Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η συναρπαστική σειρά «9-1-1» επιστρέφει με νέα επεισόδια αποκλειστικά στο FOX

Τα νέα επεισόδια θα προβάλλονται κάθε Τρίτη στις 21.50

26 Οκτωβρίου 2021 12:00
Η συναρπαστική σειρά «9-1-1» επιστρέφει με νέα επεισόδια αποκλειστικά στο FOX
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ομάδα πυροσβεστών, αστυνομικών και ανταποκριτών πρώτης γραμμής του Λος Άντζελες επιστρέφει και είναι έτοιμη για δράση!

Από τους δημιουργούς Ryan Murphy, Tim Minear και Brad Falchuk, ο νέος κύκλος της σειράς «9-1-1», με πρωταγωνίστρια την βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα Angela Bassett, κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 26 Οκτωβρίου στις 21.50 αποκλειστικά στο FOX.

Τα νέα επεισόδια θα προβάλλονται κάθε Τρίτη στις 21.50.

Η συναρπαστική σειρά «9-1-1» επιστρέφει με νέα επεισόδια αποκλειστικά στο FOX

Το FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV, Wind Vision.

Στον 5ο κύκλο του «9-1-1», οι ανταποκριτές της πρώτης γραμμής έρχονται αντιμέτωποι με τις συνέπειες που έχει προκαλέσει μια σειρά από κυβερνοεπιθέσεις, που απειλούν συστήματα υπολογιστών, πύργους ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας και νοσοκομεία. Το σκηνικό αμείωτης έντασης κορυφώνεται με ένα τεράστιο μπλακ άουτ που προκαλεί το απόλυτο χάος στο Λος Άντζελες.

Ο προηγούμενος κύκλος της σειράς ολοκληρώθηκε με μια σειρά από καθοριστικές εξελίξεις για τους πρωταγωνιστές: ο Eddie (Ryan Guzman) παραλίγο να χάσει τη ζωή του μετά από πυροβολισμό, ο Buck (Oliver Stark) βρίσκεται και επίσημα σε σχέση, ενώ ο Bobby (Peter Krause) και η Athena (Angela Bassett) έδωσαν μάχη για να σώσουν το γάμο τους. Ο Albert (John Harlan Kim) έγινε πυροσβέστης, η Nia (Margot Catherine Terry) εισχώρησε ξανά στη ζωή των Hen (Aisha Hinds) και Karen (Tracie Thoms) μέσα από μια τυχαία συνάντηση με τη βιολογική της μητέρα και η νέα μαμά Maddie (Jennifer Love Hewitt) παραδέχτηκε στον Chimney (Kenneth Choi) ότι η ζωή της είναι πιο σκοτεινή από αυτό που δείχνει.

Η συναρπαστική σειρά «9-1-1»

Τα νέα επεισόδια «9-1-1» θα είναι επίσης διαθέσιμα on demand.

Δείτε το trailer:

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΝΕΟΥ ΚΥΚΛΟΥ «9-1-1»
ΤΡΙΤΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21.50 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ FOX

TAGS
 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share