Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Hellbound»: Η νέα κορεάτικη σειρά του Netflix που έχει ξεπεράσει ήδη το «Squid Game»

Ποια είναι η υπόθεση της νέας δυστοπικής σειράς του Netflix από τη Νότια Κορέα

24 Νοεμβρίου 2021 08:53
«Hellbound»: Η νέα κορεάτικη σειρά του Netflix που έχει ξεπεράσει ήδη το «Squid Game»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

To αντίπαλο δέος του «Squid Game», του οποίου αναμένεται η δεύτερη σεζόν, φαίνεται πως βρήκε το Netflix, καθώς η δυστοπική σειρά «Hellbound» -επίσης από τη Νότια Κορέα- βρίσκεται πρώτη στις κατατάξεις της πλατφόρμας σε πάνω από 80 χώρες μόλις μερικά 24ωρα μετά την κυκλοφορία της.

Η νέα σειρά με την υπογραφή του Yeon Sang-ho (ο οποίος είναι γνωστός από τις ταινίες «Τrain to Busan» και «Peninsula») έχει έξι επεισόδια και ασχολείται με την ιστορία μιας επικίνδυνης σέχτας η οποία ονομάζεται «The New Truth» («Η Νέα Αλήθεια»).

Η σέχτα αυτή εκμεταλλεύεται το χάος που έχουν δημιουργήσει τρομακτικά τέρατα, τα οποία κυκλοφορούν στη μέση του δρόμου και σέρνουν τα θύματά τους στην κόλαση.

Σύμφωνα με την επίσημη περίληψη της σειράς, η εμφάνιση των υπερφυσικών αυτών όντων που στέλνουν τους ανθρώπους στην κόλαση συμπίπτει με την εμφάνιση μιας θρησκευτικής ομάδας η οποία υπερασπίζεται την ιδέα της θεϊκής Δικαιοσύνης.

Αν και φαίνεται σαν μια κλασική σειρά τρόμου και φαντασίας, έχει και κάποια στοιχεία αστυνομικού θρίλερ. Και όπως το Squid Game, μας κάνει να σκεφτόμαστε για τη σημερινή κοινωνία, ενώ δείχνει τη σκοτεινή πλευρά των θρησκευτικών οργανώσεων.

Στη σειρά, η οποία έκανε πρεμιέρα την περασμένη Παρασκευή (19/11), πρωταγωνιστούν διάσημοι στη Νότια Κορέα ηθοποιοί, όπως -μεταξύ άλλων- ο Yoo Ah-in, ο Park Jung-min και η Kim Hyun-joo.

Γενικότερα, το Hellbound έχει λάβει τα εύσημα τόσο από τους κριτικούς όσο και από το κοινό. Στην ιστοσελίδα Rotten Tomates έχει 100% θετικό σκορ.

Παρότι δεν γνωρίζουμε ακόμα αν θα υπάρξουν και επόμενες σεζόν, το φινάλε του πρώτου κύκλου αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει κάποια συνέχεια.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share