Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Netflix - Τοp 10: Σειρές και ταινίες που βλέπουν οι χρήστες αυτή την εβδομάδα! Φυσικά στη κορυφή ο 5ος κύκλος του La Casa

Ποιες ξεχωρίζουν;

7 Σεπτεμβρίου 2021 09:43
Netflix - Τοp 10: Σειρές και ταινίες που βλέπουν οι χρήστες αυτή την εβδομάδα! Φυσικά στη κορυφή ο 5ος κύκλος του La Casa
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Netflix είχε ήδη γίνει μέρος της καθημερινότητας χιλιάδων νοικοκυριών, αλλά τη χρονιά του lockdown απέκτησε ακόμη μεγαλύτερη θέση στη ζωή μας. Δυστυχώς η πανδημία θα μας στερήσει τελικά κάποιες από τις αγαπημένες μας σειρές που είχαν ήδη ανανεωθεί, αλλά ο κατάλογος συνεχίζει και μεγαλώνει.

Δες παρακάτω με ποιο Top 10 ταινιών και σειρών λιώνουν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα οι συνδρομητές του Netflix:

10 Good Girls

Παρότι η σειρά είχε εξασφαλίσει τη συνέχειά της στο Netflix για μία 5η και τελευταία σεζόν, δυστυχώς η συμφωνία ναυάγησε κι έτσι το τόσο ανταποδοτικό Good Girls έληξε σε cliffhanger και άδοξα. Και μάλιστα όταν η 4η σεζόν που έχει πια ανέβει στο Netflix ήταν επιστροφή σε φόρμα.

9 In Time

Στο μέλλον οι άνθρωποι δεν ζουν περισσότερο από τα 25 τους και ο χρόνος είναι το πολυτιμότερο ανταλλάξιμο αγαθό. Ένας νεαρός (Justin Timberlake) που κατηγορείται άδικα για φόνο, θα εναντιωθεί στο σύστημα και σε εκείνους που έχουν όλο το χρόνο με το μέρος τους. Ο Andrew Niccol των Gattaca (1997) and S1mOne (2002) καταπιάνεται με μία πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα, αλλά κάνει ελάχιστα με αυτήν.

8 The Emoji Movie
Πλέον βγαίνουν ταινίες για οτιδήποτε, προφανώς θα έβγαινε ταινία και για τα emojis. Fun fact: Το Emoji Movie ήταν η πρώτη ταινία που άνοιξε στη Σαουδική Αραβία μετά από 35 χρόνια που είχε περάσει η χώρα χωρίς σινεμά.

7 He’s All That
Το Netflix φαντάζεται ξανά το teen classic She’s All That του 1999, αυτή τη φορά με αντίστροφα τα φύλα των πρωταγωνιστών. Μία influencer (η πραγματική Addison Rae με τους εκατομμύρια followers στο TikTok) αποδέχεται την πρόκληση να μεταμορφώσει τον μεγαλύτερο loser του σχολείου (τον Tanner Buchanan του Cobra Kai) σε βασιλιά του σχολικού χορού.

6 Turning Point: 9/11 and the War on Terror
Σειρά ντοκιμαντέρ με αφορμή τα 20 χρόνια από την τραγωδία της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001.

5 La Casa de Papel: From Tokyo to Berlin
Ντοκιμαντέρ για τα γυρίσματα της 5ης και τελευταίας σεζόν του Casa de Papel.

4 Sonic the Hedgehog
Ο γνωστός χαρακτήρας των video games υπήρξε πέρσι μία από τις λίγες ενέσεις στις αμερικανικές αίθουσες εν μέσω πανδημίας. Το ίδιο έκανε αμέσως μετά και στο streaming όπου είχε γίνει μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της περασμένης, αχαρτογράφητης χρονιάς για τον κινηματογράφο. Η ταινία ήταν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Jim Carrey να θυμηθεί τη μανιακή ενέργεια που πυροδότησε την καριέρα του, αλλά και μία δική μας ευκαιρία να δούμε τον υποτιμημένο James Marsden να το ρίχνει έξω.

3 Clickbait
Το Clickbait του Netflix διερευνά τους τρόπους με τους οποίους τροφοδοτούνται επικίνδυνες και ανεξέλεγκτες παρορμήσεις στην εποχή των κοινωνικών μέσων και αποκαλύπτει τις συνεχώς διευρυνόμενες ρωγμές μεταξύ εικονικών και πραγματικών προσώπων.

Ο Adrian Grenier (Entourage, Affairs of State) υποδύεται τον Nick Brewer, έναν άντρα που φαίνεται να τα έχει όλα: μια στοργική σύζυγο, δύο γιους και ένα όμορφο σπίτι. Αυτό μέχρι την εμφάνιση ενός βίντεο που τον παρουσιάζει φανερά χτυπημένο, να κρατά μία ταμπέλα που γράφει “Κακοποιώ γυναίκες. Στα 5 εκατομμύρια views, θα πεθάνω”. Είναι απειλή, εξομολόγηση ή και τα δύο;

Showrunner της σειράς είναι ο Tony Ayres του The Slap, άλλης μίας σειράς που διαπραγματευόταν τη διαφορετική αντίληψη που μπορεί να έχουν διαφορετικά άτομα για την πραγματικότητα.

