Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2021

Έρχεται το πρώτο επίσημο συνέδριο Game of Thrones

Θα γίνει στις αρχές του 2022

7 Σεπτεμβρίου 2021 17:36
Έρχεται το πρώτο επίσημο συνέδριο Game of Thrones
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

To Game of Thrones ανακοίνωσε το πρώτο επίσημο συνέδριο για όλους τους φίλους της σειράς και των βιβλίων το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις αρχές της επόμενης χρονιάς.

Η Warner Bros ενώνει τις δυνάμεις της με την εταιρεία Creation Entertainment για να φέρουν τον κόσμο του Westeros στο εκθεσιακό κέντρο του ξενοδοχείου Rio στο Λας Βέγκας, το τριήμερο 18-20 Φεβρουαρίου 2022. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Creation Entertainment είχε επίσης διοργανώσει αντίστοιχα συνέδρια για τα: Star Trek, Supernatural, Twilight, Xena: Warrior Princess, κ.ά.

Μπορεί το Game of thrones να έχει τελειώσει ο μύθος όμως δεν τελειώνει ποτέ.. Η σημασία του αριθμού "7".

Αξέχαστη εμπειρία

«Το Game of Thrones είναι ένα πολιτιστικό πλέον φαινόμενο με μια απίστευτη βάση θαυμαστών και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα το γιορτάσουμε με το πρώτο επίσημο συνέδριο Game of Thrones», ανέφερε σε επίσημη δήλωση του ο αντιπρόεδρος της Warner Bros. Peter van Roden συμπληρώνοντας ότι θα είναι μια αξέχαστη εμπειρία για όλους τους φαν.

Πρέπει να αναφέρουμε ότι το τριήμερο συνέδριο έρχεται λίγο πριν την κυκλοφορία του House of the Dragon, prequel του Game of Thrones και θα περιλαμβάνει εκδηλώσεις, σπέσιαλ καλεσμένους, trivia και cosplay διαγωνισμούς, συζητήσεις σε πάνελ, υπογεγραμμένα αυτόγραφα, πωλήσεις αναμνηστικών από το επίσημο merchandise του Game of Thrones, ευκαιρίας για φωτογραφίσεις, κ.ά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, το line-up όπως και οι πληροφορίες για τα εισιτήρια θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες στην επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου.

Έρχεται το πρώτο επίσημο συνέδριο Game of Thrones

Είδηση σοκ: Δολοφονήθηκε ο δημιουργός του Game of Thrones: Winter is Coming!

Πέθανε σε ηλικία 39 ετών ο Λιν Κι πρόεδρος και δημιουργός της “Yozoo”, της εταιρείας δηλασή που φτιάχνει το παιχνίδι Game of Thrones: Winter is Coming.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, ο Λιν Κι δηλητηριάστηκε, και βασικός ύποπτος είναι ο ένας συνεργάτης του, που ονομάζεται Σου.

Σύμφωνα με το Hurun China Rich List η αξία του Λιν Κι υπολογιζόταν στα 960 εκατ. δολάρια.

Στο άκουσμα του θανάτου του, πολλοί υπάλληλοι μαζεύτηκαν έξω από τα γραφεία της Yozoo για να πενθήσουν.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share