Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022

Τζέισον Μομόα: Διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό

Eνώ γυρίζει την νέα ταινία Aquaman 2

29 Οκτωβρίου 2021 22:30
Τζέισον Μομόα: Διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Τζέισον Μομόα διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό την περίοδο που γυρίζει τη νέα του ταινία Αquaman 2: Aquaman and The Lost Kindom.

Τα γυρίσματα της ταινίας διεκόπηκαν, ενώ ο ηθοποιός βρίσκεται σε απομόνωση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun «Ο Τζέισον Μομόα είναι ευτυχώς καλά στην υγεία του αλλά είναι πραγματικός πονοκέφαλος για τους υπεύθυνους της ταινίας το τι θα γίνει με τα γυρίσματα. Υπάρχει πολύ αυστηρό χρονοδιάγραμμα για τα γυρίσματα της ταινίας και βρίσκονται σε απόγνωση. Φυσικά και η ασφάλεια όσων δουλεύουν στο σετ είναι πιο σημαντική απ’ όλα και θέλουμε να πούμε πως όλοι ελέγχονται τακτικά».

Οι διευθυντές παραγωγής πάντως ελπίζουν να επιστρέψει πολύ σύντομα στα γυρίσματα ο Τζέισον Μομόα. Ωστόσο αυτές είναι οι νέες σειρές και ταινίες που θα προβληθούν στο Netflix.

«Μου μίλησε με τρεμάμενη φωνή» - Τα νεότερα για την υγεία του Γιάννη Αϊβάζη (Video)

Στο νοσοκομείο παραμένει ο Γιάννης Αϊβάζης ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, έχοντας μάλιστα εμβολιαστεί πλήρως. Η Μαρία Αντωνά επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Γιάννη Αϊβάζη:

«Είχαμε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του, η φωνή του ήταν τρεμάμενη. Δήλωσε πως είναι λιγάκι καλύτερα, βρίσκεται μέσα στο νοσοκομείο, η Μαρία Κορινθίου δεν μπορεί να τον δει από κοντά λόγω του κορωνοϊού και αναμένει να βγει ξανά, να πατήσει στα πόδια του ο άνθρωπος γιατί ήταν μια περιπέτεια η οποία τον ταλαιπώρησε πάρα μα πάρα πολύ», αποκάλυψε στον “αέρα” του Open.

«Επειδή τον άκουσα στο τηλέφωνο ήταν πάρα πολύ καταβεβλημένος», συμπλήρωσε η Μαρία Αντωνά για τον Γιάννη Αϊβάζη.

 

Ροή ειδήσεων

Share