Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Scarlett Johansson: Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι - Το όνομα που θα πάρει

Ευχάριστα νέα για τη χολιγουντιανή ηθοποιό

19 Αυγούστου 2021 09:56
Scarlett Johansson: Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι - Το όνομα που θα πάρει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Σκάρλετ Γιόχανσον (Scarlett Johansson), καθώς έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, πρώτο καρπό του έρωτά της από τον Κόλιν Τζοστ. Η ηθοποιός γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, όπως αποκάλυψε με ανάρτησή του ο σύζυγός της στο Instagram, στο οποίο μάλιστα αποκάλυψε και το όνομα που θα πάρει. «Ok, Ok, κάναμε ένα αγοράκι. Το όνομά του είναι Cosmo. Τον αγαπάμε πάρα πολύ» έγραψε.

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Μαύρη Χήρα» έχει ακόμη μια κόρη 6 ετών από τον πρώην σύζυγό της, Romain Dauriac ενώ αυτό θα είναι το πρώτο της παιδί με τον τωρινό της σύζυγο, με τον οποίο παντρεύτηκαν τον περασμένο Οκτώβρη. Όλο αυτό το διάστημα, η Σκάρλετ Γιόχανσον είχε κρατήσει μυστική την εγκυμοσύνη της και δεν εμφανίστηκε σε πολλά events αφιερωμένα στην ταινία «Black Widow», γεγονός που σχολιάστηκε. Στο «The Tonight Show» με τον Jimmy Fallon, όπου εμφανίστηκε για να προωθήσει την ταινία της, συνδέθηκε μέσω Zoom και η παραγωγή κράτησε το πλάνο μόνο στο πρόσωπο της ηθοποιού.

Το περασμένο σαββατοκύριακο ο κωμικός και σεναριογράφος του «Saturday Night Live» επιβεβαίωσε πως η Σκάρλετ Γιόχανσον ήταν έγκυος στο παιδί τους: «Έχουμε ένα μωρό, είναι συναρπαστικό». Η ηθοποιός έχει άλλη μία κόρη, την 6χρονη Rose, την οποία απέκτησε με τον πρώην άντρα της, Romain Dauriac.

10 διάσημες γυναίκες που έχουν δηλώσει ανοιχτά ότι είναι pansexual ή bisexual

Σίγουρα δεν είναι απαίτηση από κάποιον σταρ του Χόλιγουντ να προσδιορίσει δημόσια τη σεξουαλική του ταυτότητα, όμως κάθε φορά που το κάνουν, βοηθούν ίσως ένα παιδί κάπου που διαβάζει άρθρα σαν αυτό, να νιώθει ότι εκπροσωπείται από κάποιον που νιώθει το ίδιο με εκείνο.

Επιπλέον μας βοηθούν να εξοικειονόμαστε με όρους που δεν μας είναι γνωστοί, όπως ο όρος pansexual φερειπείν. Διάσημες γυναίκες που αυτοπροσδιορίζονται bisexual ή pansexual μας λένε με κάθε τρόπο ότι ο έρωτας δεν έχει φύλο. Είναι αίσθημα και ως τέτοιο ρέει ακατάπαυστα στον πλανήτη μας.

Η πανσεξουαλικότητα, περιγράφει τη σεξουαλική, ρομαντική ή συναισθηματική έλξη προς ανθρώπους, ανεξάρτητα από το φύλο ή την ταυτότητα φύλου τους, αναγνωρίζοντας ότι υπάρχουν περισσότερα από δύο φύλα. Το να είσαι αμφιφυλόφιλος, σημαίνει ότι έλκεσαι σεξουαλικά και από άνδρες και από γυναίκες. Παρόλο που μοιάζει να είναι το ίδιο, το να δηλώσεις pansexual αντί του bisexual σημαίνει επιπλέον ότι τα φύλα δεν έχουν για σένα καμία μα καμία σημασία.

Οι διάσημες γυναίκες που θα δεις σε αυτή τη λίστα δηλώνουν bisexual ή pansexual και μάλιστα δημόσια, βοηθώντας άλλους bisexual ή pansexual να νιώσουν ότι υπάρχουν star σαν κι αυτούς που τα καταφέρνουν μια χαρά στον κόσμο του Χόλιγουντ χωρίς να διστάζουν στιγμή να είναι ο υπέροχος εαυτός τους.

