Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

American Murder: Το ντοκιμαντέρ του Netflix για το φρικτό έγκλημα στις ΗΠΑ που θυμίζει εκείνο στα Γλυκά Νερά

Στραγγάλισε την γυναίκα και τις δύο κόρες του

11 Οκτωβρίου 2021 16:34
American Murder: Το ντοκιμαντέρ του Netflix για το φρικτό έγκλημα στις ΗΠΑ που θυμίζει εκείνο στα Γλυκά Νερά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολλές είναι οι υποθέσεις ανθρωποκτονιών που καταλήγουν σε μια ιστορία βγαλμένη κυριολεκτικά από το πιο απίθανο σενάριο ταινίας θρίλερ. Μία από αυτές, η ιστορία της δολοφονίας της οικογένειας Γουάτς στο Κολοράντο που συγκλόνισε την αμερικανική κοινωνία και οδήγησε σε ένα ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε από το Netflix.

Λένε πως οι άνθρωποι που ερευνούν υποθέσεις ανθρωποκτονιών τοποθετούν πάντοτε τους πιο στενούς συγγενείς ψηλά στη λίστα των υπόπτων. Η εξέλιξη ερευνών σε υποθέσεις φρικτών εγκλημάτων πίσω από κλειστές πόρτες, τόσο στο εξωτερικό, όσο όμως και σε δολοφονίες που έχουν συγκλονίσει τη χώρα μας, έρχονται να επιβεβαιώσουν αυτή την πρακτική των ερευνητικών Αρχών.

Οι ομοιότητες με την υπόθεση στα Γλυκά Νερά

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά μονοπωλεί την ελληνική κοινή γνώμη, από τη στιγμή που ο 32χρονος πιλότος ομολόγησε πως δολοφόνησε τη σύζυγό του, την 20χρονη Καρολάιν. Το σοκ ήταν τεράστιο. Ο 32χρονος Μπάμπης που δεν έχανε ευκαιρία να κάνει δηλώσεις στις κάμερες δηλώνοντας κάθε φορά σίγουρος ότι η αστυνομία θα βρει τους δράστες, ήταν εκείνος που είχε στερήσει τη ζωή στη 20χρονη. Επί 37 ημέρες και μέχρι και την ύστατη στιγμή έπαιζε θέατρο, πιστεύοντας ότι θα καταφέρει να ξεγελάσει τους πάντες. Θεωρούσε ότι το σχέδιό του, το οποίο σκηνοθέτησε με απόλυτη ψυχραιμία επί δύωρο αφότου σκότωσε την Καρολάιν, θα πετύχαινε. Οπως αποκαλύπτεται πλέον, οι αρχές από την αρχή παράλληλα με το ενδεχόμενο της ληστείας, ερευνούσαν και το άλλο φρικτό σενάριο, που αποδείχθηκε και αληθινό. Υπήρχαν στοιχεία, άλλωστε, που μαρτυρούσαν ότι κάτι τρέχει με τον Μπάμπη...

American Murder: Το ντοκιμαντέρ του Netflix για το φρικτό έγκλημα που θυμίζει εκείνο στα Γλυκά Νερά

Η υπόθεση της φρικτής δολοφονίας των Γλυκών Νερών που έχει συγκλονίσει την ελληνική κοινωνία και όχι μόνο, με τον δήθεν τεθλιμένο σύζυγο για την σύζυγό του έχει πολλές ομοιότητες με μια άλλη δολοφονία που συγκλόνισε τις ΗΠΑ πριν τρία χρόνια και τώρα έγινει ντοκιμαντέρ στο Netflix.

Στην υπόθεση που συγκλόνισε τις ΗΠΑ, ένας άνδρας 33 ετών εμφανίζεται απαρηγόρητος να αναζητά τη γυναίκα και τις δυο του κόρες, των οποίων ο ίδιος έκοψε το νήμα της ζωής βίαια και χωρίς καμία ενοχή. Επαιζε θέατρο, έκανε δηλώσεις στις κάμερες, ζητούσε να βρεθούν οι δράστες.

Ολα αυτά ενώ ο ίδιος με τον πιο απεχθή και κυνικό τρόπο είχε τερματίσει τη ζωή της γυναίκας του, αλλά και των παιδιών του.

Τον Αύγουστο του 2018, η αμερικανική κοινωνία παρακολουθεί την εναγώνια έκκληση του Κρις σε όποιον γνωρίζει το οτιδήποτε να επικοινωνήσει με τις Αρχές. «Βαθιά μέσα στην καρδιά μου, πιστεύω πως βρίσκεται κάπου και ελπίζω πως είναι ασφαλής», έλεγε τότε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο άνδρας. Ο ίδιος, βέβαια, γνώριζε πως δεν επρόκειτο να ξαναδεί ούτε εκείνη, ούτε τις κόρες του Μπέλα, 4 ετών, και Σελέστ, 3 ετών.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share