Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Netflix - La Casa De Papel: Σε δύο μέρη η πέμπτη σεζόν! Τότε θα βγει, δείτε το πρώτο trailer

Συλλαμβάνεται ο Καθηγητής!

30 Ιουλίου 2021 10:33
Netflix - La Casa De Papel: Σε δύο μέρη η πέμπτη σεζόν! Τότε θα βγει, δείτε το πρώτο trailer
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο τέλος του φτάνει το "La Casa De Papel", με την πέμπτη σεζόν να κυκλοφορεί σε δύο μέρη και το Netflix να δίνει, τη Δευτέρα (26/07), μια μικρή γεύση από όσα πρόκειται να γίνουν σε αυτήν.

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα πλέον για την κυκλοφορία της πέμπτης -και τελευταίας- σεζόν του «La Casa De Papel», με το Netflix να δίνει στη δημοσιότητα, τη Δευτέρα (26/07), teaser διάρκειας 27 δευτερολέπτων στο οποίο o «Καθηγητής» (Άλβαρο Μόρτε) φαίνεται πως έχει συλληφθεί από τη «Σιέρα» (Νάιβα Νίμρι) χωρίς να έχει κάποιο σχέδιο απόδρασης αυτή τη φορά.

Σε δύο μέρη η πέμπτη σεζόν

Το φινάλε του «La Casa De Papel» θα γραφτεί σε δέκα επεισόδια, δύο περισσότερα απ' ό,τι είχαν οι προηγούμενοι κύκλοι, και η πέμπτη σεζόν θα κυκλοφορήσει σε δύο μέρη.

Έτσι, σύμφωνα με σχετική δημοσίευση του «Digital Spy», το πρώτο μέρος θα κυκλοφορήσει στις 3 Σεπτεμβρίου και το δεύτερο ακριβώς τρεις μήνες μετά, δηλαδή στις 3 Δεκεμβρίου, και κάθε ένα θα περιλαμβάνει από πέντε επεισόδια.

Τι θα δούμε στο φινάλε της σειράς

Μια σειρά όπως είναι το «La Casa De Papel», στην οποία τα πάντα ανατρέπονται, δεν μπορούσε να μην επιφυλάσσει παρά ένα εκρηκτικό φινάλε.

Έτσι, μετά τον θάνατο της «Ναϊρόμπι» (Άλμπα Φλόρες), η παρέα του «Καθηγητή» μπορεί να διέσωσε τη «Λισαβόνα», αλλά παραμένει παγιδευμένη στη Βασιλική Τράπεζα της Ισπανίας και τα δύσκολα έρχονται.

Συγκεκριμένα, στη σύνοψη της πέμπτης σεζόν αναφέρεται: «Η συμμορία έχει κλειστεί στην Τράπεζα της Ισπανίας για πάνω από 100 ώρες. Κατάφεραν να σώσουν τη "Λισαβόνα", αλλά ζουν τις πιο δύσκολες στιγμές μετά την απώλεια ενός δικού τους. Ο "Καθηγητής" συνελήφθη από τη "Σιέρα" και, για πρώτη φορά, δεν έχει σχέδιο διαφυγής».

Ακόμα, προστίθεται το εξής: «Ακριβώς όταν φαίνεται ότι τίποτα άλλο δεν θα μπορούσε να πάει στραβά, ένας εχθρός έρχεται που είναι πολύ πιο ισχυρός από οποιονδήποτε έχουν αντιμετωπίσει: ο Στρατός. Πλησιάζει το τέλος της μεγαλύτερης ληστείας στην ιστορία και ό,τι άρχισε ως ληστεία, θα μετατραπεί σε πόλεμο».

Ο δημιουργός του «La Casa De Papel», Άλεξ Πίνα, σύμφωνα με την προαναφερθείσα δημοσίευση, έχει επισημάνει: «Όταν αρχίσαμε να γράφουμε την πέμπτη σεζόν, εν μέσω της πανδημίας, αισθανθήκαμε ότι έπρεπε να αλλάξουμε αυτό που αναμενόταν από μια σεζόν δέκα επεισοδίων και χρησιμοποιήσαμε κάθε εργαλείο που μπορούσαμε για να δημιουργήσουμε την αίσθηση ενός φινάλε μιας σειράς με μια μόνο σεζόν».

Επίσης, ο ίδιος έχει σημειώσει: «Αποφασίσαμε να εργαστούμε σε ένα εξαιρετικά επιθετικό είδος, στριμώχνοντας τη συμμορία. Στο δεύτερο μέρος εστιάζουμε περισσότερο στη συναισθηματική κατάσταση των χαρακτήρων. Είναι ένα ταξίδι στον συναισθηματικό τους χάρτη που μας συνδέει άμεσα με την αναχώρησή τους».

Ως εκ τούτου, στο «La Casa De Papel» επιστρέφουν όλοι οι γνώριμοι χαρακτήρες της σειράς, δηλαδή η «Τόκιο» (Ούρσουλα Κορμπερό), «Ρίο» (Μιγκέλ Εράν), «Ντένβερ» (Χάιμε Γιορέντε), «Στοκχόλμη» (Έσθερ Αθέμπο), «Ελσίνκι» (Ντάρκο Πέριτς), «Ρακέλ Μουρίγιο/Λισαβόνα» (Ιτζιάρ Ιτούνιο), «Παλέρμο» (Ροντρίγκο Ντε Λα Σέρνα).

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share