Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

4 + 1 ταινίες του Netflix για να γελάσεις με την καρδούλα σου

Φτιάξε pop corn και ζεστή σοκολάτα!

18 Νοεμβρίου 2021 10:19
4 + 1 ταινίες του Netflix για να γελάσεις με την καρδούλα σου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά από μία δύσκολη και κουραστική μέρα το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κάτσεις στον αναπαυτικό σου καναπέ και να παρακολουθήσεις μία απολαυστική κωμωδία. Φτιάξε pop corn και μία κούπα ζεστή σοκολάτα και ετοιμάσου να ξεχάσεις για λίγο τις δουλειές και τις υποχρεώσεις σου, απολαμβάνοντας μία κωμωδία που θα σε κάνει να γελάσεις με την καρδούλα σου. Με την ευκαιρία δες εδώ τις 3 + 1 ταινίες του Netflix που δεν πρέπει να χάσεις αν θες να μπεις στο mood των Χριστουγέννων.

Τι Ρομαντικό

Η Νάταλι (Ρεμπελ Γουίλσον) είναι μια αρχιτέκτονας που ζει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη. Καθημερινά προσπαθεί σκληρά να την πάρουν σοβαρά στη δουλειά της, αλλά έχει μάλλον περισσότερες πιθανότητες να της ζητήσουν να φέρει κουλούρια και καφέ στο γραφείο παρά να σχεδιάσει τον επόμενο ουρανοξύστη της πόλης. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ενώ η Νάταλι αμφισβητεί τελείως τον έρωτα, όταν ξυπνά μετά από μια συνάντηση με έναν ληστή που την αφήνει αναίσθητη, ανακαλύπτει ότι η ζωή της ξαφνικά έχει μετατραπεί στον χειρότερό της εφιάλτη - μια ρομαντική κομεντί, όπου η ίδια είναι η πρωταγωνίστρια.

Στην ταινία «Τι Ρομαντικό!» πρωταγωνιστούν επίσης ο Λίαμ Χέμσγουορθ στο ρόλο του Μπλέικ, του όμορφου πελάτη της Μπλέικ, ο Άνταμ Ντιβάιν στο ρόλο του κολλητού της, Τζός και η Πριγιάνκα Τσόπρα στο ρόλο της δασκάλας γιόγκα Ιζαμπέλα.

Σπένσερ Εμπιστευτικό

Ο Σπένσερ ένας εργένης αστυνομικός (Μαρκ Γουόλμπεργκ), βγαίνει από τη φυλακή μετά από πέντε χρόνια που τα είχε φάει επειδή είχε σαπίσει στο ξύλο έναν ανώτερό του αξιωματικό που τον είδε να χτυπάει τη γυναίκα του, σκέφτεται να φύγει από τη Βοστώνη για να έχει την ησυχία του τόσο αυτός όσο και οι συνάδελφοί του που δεν τον πάνε με τίποτα. Οι συνθήκες θα τον κρατήσουν πίσω όμως επειδή δολοφονούνται δύο αστυνομικοί και οι υποψίες πέφτουν πάνω του.

Στην απόφασή του να βρει το δολοφόνο και να αποκαταστήσει και τη δική του εικόνα, θα τον βοηθήσουν ο Χένρι ένας μάνατζερ πυγμάχων (Άλαν Άρκιν), ένα ανερχόμενο αστέρι της πυγμαχίας βίαιο και ασυγκράτητο (Γουίνστον Ντιούκ) και η αθυρόστομη πρώην φίλη του Σίσι (Ιλίζα Σλέσινγκερ).

Οικογένεια Μίλερ

Ο Ντέιβιντ Μπερκ είναι ένας μικροέμπορος μαριχουάνας και η πελατεία του αποτελείται απ’ ότι μπορεί να φανταστεί κανείς - από σεφ μέχρι πολυάσχολες μαμάδες. Σίγουρα όμως, δεν περιλαμβάνει παιδιά - έχει κι αυτός τις αρχές του.

