Τετάρτη, 01 Δεκεμβρίου 2021

Τι απαντά ο σκηνοθέτης της σειράς Squid Game για τις θεωρίες γύρω από την πλοκή

Σχετικά με τον διαχωρισμό όσων συμμετέχουν στο παιχνίδι σε παίκτες και φύλακες

20 Οκτωβρίου 2021 16:27
Τι απαντά ο σκηνοθέτης της σειράς Squid Game για τις θεωρίες γύρω από την πλοκή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Squid Game του Netflix έχει καταφέρει μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να αποκτήσει φανατικό κοινό, το οποίο προσπαθεί να «αποκρυπτογραφήσει» όλα τα κρυφά νοήματα πίσω από τις κινήσεις των ηρώων.

Πολλές θεωρίες έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, γύρω από την πλοκή της σειράς. Μία από τις πιο γνωστές είναι το πώς διαχωρίζονται οι φρουροί από τους παίκτες του παιχνιδιού.

Σύμφωνα με τους θαυμαστές του Squid Game, οι συμμετέχοντες κατηγοριοποιούνται ανάλογα με την κάρτα που θα διαλέξουν στο αρχικό παιχνίδι με τα χρήματα και τα χαστούκια, που καλούνται να παίξουν στο μετρό. Ωστόσο δείτε το trailer του τελευταίου κύκλου La Casa de papel.

Αν κάποιος διαλέξει την κόκκινη κάρτα, αυτομάτως γίνεται παίκτης, ενώ όσοι επέλεξαν την μπλε, γίνονται φρουροί.

Ο σκηνοθέτης της σειράς, Hwang Dong-hyuk, σε συνέντευξη που έδωσε στην Κορέα αναφέρθηκε στην συγκεκριμένη θεωρία και μάλιστα, απάντησε για το αν ισχύει.

«Κάποιοι από τους τηλεθεατές έχουν σίγουρα πιο δημιουργικό μυαλό από εμένα. Όχι. Αυτή η θεωρία δεν ισχύει. Η έμπνευση για τις κάρτες ήρθε από ένα παλιό παραμύθι της χώρας μου σχετικά με ένα φάντασμα που προσφέρει ένα μπλε κι ένα κόκκινο χαρτομάντηλο σε ανθρώπους, αλλά στο τέλος, όποια επιλογή κι αν κάνουν, έχουν την ίδια τύχη. Τους σκοτώνουν», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να κυκλοφορήσει μία δεύτερη σεζόν. «Αν μας δοθεί η δυνατότητα να συνεχίσουμε, μία από τις ιστορίες που θα ήθελα να πω είναι του frontrunner, του πρώην αστυνομικού που επιβλέπει το παιχνίδι. Νομίζω ότι το θέμα με την αστυνομία δεν αφορά μόνο την Κορέα, το βλέπουμε στις ειδήσεις παγκοσμίως κι είναι ένα θέμα που θέλω να αναδείξω. Ίσως, στην δεύτερη σεζόν να μιλήσω περισσότερο για αυτό», είπε.

TAGS
 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share