Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δίκη Τζόνι Ντεπ: «Με χτύπησε και τύλιξε ένα πουκάμισο στον λαιμό μου» κατέθεσε η Άμπερ Χερντ (Video)

Επέστρεψε στο βήμα η ηθοποιός

16 Μαΐου 2022 18:13
Δίκη Τζόνι Ντεπ: «Με χτύπησε και τύλιξε ένα πουκάμισο στον λαιμό μου» κατέθεσε η Άμπερ Χερντ (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η πρώην σύζυγος του Τζόνι Ντεπ, Άμπερ Χερντ, επέστρεψε στο βήμα του μάρτυρα στη δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος του γνωστού ηθοποιού.

Υπενθυμίζεται ότι ο 58χρονος ηθοποιός έχει μηνύσει τη 36χρονη πρώην σύζυγό του για 50 εκατομμύρια δολάρια, λέγοντας ότι τον δυσφήμησε όταν ισχυρίστηκε ότι έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής κακοποίησης.

Δείτε επίσης: «Με χτύπησε στο κεφάλι πριν παντρευτούμε» - Νέες αποκαλύψεις από την Άμπερ Χερντ για τον Τζόνι Ντεπ

Η Άμπερ Χερντ ξεκίνησε περιγράφοντας στην δικηγόρο της το ταξίδι του μέλιτος το 2015, υποστηρίζοντας ότι μάλωναν για το αν ο Τζόνι Ντεπ έπρεπε να πίνει κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Στο βαγόνι του τρένου, σύμφωνα με την ίδια, ο ηθοποιός τη χαστούκισε στο πρόσωπο και χτύπησε επανειλημμένα το σώμα της σε έναν τοίχο. Στη συνέχεια έβγαλε το πουκάμισό του και το τύλιξε γύρω από το λαιμό της, είπε στους ενόρκους.

“Έτσι ξύπνησα το επόμενο πρωί. Ξύπνησα με αυτό ακόμα γύρω από το λαιμό μου και έναν τεράστιο κόμπο στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου” σημείωσε.

Ακόμη, η Άμπερ Χερντ κατέθεσε ότι ο Τζόνι Ντεπ την αποκάλεσε “πόρνη” επειδή σκέφτηκε να κάνει ένα έργο με τον Τζέιμς Φράνκο και ότι είχε προβλήματα με το να γυρίζει σκηνές σεξ ή να εμφανιζεται γυμνή στην οθόνη.

Όπως είπε στην συνέχεια, ο Τζόνι Ντεπ ήταν δυσαρεστημένος που η ίδια εμφανίστηκε στην ταινία “London Fields” λόγω των όσων είχε ακούσει για το έργο και τη σκηνή του σεξ σε αυτό, την οποία όπως ανέφερε ότι δεν γύρισε η ίδια.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η Άμπερ Χερντ παρακολούθησαν την ταινία ενώ έμεναν σε ένα γαλλικό πύργο και ο Τζόνι Ντεπ τη χαστούκισε στο πρόσωπο και τη γρονθοκόπησε στο σαγόνι.

Τέλος, η Άμπερ Χερντ υποστήριξε ότι ο Τζόνι Ντεπ έκοβε τον εαυτό του για να βγάλει αίμα ή έσβηνε τσιγάρα πάνω του.

Δείτε το βίντεο:



 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share