Τι θα μπορούσε λοιπόν να πάει στραβά; Τα πάντα! Παρόλο που προσπαθεί να κρατάει χαμηλούς τόνους για προφανείς λόγους, σύντομα θα ανακαλύψει με άσχημο τρόπο ότι τελικά καμία καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη: όταν θα επιχειρήσει να βοηθήσει κάποιους νεαρούς της περιοχής, θα δεχτεί επίθεση από ένα τρίο νταήδων, οι οποίοι θα του πάρουν ό,τι χρήμα και «πραμάτεια» έχει πάνω του, αφήνοντάς τον καταχρεωμένο στον προμηθευτή του, Μπραντ.

Για να ρεφάρει - και να διατηρήσει τη σωματική του ακεραιότητα - ο Ντέιβιντ πρέπει να φέρει λαθραία από το Μεξικό ένα φορτίο με εμπόρευμα, για λογαριασμό του Μπραντ. Πείθοντας με το ζόρι τους γείτονές του - την κυνική στρίπερ Ρόουζ, τον επίδοξο πελάτη του, Κένι και την γεμάτη τατουάζ και πίρσινγκ πιτσιρίκα Κέισι, καταφέρνει να καταστρώσει το σχέδιό του. Μια ψεύτικη σύζυγο, δύο υποτιθέμενα παιδιά και ένα τεράστιο γυαλιστερό RV αργότερα, οι «Μίλερ» είναι ήδη καθοδόν προς τα σύνορα για ένα εορταστικό σαββατοκύριακο που θα κάνει πάταγο.

Πρόσκληση για φόνο

Όταν ένας Νεοϋορκέζος αστυνομικός (Άνταμ Σάντλερ) αποφασίζει επιτέλους να πάει τη σύζυγό του (Τζένιφερ Άνιστον) το πολυπόθητο ταξίδι για το μήνα του μέλιτος που της είχε υποσχεθεί, μια τυχαία συνάντηση στην πτήση θα τους οδηγήσει σε μια οικογενειακή συγκέντρωση στο πολυτελές γιοτ του ηλικιωμένου δισεκατομμυριούχου Μάλκομ Κουίνς. Μόνο που ο Κουίνς θα βρεθεί δολοφονημένος και το ζευγάρι θα είναι οι βασικοί ύποπτοι του μυστήριου φόνου.

Καλύτερα δε γίνεται

Ο Μέλβιν Γιούνταλ είναι ένας πετυχημένος συγγραφέας και ζει στη Νέα Υόρκη. Υποφέρει από ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή που μαζί με την αντικοινωνική του συμπεριφορά, εκνευρίζει τους γείτονές του και όλους όσους έρχονται σε επαφή μαζί του. Τρώει πρωινό στο ίδιο τραπέζι, στο ίδιο εστιατόριο κάθε μέρα χρησιμοποιώντας πλαστικά μαχαιροπίρουνα τα οποία φέρνει μαζί του εξαιτίας της μικροβιοφοβίας του. Η μόνη σερβιτόρα που τον ανέχεται είναι η Κάρολ Κόνελι.

Μια μέρα, ο γείτονάς του Σάιμον Μπίσοπ, ένας ομοφυλόφιλος ζωγράφος, δέχεται επίθεση. Ο Μέλβιν αναγκάζεται να πάρει υπό την προστασία του, τον σκύλο του Βερντέλ όσο καιρό ο Σάιμον θα νοσηλεύεται. Αν και στην αρχή βρίσκει το σκύλο ανυπόφορο, στη συνέχεια δένεται μαζί του και ταυτόχρονα παίρνει όλο και περισσότερη προσοχή από την Κάρολ. Όταν η Κάρολ αποφασίζει να πάρει μια δουλειά που να βρίσκεται πιο κοντά στο σπίτι της ώστε να περνάει περισσότερη ώρα με το γιο της που πάσχει από άσθμα, ο Μέλβιν κανονίζει να πληρώσει τα ιατρικά έξοδα του γιου της. Φοβούμενη ότι η Κάρολ χρωστάει στον Μέλβιν κάτι, παίρνει το τραίνο με προορισμό το διαμέρισμά του στη μέση της νύχτας για να του ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να κοιμηθεί μαζί του.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share