Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Σκούρα» τα πράγματα για τον Πικέ: Στη δημοσιότητα φωτογραφία του με την ξανθιά συνοδό - Σε απόγνωση η Σακίρα

Φορούσε συνέχεια την κουκούλα από το φούτερ για να μην αναγνωρίζεται

20 Ιουνίου 2022 22:11
«Σκούρα» τα πράγματα για τον Πικέ: Στη δημοσιότητα φωτογραφία του με την ξανθιά συνοδό - Σε απόγνωση η Σακίρα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζεράρ Πικέ και Σακίρα ανακοίνωσαν πως χωρίζουν μετά από 12 χρόνια κοινού βίου, αλλά η μετέπειτα πορεία τους συνεχίζει να απασχολεί και να «βγάζει» ειδήσεις. Σύμφωνα με την “dailymail.co.uk” ο Ζεράρ Πικέ εμφανίστηκε πριν από λίγες ημέρες με άγνωστη ξανθιά σε event στην Στοκχόλμη και προσπάθησε να περάσει… απαρατήρητος στο πάρτι που ακολούθησε (φορώντας κουκούλα) αλλά δεν τα κατάφερε.

Αιτία, η άρνηση του να βγάλει φωτογραφία με ένα παιδί που ήταν θαυμαστής του. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Καταλανός αμυντικός αρνήθηκε να χαιρετήσει τον μικρό, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση της μητέρας του παιδιού.

Η Κατρίν Ζιμιμιέρσκα, ιδιοκτήτρια ρεστοράν στην Σουηδία και γνωστή blogger στην Σουηδία, ενοχλήθηκε με τον παίκτη και αποφάσισε να πάρει… εκδίκηση, τραβώντας μια φωτογραφία και ποστάροντας την στα social media.

πικέ ξανθιά γυναίκα

Μάλιστα, δεν έμεινε μόνο στην φωτογραφία, αλλά προχώρησε και σε ένα “αιχμηρό” σχόλιο, ταγκάροντας τον: «Άκουσέ με, είσαι χαμένος @3gerardpique. Πιθανότατα τα περισσότερα κορίτσια σε αυτό το πάρτι θέλουν να σε…. Σε βλέπω και αμέσως σκέφτομαι τον γιο μου. Ήμουν ξεκάθαρη μαζί σου. Σου ζήτησα να πεις ένα γεια στον γιο μου. Είπες «όχι». Γιατί, τι είσαι; Ένας τύπος που ντριπλάρει με την μπάλα; Δεν μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση. Αυτό που με θλίβει είναι ότι η φήμη έχει μπει στο μυαλό σου και αυτό είναι αξιολύπητο. Δεν είσαι μόνο εσύ, είσαι απλά ένας τύπος που παίζει μπάλα. Αλλά ξέρει ότι το κάρμα ένα πουτ… και θα σε χτυπήσει στα … σου». ανέφερε.

Φυσικά, η συγκεκριμένη φωτογραφία έγινε viral, με τα Μέσα από την Ισπανία να προσπαθούν να βρουν την… ταυτότητα της συνοδού του Πικέ.

Την ίδια στιγμή -και σύμφωνα με την Marca– η Σακίρα αντίκρισε κάτι περίεργο, ανοίγοντας το παράθυρο του σπιτιού της στην Βαρκελώνη, το πρωί της Δευτέρας (20.06.2022) Η Κολομβιανή τραγουδίστρια είδε στον δρόμο μπροστά από το σπίτι της μηνύματα… αγάπης, γραμμένα στα αγγλικά. “Σε αγαπάω όμορφη γυναίκα”, “Έρχομαι για ‘σένα, αγάπη μου” και “είμαι έτοιμος να σε παντρευτώ τώρα και να σε στηρίξω” ανέφεραν μεταξύ άλλων.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share