Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πέθανε ο Andy Fletcher - Ήταν ένα από τα ιδρυτικά μέλη των Depeche Mode

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 61 ετών

26 Μαΐου 2022 23:11
Πέθανε ο Andy Fletcher - Ήταν ένα από τα ιδρυτικά μέλη των Depeche Mode
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πέθανε ο Άντι Φλέτσερ, ιδρυτικό μέλος των Depeche Mode. Την ανακοίνωση για τον «Fletch», όπως ήταν γνωστός, έκανε το ίδιο το συγκρότημα, με τα μέλη του συγκροτήματος να τονίζουν ότι είναι σοκαρισμένοι και γεμάτοι θλίψη. Τραγική ειρωνεία πως πριν μερικές ώρες είχε ανακοινωθεί και ο θάνατος του χολιγοντιανού ηθοποιού, Ρέι Λιότα.

Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι ο Φλέτσερ είχε μια «χρυσή» καρδιά, ήταν πάντα έτοιμος να παρέχει υποστήριξη στον καθένα, ενώ ήταν εκεί για μια ζωηρή συζήτηση, γέλια ή μια κρύα μπίρα.

Η σχετική ανάρτηση στο Twitter

«Είμαστε σοκαρισμένοι και γεμάτοι θλίψη με τον θάνατο του αγαπημένου μας φίλου και μέλους της μπάντας Andy “Fletch” Fletcher.

Ο Fletcher είχε καρδιά από χρυσάφι, ήταν παρών όποτε τον είχε ανάγκη για μια ζωντανή συζήτηση, ένα καλό γέλιο ή μια κρύα μπύρα.

Οι καρδιές μας είναι με την οικογένειά του και σας ζητάμε να τους έχετε στις σκέψεις σας και να σεβαστείτε την ιδιωτικό ήτα τους σε αυτή δύσκολη στιγμή»

Ο Άγγλος μουσικός είχε γεννηθεί το 1961, έπαιζε πλήκτρα και ήταν από αυτούς που είχαν ιδρύσει το γνωστό συγκρότημα ηλεκτρονικής ροκ μουσικής.

Coronji Calhoun Sr: Πέθανε στα 30 του το παιδί-θαύμα του Χόλιγουντ

Το παιδί-θαύμα του Χόλιγουντ Coronji Calhoun Sr. πέθανε σε ηλικία 30 ετών.

Ο νεαρός υποδύθηκε τον Tyrell, τον γιο της Halle Berry και του Sean “Diddy” Combs στην ταινία Monster’s Ball όταν ήταν μόλις 10 ετών.

Αυτή ήταν η μοναδική του συμμετοχή σε ταινία και η υποκριτική του δεινότητα είχε ενθουσιάσει τους πάντες.

Η ταινία αποτέλεσε κεφάλαιο στην ιστορία του κινηματογράφου, αφού η Χάλι Μπέρι έγινε η πρώτη έγχρωμη γυναίκα που κέρδισε το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου.

Coronji Calhoun Sr

Δυστυχώς ο Coronji Calhoun Sr. πέθανε στις 13 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με όσα είπε η μητέρα του, Theresa Bailey, η οποία μίλησε στον ειδησεογραφικό σταθμό WWL-TV, ο νεαρός άνδρας “έφυγε” από συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια και προβλήματα με τους πνεύμονές του.

Ο Coronji δεν είχε ασφάλεια ζωής, έτσι δημιουργήθηκε μια σελίδα GoFundMe για να βοηθήσει την οικογένειά του να δημιουργήσει μια «ιερή γιορτή ζωής».

Η Halle Berry και ο Lee Daniels συνεισέφεραν, δίνοντας 3.394 δολάρια έκαστος στο ταμείο, γεγονός που βοήθησε τη σελίδα GoFundMe να πετύχει τον στόχο της.

Η μητέρα του ηθοποιού Τερέζα Σι. Μπάιλι είπε ότι η οικογένεια έχει συγκλονιστεί από την αγάπη και τη στήριξη που έχει λάβει. “Παρά το γεγονός ότι το οικονομικό βάρος έφυγε, ακόμη θρηνούμε την απώλεια του γιου μου.

Καθώς κλείνουμε αυτό το κεφάλαιο, ζητάμε στη μνήμη του, να θυμάστε να αγαπάτε τον γείτονά σας σαν τον εαυτό σας επειδή αυτό έκανε ο Coronji για όλη την κοινότητά του” σημείωσε η γυναίκα.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share