2 Afterlife of the Party
Η Cassie (Victoria Justice) ζούσε για τα πάρτι, μέχρι που έχασε τη ζωή της σε ατύχημα. Εάν όμως τώρα θέλει να κερδίσει τα φτερά της, θα πρέπει να επανορθώσει για τα λάθη του στη Γη. Η ταινία δεν είναι τίποτε άλλο από ένα ακόμη παράγωγο του αλγόριθμου του Netflix, τυποποιημένο, αλλά χωρίς έστω τη γοητεία του απλού και οικείου.

1 La Casa de Papel
Η γνωστή συμμορία του Casa de Papel εκτελεί το τελευταίο της πλάνο. Μιλώντας στο Chelsea Film Festival για το Casa de Papel, o Álvaro Morte που υποδύεται τον Profesor είχε αναφέρει, «ξέρω ότι αυτό το σχόλιο δε θα με κάνει αρεστό στον κόσμο. Ο Professor είναι ένας περίεργος τύπος, ένας πολύ μοναχικός τύπος και ό,τι κι αν έγινε στη συμμορία ή στον έρωτα που βρήκε, παίζουν πολύ μικρό ρόλο στη ζωή του. Αν θέλετε να μιλήσουμε για το τέλος του χαρακτήρα, πιστεύω ότι αυτό θα τον βρει μόνο του, σε αυτή τη ζωή που ο ίδιος έχει επιλέξει και του αρέσει».

Η τελική σεζόν του Casa de Papel θα προβληθεί σε δύο μέρη: Πέντε επεισόδια στις 3 Σεπτεμβρίου και άλλα πέντε στις 3 Δεκεμβρίου.

La Casa De Papel 5: «Δεν είναι μάχη, είναι πόλεμος»

Διαθέσιμη στο ελληνικό Netflix έγινε η 5η και τελευταία σεζόν του La Casa De Papel (Η Τέλεια Ληστεία) και συγκεκριμένα το Α' Μέρος που απαρτίζεται από 5 επεισόδια.

Από τις 10 το πρωί η συμμορία του Καθηγητή επιστρέφει στις οθόνες μας για την πιο καταιγιστική σεζόν όλων αφού για πρώτη φορά δεν έχουν σχέδιο απόδρασης και ανοίγουν πόλεμο με τον ισπανικό στρατό, καθώς βρίσκονται πάνω από 100 ώρες κλεισμένοι στην Τράπεζα της Ισπανίας.

Βίντεο: Τα πρώτα 15 λεπτά της 5ης σεζόν

Στη σειρά εκτός από τους γνωστούς πρωταγωνιστές στη νέα σεζόν προστίθενται τρεις νέοι χαρακτήρες. Πρόκειται για τον Ρενέ, τη μεγάλη αγάπη της Τόκιο από το παρελθόν που υποδύεται ο Μιγκέλ Άνχελ Σιλβέστρε γνωστός από τα Sky Rojo, Narcos και Sense8.

Η επίσημη σύνοψη της 5ης σεζόν του La Casa De Papel γράφει:

"Η συμμορία είναι κλεισμένη στην Τράπεζα της Ισπανίας για πάνω από 100 ώρες. Κατάφεραν να διασώσουν την Λισαβόνα αλλά τα δύσκολα τώρα ξεκινούν καθώς έχασαν έναν δικό τους. Ο Καθηγητής συλλαμβάνεται από την Σιέρρα και για πρώτη φορά, δεν έχει κάποιο σχέδιο απόδρασης. Πάνω που νόμιζαν όταν τα χειρότερα πέρασαν, ένας νέος αντίπαλος μπαίνει στην αρένα και είναι ο πιο ισχυρός όλων: ο στρατός. Το τέλος της μεγαλύτερης ληστείας στην ιστορία κοντεύει και μια επιχείρηση που ξεκίνησε σαν ληστεία μετατρέπεται σε πόλεμο."

  • Το cast απαρτίζεται αναλυτικά από τους: Úrsula Coberó (Τόκιο), Álvaro Morte (Καθηγητής), Itziar
  • Ituño (Λισαβόνα), Pedro Alonso (Βερολίνο), Miguel Herrán (Ρίο), Jaime
  • Lorente (Ντένβερ), Esther Acebo (Στοκχόλμη), Enrique Arce (Αρτούρο), Darko Peric (Ελσίνκι), Hovik
  • Keuchkerian (Μπογκοτά), Luka Peros (Μαρσέιγ), Belén Cuesta (Μανίλα), Fernando Cayo (Σχης
  • Ταμαγιό), Rodrigo de la Serna (Παλέρμο), Najwa Nimri (Επιθεωρήτρια Σιέρρα), και José Manuel Poga (Γανδία).

Το A' Μέρος της 5ης σεζόν της "Τέλειας Ληστείας" κυκλοφορεί ήδη και το Β' Μέρος, που ολοκληρώνει την ιστορία, αναμένεται στις 3 Δεκεμβρίου.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share