Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022

Βίκυ Μπάρκουλη: Τι λέει για τη διαμάχη της οικογένειας της και τη σχέση της με τον αδερφό της Νίκο

Πριν λίγες ημέρες ο Νίκος δήλωνε πως δεν γνώριζε την ύπαρξη της αδερφής του

2 Νοεμβρίου 2021 13:51
Βίκυ Μπάρκουλη: Τι λέει για τη διαμάχη της οικογένειας της και τη σχέση της με τον αδερφό της Νίκο

Μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του Νίκου Μπάρκουλη, κατά τις οποίες ισχυρίζεται πως δεν γνωρίζει για την ύπαρξη της αδερφής του, Βίκυς, η ίδια αποφάσισε να τοποθετηθεί επί του θέματος.

Συγκεκριμένα, η Βίκυ Μπάρκουλη διέψευσε τον Νίκο και εξήγησε πως όχι μόνο την γνωρίζει, αλλά έχουν μιλήσει και πρόσφατα στο τηλέφωνο.

«Για ένα παιδί που είναι 20 χρονών και είναι επηρεασμένο, δεΝ θέλω να σχολιάσω τίποτα, γιατί είναι μικρό παιδί. Όταν ωριμάσει και καταλαβαίνει ορισμένα πράγματα, θα είναι όλα καλά. Καμιά φορά οι γονείς επηρεάζουν πολύ άσχημα τα παιδιά και πιστεύω ότι έτσι έχει γίνει και τώρα. Ίσως να θέλει να προστατέψει την μητέρα του», δήλωσε αρχικά η Βίκυ Μπάρκουλη στην εκπομπή Πρωινό.

Στην συνέχεια μάλιστα, αποκάλυψε πως έχει τύχει να μιλήσουν και στο τηλέφωνο, λόγω κάποιων πνευματικών δικαιωμάτων, που θα περνούσαν στο όνομά του.

«Εγώ τον αδερφό μου τον πήρα τηλέφωνο πριν δυο μήνες, γιατί υπήρξαν κάποια πνευματικά δικαιώματα, τα οποία ο πατέρας μου ήθελε να μεταφερθούν αμέσως στον Νικόλα και στην μητέρα του. Νομικά όμως, τα δικαιούμουν και εγώ και ο αδερφός μου ο Ανδρέας, ο οποίος είναι στο εξωτερικό. Επειδή ο Νικόλας τότε ήταν 15 χρονών, αποφάσισα και σκέφτηκα ως πιο ώριμη ότι μετά από χρόνια ο Νικόλας θα μπορούσε να πάρει αυτά τα χρήματα, τα οποία νομικά τα διεκδικούσα εγώ, γιατί θα τα χρειαστεί περισσότερο για το μέλλον του από ότι τα χρειαζόμουν εγώ. Μάλιστα τότε, μου είπε: "Ευχαριστώ πάρα πολύ αδερφούλα"», ανέφερε η Βίκυ Μπάρκουλη.

Τέλος, προειδοποίησε μέσω της εκπομπής πως αν η Μαρία Βλασσοπούλου συνεχίσει να ψεύδεται σχετικά με την ζωή του Ανδρέα Μπάρκουλη, η ίδια και η Φωτεινή Αναστασίου σκοπεύουν να κινηθούν νομικά.

 

Ροή ειδήσεων

Share