Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ο Τζέιμς Καφετζής και η Super Kiki μαγειρεύουν για καλό σκοπό

Στην Κοινωνική Κουζίνα «ο Άλλος Ανθρωπος» βρέθηκαν οι δυο διαγωνιζόμενοι του J2US

9 Νοεμβρίου 2021 15:26
Ο Τζέιμς Καφετζής και η Super Kiki μαγειρεύουν για καλό σκοπό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο κέντρο της Αθήνας για να μαγειρέψουν για καλό σκοπό βρέθηκαν ο Τζέιμς Καφετζής και η Super Κική. Οι δυο διαγωνιζόμενοι του J2US που έχουν γίνει πια καλό παρεάκι συμμετείχαν σε μια πράξη αγάπης.

Συγκεκριμένα οι δυο τους βρέθηκαν στην Κοινωνική Κουζίνα «ο Άλλος Ανθρωπος» και μας έδωσαν μια γεύση από τα κατορθώματά τους. Έτσι, ο Τζέιμς Καφετζής και η Super Κική έπιασαν τις κουτάλες για καλό σκοπό.

Έφυγε από τον ΣΚΑΙ και φορτσάρει για ALPHA; Οι δυο γυναίκες που συζητάνε για τη θέση της Τούνη στο J2US

Η Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» μαγειρεύει καθημερινά για εκατοντάδες ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Οι άνθρωποι που τρέχουν τη φιλανθρωπική δράση μοιράζουν δωρεάν γεύματα και όλα τα είδη πρώτης ανάγκης που μπορεί να χρειάζονται κάποιες οικογένειες.

καφετζής-1

καφετζής-2

Το πρωί της Τρίτης, όμως, εκεί βρέθηκαν και ο Τζέιμς Καφετζής με την Super Κική, έπιασαν τις κουτάλες τους και άρχισαν το μαγείρεμα. Οι δυο τους ανέβασαν και video στο Instagram Story του παρακινώντας τον κόσμο να βρεθεί εκεί για βοήθεια. Ταυτόχρονα, ο Τζέιμς Καφετζής έδωσε και ραντεβού με τους διαδικτυακούς του φίλους για να βρεθούν στην Κοινωνική Κουζίνα την επόμενη Τρίτη.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share