πλοίο σε ένα διαγαλαξιακό ταξίδι.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share