Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ερωτευμένη με πασίγνωστο Έλληνα η πρωταγωνίστρια του Squid Game!

"Είναι Θεός για μένα"

11 Οκτωβρίου 2021 13:33
Ερωτευμένη με πασίγνωστο Έλληνα η πρωταγωνίστρια του Squid Game!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τρέλα επικρατεί με το «Squid Game», που σαρώνει σε τηλεθέαση σε όλο τον κόσμο. Η σειρά έχει γίνει νούμερο ένα στο Netflix και μία από τις πρωταγωνίστριες είναι η Χο Γιον Τζανγκ.

Αρκετές ιστοσελίδες αναπαράγουν δηλώσεις της 27χρονης ηθοποιού και μοντέλου που σύμφωνα με συνέντευξή της στο περιοδικό VOGUE KOREA, παραδέχτηκε δήθεν ότι είναι…κολλημένη με τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη ποτέ, παρ’ ότι οι συγκεκριμένες δηλώσεις ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για fake news, αφού η σταρ από την Κορεάτικη σειρά του Netflix, δεν είπε ποτέ κάτι τέτοιο.

Ερωτευμένη με πασίγνωστο Έλληνα η πρωταγωνίστρια του Squid Game!

Η Τζανγκ φέρεται να είπε: «Ο Στέφανος είναι ένας άνθρωπος που ο κόσμος χρειάζεται αυτή τη στιγμή. Είναι GOAT. Κάθε φορά που τον βλέπω στην τηλεόραση, η ψυχολογία μου αλλάζει προς το καλύτερο». Από τη Vogue διέψευσαν την είδηση. Η δήλωση της Τζανγκ έχει να κάνει με έναν Twitch streamer και πρώην επαγγελματία παίκτη του Overwatch, τον Φέλιξ Λένγκιελ, γνωστό στον online κόσμο ως «xOc».

Το γεγονός έχει προκαλέσει οργή και εκνευρισμό καθώς φαίνεται για άλλη μια φορά πόσο εύκολα μπορούν να γίνουν viral ειδήσεις για τον Στέφανο τσιτσιπά που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν άλλωστε και με άλλα πολύ πιο σοβαρά θέματα…

Παίζει την «κολοκυθιά» ο Στέφανος Τσιτσιπάς: «Είναι ιατρικό απόρρητο αν έχω εμβολιαστεί»

Δεν πρόκειται να γλιτώσει έτσι εύκολα τις ερωτήσεις για τα toilet breaks και τον εμβολιασμό ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Εκτός των ελληνικών ΜΜΕ φαίνεται πως οι δηλώσεις του στο παρελθόν εξακολουθούν να απασχολούν και τους ξένους δημοσιογράφους, κυρίως σχετικά με τα περίφημα breaks στην διάρκεια των ματς.

Ο Τσιτσιπάς στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Indian Wells τόνισε πως δεν θα έχει το ίδιο πρόβλημα που είχε στη Νέα Υόρκη λόγω κλίματος και τα toilet breaks του θα είναι πιο σύντομα.

«Το κλίμα εδώ είναι ξηρό. Στη Νέα Υόρκη δεν είναι έτσι και χρειαζόταν να αλλάξω μέχρι και τις κάλτσες μου. Εδώ δεν θα έχω τέτοιο πρόβλημα. Είναι καλό που το κλίμα είναι ξηρό γιατί αυτό σημαίνει λιγότερος ιδρώτας, άρα λιγότερα breaks και λιγότερα παράπονα» είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ωστόσο για άλλη μία φορά πως δεν έχει κάνει κάτι που είναι εκτός κανονισμού.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share