Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ελένη Φουρέιρα: Εκεί κρύβεται το μυστικό του ακαταμάχητου στυλ της

Αυτό είναι το νέο beuty trick που λανσάρει

16 Νοεμβρίου 2021 15:05
Ελένη Φουρέιρα: Εκεί κρύβεται το μυστικό του ακαταμάχητου στυλ της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελένη Φουρέιρα είναι beauty & fashion icon και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Οι εμφανίσεις της πάντα τραβούν τα βλέμματα, τα make up looks της έχουν συνήθως αυτό το κάτι διαφορετικό. Μην ξεχάσεις και τη νέα τάση στα χείλη.

Τι είναι αυτό όμως;

Τον τελευταίο καιρό η τραγουδίστρια κάνει κάτι πολύ ιδιαίτερο στα φρύδια της. Μάλλον αυτή είναι η νέα make up εμμονή της. Αν παρατηρήσεις πολύ καλά τα posts της Ελένης Φουρέιρα θα δεις πως τα έντονα φρύδια της ξεχωρίζουν. Η τραγουδίστρια έχει υιοθετήσει την τάση των τελευταίων χρόνων που θέλει τα φρύδια παχιά και πλούσια.

Η Ελένη, λοιπόν, λέει «ναι» στα έντονα φρύδια. Έχει φροντίσει, όμως, να πάει ένα βήμα παραπέρα το θέμα «φρύδια». Αφού, η τραγουδίστρια κάνει ντεγκραντέ τα φρύδια της. Δηλαδή, δημιουργεί διαβαθμίσεις κάνοντας το αποτέλεσμα ακόμα πιο ενδιαφέρον.

Αν θες να υιοθετήσεια αυτό το look, δεν χρειάζεσαι κόπος αλλά μόνο δύο προϊόντα: μια μάσκαρα φρυδιών κι ένα μολύβι φρυδιών. Το μολύβι φρυδιών θα το εφαρμόσεις από τη μέση του φρυδιού ως την εξωτερική γωνία, ενώ το υπόλοιπο φρύδι θα το τονίσεις με τη μάσκαρα. Απλούστατο!

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share