Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πέθανε ο Ray Liotta: «Έσβησε» στον ύπνο του ο χολιγουντιανός ηθοποιός

Είχε γεννηθεί το 1954

26 Μαΐου 2022 19:40
Πέθανε ο Ray Liotta: «Έσβησε» στον ύπνο του ο χολιγουντιανός ηθοποιός
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χόλιγουντ: Σε ηλικία 67 ετών πέθανε ο ηθοποιός Ray Liotta. Η ηθοποιός, όπως αναφέρει το DeadLine άφησε στον ύπνο του την τελευταία του πνοή.

Ο σταρ των Goodfellas βρισκόταν στην Καραϊβική για να γυρίσει το Dangerous Waters όταν πέθανε, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Ο Λιότα αφήνει πίσω του μια κόρη, την Κάρσεν και την αρραβωνιαστικιά του Τζέισι Νίτλο.

Ray Liotta

Το ξεκίνημα της καριέρας του σταρ ήρθε στο κλασικό Goodfellas του Martin Scorsese. και πιο πρόσφατα εμφανίστηκε στα The Many Saints of Newark, Marriage Story και No Sudden Move.

Coronji Calhoun Sr: Πέθανε στα 30 του το παιδί-θαύμα του Χόλιγουντ

Το παιδί-θαύμα του Χόλιγουντ Coronji Calhoun Sr. πέθανε σε ηλικία 30 ετών.

Ο νεαρός υποδύθηκε τον Tyrell, τον γιο της Halle Berry και του Sean “Diddy” Combs στην ταινία Monster’s Ball όταν ήταν μόλις 10 ετών.

Αυτή ήταν η μοναδική του συμμετοχή σε ταινία και η υποκριτική του δεινότητα είχε ενθουσιάσει τους πάντες.

Η ταινία αποτέλεσε κεφάλαιο στην ιστορία του κινηματογράφου, αφού η Χάλι Μπέρι έγινε η πρώτη έγχρωμη γυναίκα που κέρδισε το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου.

Coronji Calhoun Sr

Δυστυχώς ο Coronji Calhoun Sr. πέθανε στις 13 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με όσα είπε η μητέρα του, Theresa Bailey, η οποία μίλησε στον ειδησεογραφικό σταθμό WWL-TV, ο νεαρός άνδρας “έφυγε” από συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια και προβλήματα με τους πνεύμονές του.

Ο Coronji δεν είχε ασφάλεια ζωής, έτσι δημιουργήθηκε μια σελίδα GoFundMe για να βοηθήσει την οικογένειά του να δημιουργήσει μια «ιερή γιορτή ζωής».

Η Halle Berry και ο Lee Daniels συνεισέφεραν, δίνοντας 3.394 δολάρια έκαστος στο ταμείο, γεγονός που βοήθησε τη σελίδα GoFundMe να πετύχει τον στόχο της.

Η μητέρα του ηθοποιού Τερέζα Σι. Μπάιλι είπε ότι η οικογένεια έχει συγκλονιστεί από την αγάπη και τη στήριξη που έχει λάβει. “Παρά το γεγονός ότι το οικονομικό βάρος έφυγε, ακόμη θρηνούμε την απώλεια του γιου μου.

Καθώς κλείνουμε αυτό το κεφάλαιο, ζητάμε στη μνήμη του, να θυμάστε να αγαπάτε τον γείτονά σας σαν τον εαυτό σας επειδή αυτό έκανε ο Coronji για όλη την κοινότητά του” σημείωσε η γυναίκα.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share