Demi Lovato

Η Demi Lovato, η οποία μίλησε πρόσφατα για τις σεξουαλικές της προτιμήσεις σε συνέντευξή της στο podcast “The Joe Rogan Experience“. Η Demi Lovato δήλωσε ότι δεν ξέρει αν θα καταλήξει στη ζωή της με έναν άνδρα ή με μία γυναίκα σύντροφο και δεν ξέρει αν θα μείνει ποτέ έγκυος.

«Δεν ξέρω. Η σεξουαλική μου ταυτότητα είναι τόσο ρευστή τώρα και εν μέρει είναι τόσο ρευστή γιατί ήμουν για πολύ καιρό στη “ντουλάπα”», σημείωσε η τραγουδίστρια. Ο Joe Rogan τη ρώτησε αν με το ρευστή εννοεί ότι έλκεται τόσο από άνδρες όσο και από γυναίκες και η Demi Lovato απάντησε: «Ναι, είμαι pansexual. Μου αρέσουν τα πάντα, αλήθεια».

Cara Delevingne

Στο Variety τον Ιούνιο του 2020, η Cara Delevingne εξήγησε για πρώτη φορά ότι αυτοπροσδιορίζεται ως pansexual, αν και στο παρελθόν δεν ήθελε να δώσει έναν συγκεκριμένο ορισμό στη σεξουαλικότητα της. «Νομίζω ότι πάντα παραμένω pansexual. Όπως κι αν προσδιορίζει κάποιος τον εαυτό του, είτε είναι “αυτοί” ή “αυτός” ή “αυτή” ερωτεύομαι τον άνθρωπο κι αυτό είναι όλο. Έλκομαι από τον άνθρωπο», σημείωνε.

Gillian Anderson

Το 2012 η υπέροχη Gillian Anderson αποκάλυψε ότι εκτός από άνδρες, σύντροφοί της έχουν υπάρξει και γυναίκες. Η ηθοποιός έκανε το coming out της ως bisexual στο περιοδικό Out. «Είχα σχέση με ένα κορίτσι για πολύ καιρό όταν πήγαινα Λύκειο. Οι σχέσεις μου με γυναίκες ήταν η εξαίρεση όχι ο κανόνας», σημείωνε.

Megan Fox

Το 2011 δήλωσε bisexual μιλώντας στο Esquire η Megan Fox. «Νομίζω ότι οι άνθρωποι γεννιούνται bisexual και κάνουν στη συνέχεια υποσυνείδητα επιλογές βασισμένες στις κοινωνικές πιέσεις. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι είμαι bisexual», έλεγε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Bella Thorne

Το 2016 μέσω Twitter, η Bella Thorne δήλωσε bisexual. Πρόσφατα ωστόσο σημείωσε ότι δεν ταυτίζεται πλέον με αυτή την ταμπέλα. «Είμαι στην πραγματικότητα pansexual και δεν το ήξερα αυτό. Κάποιος μου εξήγησε σε βάθος τι είναι. Σου αρέσουν οι υπάρξεις. Σου αρέσει αυτό που σου αρέσει. Δεν χρειάζεται να το πεις κορίτσι ή αγόρι ή αυτό ή αυτή ή αυτοί ή το ένα και το άλλο. Στην κυριολεξία σου αρέσει μια προσωπικότητα, ένα πλάσμα», εξήγησε η Bella Thorne μιλώντας στο “Good Morning America”.

Miley Cyrus

«Είμαι πολύ ανοιχτή γι’ αυτό. Είμαι pansexual. Δεν είμαι σε σχέση τώρα. Είμαι 22, βγαίνω, αλλάζω στιλ κάθε δύο εβδομάδες, πόσο μάλλον σύντροφο», δήλωνε το 2015 για πρώτη φορά η Miley Cyrus. Ήταν μια εποχή που το να είσαι pansexual δεν ήταν διαδεδομένο ανάμεσα στους διάσημους αυτού του κόσμου.

Η ίδια έχει μιλήσει πολλές φορές ανοιχτά για το θέμα και η ωραιότερη φράση της είναι η εξής: «Οι άνθρωποι ερωτεύονται ανθρώπους, όχι φύλα, όχι την εμφάνιση ή οτιδήποτε άλλο. Αυτό με το οποίο ερωτεύομαι υπάρχει σε ένα σχεδόν πνευματικό επίπεδο. Δεν είναι σεξουαλικό θέμα», την οποία είπε στο Vanity Fair το 2019.

