Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η «πέτρα» του σκανδάλου: Αυτή είναι η γυναίκα που χώρισε Σακίρα-Πικέ! (photo)

Τέλος μετά από 12 χρόνια κοινής ζωής

10 Ιουνίου 2022 22:59
Η «πέτρα» του σκανδάλου: Αυτή είναι η γυναίκα που χώρισε Σακίρα-Πικέ! (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο χωρισμός, λόγω απιστίας, Σακίρα Πικέ μονοπωλεί το ενδιαφέρον τις τελευταίες μέρες. Πλέον, είδαμε και την γυναίκα που φέρεται να αποτελεί την πέτρα του σκανδάλου.

Σαν κεραυνός έπεσε η είδηση ότι η Κολομβιανή τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα , ύστερα από 12 χρόνια κοινής ζωής και δύο παιδιά, χωρίζουν.

Κι άλλες φορές το ζευγάρι πέρασε κρίσεις στη σχέση τους, όμως η τελευταία αποδείχθηκε και μοιραία. Αρχικά, το δημοσίευμα του «El Periodico» αποκάλυψε ότι η Κολομβιανή τραγουδίστρια έπιασε τον σύντροφό της να την απατά, ενώ η ίδια έφυγε από το σπίτι που έμεναν μαζί και μένει στο διαμέρισμά της στην Βαρκελώνη.

Σακίρα Πικέ αγκαλιά γήπεδο

Τα «σενάρια» χωρισμού δεν άργησαν να… φουντώσουν, με τη σκανδαλοθηρική εκπομπή «Mamarazzis» να δίνει το δικό της αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στην έντονη φημολογία των ημερών:

«Η Σακίρα έπιασε τον Πικέ με άλλη και το ζευγάρι πρόκειται να χωρίσει. Είναι κάτι που συνέβη δεδομένα και γι’ αυτό πλέον υπάρχει διάσταση στο ζευγάρι. Πιθανότατα δεν υπάρχει πια τίποτα άλλο στη σχέση τους», τόνισε η δημοσιογράφος Λάουρα Φε. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο ότι το τρίτο πρόσωπο είναι μία νέα σερβιτόρα, την οποία γνώρισε σε ένα κλαμπ».

Η ταυτότητα της

Η Ισπανίδα δημοσιογράφος, μετά και την επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού προβαίνει σε νέες αποκαλύψεις για την ταυτότητα του τρίτου προσώπου που μπήκε ανάμεσα σε Πικέ και Σακίρα.

Περιγράφοντας τη γυναίκα τόνισε: «Έχει πολύ έντονα ζυγωματικά, το σχήμα του προσώπου της μου φαίνεται πολύ χαρακτηριστικό, έχει πολύ ξεχωριστό πρόσωπο, δεν είναι ένα από εκείνα τα κορίτσια με πρόσωπο κούκλας.

Είναι ένα πολύ νέο κορίτσι, με φυσιολογικά χαρακτηριστικά, αλλά πολύ πληθωρικό. Μοιάζει σαν απλή κοπέλα όταν φοράει ένα απλό t-shirt, αλλά όταν είναι καλά ντυμένη είναι πολύ λαμπερή». Η σχέση που έχουν είναι αρκετά σημαντική για να διαλύσει ο Πικέ αυτό που είχε με την Σακίρα».

Η αποκάλυψη μέσω σκίτσου

Στη συνέχεια, υπογράμμισε ότι η νεαρή και ο Πικέ συναντήθηκαν πολλές φορές ενώ το διάσημο νυχτερινό κέντρο «La Traviesa» της Βαρκελώνης, ήταν το στέκι τους: «Θα στοιχημάτιζα ότι αυτό το κορίτσι δεν έχει πατήσει το πόδι του στο σπίτι της Σακίρα, αλλά στο εργένικο διαμέρισμα του Πικέ», πρόσθεσε.

Προχωρώντας ακόμη περισσότερο δήλωσε ότι το όνομα της ξεκινά με το «γράμμα C» και ότι πλέον έχει διαγράψει όλες τις αναρτήσεις της από τα social media, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι γνωρίζει όλα τα στοιχεία.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής αποκαλύφθηκε σκίτσο της κοπέλας. Μάλλον αρκετά κοντά στην πραγματική της εικόνα, αν κρίνουμε από τις αποκαλύψεις της Λάουρα Φε.

απιστία πικέ σκίτσο γυναίκας

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share