Σάββατο, 04 Δεκεμβρίου 2021

Netflix: Όλες οι νέες σειρές που περιμένουμε να δούμε τον Οκτώβριο

Τι θα δούμε;

2 Οκτωβρίου 2021 16:50
Netflix: Όλες οι νέες σειρές που περιμένουμε να δούμε τον Οκτώβριο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Οκτώβριος μπήκε με φθινοπωρινή διάθεση και πλέον δηλώνουμε έτοιμοι για ελαφριές κουβερτούλες, ζεστό καφέ και Κυριακές στον καναπέ, παρέα με την αγαπημένη μας πλατφόρμα. Το Netflix εμπλουτίζεται κάθε μήνα με νέο υλικό και παράπονο δεν έχουμε. Νέες σειρές, νέοι κύκλοι που περιμένουμε πώς και πώς αλλά και ταινίες με πρωτότυπα ντοκιμαντέρ που θα δούμε αργότερα. Ο μήνας μπαίνει με τους καλύτερους οιωνούς και δεν ξέρουμε από πού να ξεκινήσουμε. Τα trailers μάς δώσουν μία χείρα βοηθείας.

Οικιακή Βοηθός

Αφού δραπετεύει από μια κακοποιητική σχέση, μια νεαρή μητέρα βρίσκει δουλειά ως καθαρίστρια, καθώς παλεύει να ζήσει το παιδί της και να χτίσει ένα καλύτερο μέλλον.

Ο Κώδικας των Δισεκατομμυρίων Δολαρίων

Στο Βερολίνο του '90, ένας καλλιτέχνης και ένας χάκερ εφευρίσκουν έναν νέο τρόπο για να βλέπουν τον κόσμο. Χρόνια μετά, τρέχουν την Google στα δικαστήρια για την πατέντα. Στις 7 Οκτωβρίου.

Pretty Smart

Η διαβαστερή Τσέλσι ανακαλύπτει ότι έχει πολλά να μάθει ακόμα για την ευτυχία, όταν αναγκάζεται να μετακομίσει με τη ζωηρή της αδελφή και τους τρεις συγκατοίκους της. Διαθέσιμο στις 8 Οκτωβρίου

Inside Job

Για τους υπαλλήλους του τμήματος εσωτερικών συνωμοσιών, οι συνωμοσίες δεν μένουν απλώς στη θεωρία - είναι αληθινές. Και η συγκάλυψή τους είναι σκέτη ταλαιπωρία. 22 Οκτωβρίου.

Adventure Beast: Ο Περίεργος Κόσμος των Ζώων

Ο ειδικός άγριας ζωής Μπράντλεϊ Τρέβορ Γκριβ γυρίζει τον κόσμο και ζει περιπέτειες, αποκαλύπτοντας παράξενες, απίθανες και απόλυτα ασήμαντες πληροφορίες για τη φύση. 22 Οκτωβρίου.

Ο Κόλιν σε Άσπρο και Μαύρο

Αυτή η δραματική σειρά των Κόλιν Κάπερνικ και Έιβα Ντουβερνέ σκιαγραφεί τα σχολικά χρόνια του Κάπερνικ και τις εμπειρίες που τον ώθησαν να γίνει ακτιβιστής. Από τις 29 Οκτωβρίου.

Ο Χρόνος που Σου Δίνω

Η Λίνα μετακομίζει, ψάχνει δουλειά και δοκιμάζει νέα πράγματα... προσπαθώντας να ξεχάσει την πρώτη της αγάπη. Πρωταγωνιστούν οι Νάντια ντε Σαντιάγο και Άλβαρο Θερβάντες. Πρεμιέρα στις 29 Οκτωβρίου. Έρχεται τον Οκτώβριο

Αστρολογικός Οδηγός για Ραγισμένες Καρδιές

Μια σουρεαλιστική και κωμική σειρά από το μπεστ σέλερ μυθιστόρημα της Σίλβια Τζούκα.

TAGS
 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share