Angelina Jolie

Η Angelina Jolie είναι επίσης bisexual και είχε μιλήσει γι’ αυτό σε συνέντευξή της το 2003. «Εξεπλάγην όταν ξαφνικά ένιωθα αυτά τα συναισθήματα που είχα για έναν άνδρα, για μία γυναίκα και ήθελα να τη φιλήσω και να την αγγίξω», έλεγε τότε. «Υπήρξα ανοιχτή για το γεγονός ότι είμαι αμφιφυλόφιλη γιατί ήθελα οι άνθρωποι να ξέρουν ότι ήμουν ζευγάρι με μία γυναίκα.

Μίλησα γι’ αυτό γιατί ανακάλυψα κάτι υπέροχο και σκέφτηκα ότι οι άνθρωποι θα έπρεπε να ξέρουν για την εμπειρία μου κι ότι ήταν αληθινή και πολύ φυσιολογική», συμπλήρωνε. Η Angelina Jolie είχε υπάρξει σε σχέση με την ηθοποιό Jenny Shimzu την οποία όπως είχε πει ίσως και να είχε παντρευτεί αν τελικά δεν είχε παντρευτεί τον τότε σύζυγό της, Billy Bod Thornton.

Η Angelina Jolie είναι επίσης bisexual

Lady Gaga

Η Lady Gaga όχι απλά έχει δηλώσει bisexual αλλά έχει γράψει και τραγούδι γι’ αυτό. Όπως είχε πει σε συναυλία της στο Palm Springs, το τραγούδι “Poker Face” το εμπνεύστηκε από την αμφιφυλοφιλία. Η ιδέα πίσω από το τραγούδι είναι ότι μία γυναίκα κάνει σεξ με έναν άνδρα ενώ φαντασιώνεται μια γυναίκα. «Δεν είμαι ψέμα ότι είμαι bisexual και μου αρέσουν οι γυναίκες και όποιος θέλει να πιστεύει ότι το κάνω για λόγους marketing ψεύδεται. Αυτό είναι αυτό που είμαι και αυτό που πάντα ήμουν», έχει πει η Lady Gaga.

Janelle Monae

Η τραγουδίστρια είχε μιλήσει το 2018 στο Rolling Stone για τις φήμες που υπήρχαν για το σεξουαλικό της προσανατολισμό. «Καθώς είμαι μια queel μαύρη γυναίκα στην Αμερική, κάποια που έχει κάνει σχέσεις με άνδρες και με γυναίκες, θεωρώ τον εαυτό μου έναν ελεύθερο άνθρωπο», ήταν περίπου η δήλωσή της την οποία η ίδια είχε διανθίσει με διάφορες αθυροστομίες. Ενώ παλιότερα δήλωνε bisexual όπως είπε «αργότερα διάβασα τι σημαίνει να είσαι pansexual και σκέφτηκα “Ω και με αυτό ταυτίζομαι”. Είμαι ανοιχτή στο να μαθαίνω περισσότερα πράγματα γι’ αυτό που είμαι».

Kristen Stewart

Μπορεί να αποτελεί την εξαίρεση αυτής της λίστας καθώς δεν έχει ορίσει την σεξουαλική της ταυτότητα δημόσια, αλλά η ηθοποιός θεωρείται μία από τους στηλοβάτες του κινήματος των pansexual ατόμων για ορατότητα, χάρη σε μία απάντησή της σε συνέντευξή της το 2015 στο περιοδικό Nylon.

Στη συνέντευξή της ρωτήθηκε για τη φημολογούμενη σχέση με την βοηθό της, Alicia Cargile. «Νομίζω πως σε τρία με τέσσερα χρόνια θα υπάρχουν πολλοί περισσότεροι άνθρωποι που δεν θα πιστεύουν ότι είναι απαραίτητο να ανακαλύψουν αν είσαι γκέι ή στρέιτ. Θα σκέφτονται, απλά να είσαι αυτό που είσαι», απάντησε η Kristen Stewart.

Μπορεί να αποτελεί την εξαίρεση αυτής της λίστας καθώς δεν έχει ορίσει την σεξουαλική της ταυτότητα δημόσια

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share