Τρίτη, 07 Δεκεμβρίου 2021

Χαμός στον «αέρα»: «Θα σας μηνύσω!» - Τι συνέβη στο πλατό του Ευαγγελάτου;

Απίστευτα σκηνικά on air

7 Οκτωβρίου 2021 20:28
Χαμός στον «αέρα»: «Θα σας μηνύσω!» - Τι συνέβη στο πλατό του Ευαγγελάτου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αρπάχτηκαν στο αέρα της εκπομπής Live News ο παρουσιαστής Νίκος Ευαγγελάτος και ο Πρόεδρος του ΕΟΦ Δημήτρης Φιλίππου με αφορμή… την λειτουργία και την ανταπόκριση του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων.

Όπως ανέφερε ο παρουσιαστής, η εκπομπή είχε επικοινωνήσει με τον ΕΟΦ προκειμένου να ρωτήσει εάν ένα σκεύασμα το οποίο υπόσχεται ότι καταπολεμάει τον καρκίνο και τον κορωνοϊό, έχει λάβει άδεια από τον οργανισμό, ωστόσο δεν έλαβε καμία απάντηση.

Με τηλεφωνική παρέμβασή του ο κ. Φιλίππου κατηγόρησε τον παρουσιαστή ότι λέει ψέματα ότι επικοινώνησε με τον οργανισμό τηλεφωνικά, γεγονός που προκάλεσε την έκρηξη του Νίκου Ευαγγελάτου ο οποίος απείλησε ότι θα τον μηνύσει: «Σε τι είπα ψέματα; Κι αν δεν είπα θα σας μηνύσω κ. πρόεδρε!»

Από πλευράς του, ο πρόεδρος του ΕΟΦ απάντησε στο ίδιο ύφος:

«Κι εμείς θα σας μηνύσουμε» είπε και υποστήριξε ότι ο οργανισμός λειτουργεί αλλά έχει μεγάλο φόρτο εργασίας: «Ο Οργανισμός λειτουργεί με συγκεκριμένες ώρες και ημέρες, γιατί υπάρχει φόρτο εργασίας. Ζητήσαμε να σταλεί ένα email γιατί η υπάλληλος ήταν σε τηλεδιάσκεψη. Το email το λάβαμε χθες, διερευνήθηκε και στάλθηκε στο Tμήμα Eλέγχου και Kυκλοφορίας για την επιβολή ποινών» με τον Ευαγγελάτο να σχολιάζει εριστικά «Στον οργανισμό το email κάνει ένα 24ωρο να έρθει; Καταπληκτικό είναι αυτό!».

«Το πρακτέο είναι ότι ο κύριος αυτός που εμπορεύεται το σκεύασμα λέει ψέματα. Από τα δύο προϊόντα έχει γνωστοποιήσει ένα στον ΕΟΦ, το οποίο δεν έχει τους ισχυρισμούς που αυτός εγγυάται» ξεκαθάρισε ο κ. Φιλίππου.

Ωστόσο ο Ευαγγελάτος επέμεινε φωνάζοντας ότι είναι «προσβολή» το γεγονός ότι δεν έλαβε καμία απάντηση, με τον κ. Φιλίππου να χαρακτηρίζει προσβολή τον τρόπο με τον οποίο του μίλησε ο παρουσιαστής. Ωστόσο άγρια «επίθεση» σε Νίκο Ευαγγελάτο στα social.

Δείτε το απόσπασμα στο Athensmagazine.gr

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share