Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτό που κανείς δεν τολμούσε: Το Netflix κάνει την κίνηση-ματ και τ’ αλλάζει όλα…

Δεν το περιμένατε, έτσι;

17 Μαΐου 2022 12:55
Αυτό που κανείς δεν τολμούσε: Το Netflix κάνει την κίνηση-ματ και τ’ αλλάζει όλα…
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είναι, με διαφορά, η νούμερο 1 πλατφόρμα streaming παγκοσμίως. Παρά το γεγονός πως ο ανταγωνισμός είναι, πλέον, αδυσώπητος, παρά το ότι Amazon Prime, Disney+, HBOMax, Hulu και λοιποί «αντίπαλοι» αυξάνουν συνεχώς τους συνδρομητές τους, η… βασιλεία του δεν αμφισβητείται.

Ο λόγος φυσικά για το Netflix, το οποίο συνεχίζει να φιγουράρει στην κορυφή των επί πληρωμή προγραμμάτων streaming, αν και προσφάτως γνώρισε μια αδιανόητη- για τα δικά του δεδομένα- πτώση, χάνοντας 200.000 συνδρομητές.

Στην προσπάθειά του να κερδίσει πίσω τους χαμένους συνδρομητές, το Netflix είναι έτοιμο να προβεί σε μια αρκετά τολμηρή- μα και πανέξυπνη- κίνηση, κεντρίζοντας εκ νέου το ενδιαφέρον του κοινού.

Αυτό που κανείς δεν τολμούσε: Το Netflix κάνει την κίνηση-ματ και τ’ αλλάζει όλα…

Σε τι αναφερόμαστε;

Στην δεδομένη πρόθεση της εταιρίας να «δώσει» livestreaming για stand-up και άλλα ζωντανά προγράμματα στους συνδρομητές του. Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το πάντα έγκριτο “Deadline”, η υποστήριξη του livestreaming θα μπορούσε να επιτρέψει στο Netflix να μεταδώσει ζωντανά reunions, να πραγματοποιεί ζωντανές ψηφοφορίες για διαγωνιστικές εκπομπές και να μεταδίδει live κωμωδίες.

Καταλαβαίνει λοιπόν κανείς πως αν προστεθεί το ζωντανό πρόγραμμα στην πλατφόρμα, ειδικά τα stand up (που αποτελούν τεράστιο κεφάλαιο για το Netflix) θα «απογειωθούν», μια και δεν συγκρίνεται τίποτα με την αίσθηση του να βλέπει κανείς έναν τοπ κωμικό σε πραγματικό χρόνο.

Υποκλινόμαστε και μόνο στην ιδέα και περιμένουμε την πραγματοποίηση…

TAGS
 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share