Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

La Casa de Papel: Ανέβηκε στην πλατφόρμα του Netflix η τελευταία σεζόν της σειράς!

Μπορείτε να τα δείτε τώρα!

3 Δεκεμβρίου 2021 09:59
La Casa de Papel: Ανέβηκε στην πλατφόρμα του Netflix η τελευταία σεζόν της σειράς!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σήμερα είναι η μεγάλη μέρα για τους φαν του La Casa de Papel. Το δεύτερο μέρος του πέμπτου κύκλου θα ανέβει στο Netflix!

Το ερώτημα είναι από τι ώρα θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα το La Casa De Papel. Η απάντηση είναι από τις 10:01 το πρωί. Με απλά λόγια, η μεγάλη ώρα ήρθε, και το Σαββατοκύριακο θα είναι αφιερωμένο στην πιο απίθανη ομάδα ληστών, που έχει καθηλώσει το παγκόσμιο κοινό στους 5 κύκλους της σειράς που αγαπήθηκε στο Netflix όσο λίγες.

Οσοι ξέρουν, προετοιμάζονται για επικό φινάλε του La Casa de Papel. Ουσιαστικά, πρόκειται για τα 5 τελευταία επεισόδια του 5ου κύκλου. Τα πρώτα 5 είχαν ανέβει στο Netflix τον Σεπτέμβριο και καθήλωσαν.

Δείτε το τρέιλερ του επικού φινάλε του Casa de Papel στο Athensmagazine.gr:

Οσο για το αν αυτό θα είναι όντως το τέλος του Casa de Papel; Η απάντηση είναι «κανείς δεν ξέρει». Ηδη, το Netflix έχει ανακοινώσει μια νέα σειρά που θα έρθει στους δέκτες μας το 2023, με πρωταγωνιστή τον Berlin, λέγοντας ότι αυτή η ληστεία μπορεί να τελείωσε, αλλά το στόρι συνεχίζεται... Κανείς δεν ξέρει τι να περιμένει, αλλά το σίγουρο είναι ότι γρήγορα θα μάθουμε.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share