Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Netflix: Δύο νέες σειρές που έρχονται για να καθηλώσουν! Οι μεγαλύτερες ληστείες της Αμερικής και μια αληθινή τραγική ιστορία

Θα σας "καρφώσουν" μπροστά από την οθόνη!

17 Ιουνίου 2021 09:23
Netflix: Δύο νέες σειρές που έρχονται για να καθηλώσουν! Οι μεγαλύτερες ληστείες της Αμερικής και μια αληθινή τραγική ιστορία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά το Lupin που έφερε πανδαιμόνιο, τι καινούργιο φέρνει το Netflix που έρχεται για να καθηλώσει τους συνδρομητές του! Το Athensmagazine.gr σας προτείνει...

Heist: Οι μεγαλύτερες ληστείες της Αμερικής έρχονται στο νέο ντοκιμαντέρ του Netflix (BINTEO)

Το Netflix τα τελευταία χρόνια επενδύει πολύ στα δικά του ντοκιμαντέρ, τα οποία μάλιστα έχουν μεγάλη απήχηση στο κοινό, όπως ήταν χωρίς αμφιβολία το “Tiger King” ή τα φρέσκα επεισόδια του “The Staircase”, αλλά και πολλά ακόμη. Γι’ αυτό το λόγο, η streaming υπηρεσία ανακοίνωσε ακόμη ένα ντοκιμαντέρ που αφορά τις μεγαλύτερες ληστείες που έχουν γίνει ποτέ στην Αμερική.

Αυτό είναι το Heist, που καταφθάνει τον Ιούλιο και μέσα από έξι επεισόδια θα μάθετε πράγματα για τις τρεις πιο «τρελές» ληστείες-ιστορίες που έχουν γίνει στις ΗΠΑ. Στο “Sex Magick Money Murder”, μία 21χρονη γυναίκα και ο πρώην εραστής της κλέβουν εκατομμύρια δολάρια από κασίνο του Λας Βέγκας, ενώ στο “The Money Plane”, ένας άντρας διαφεύγει από το αεροδρόμιο του Μαϊάμι με εκατομμύρια χαρτονομισμάτων επάνω του.

Η 3η ιστορία που ονομάζεται “The Bourbon King”, μάς δείχνει το λαθρεμπόριο των αλκοόλ που έχει «ξεφύγει». Η σειρά-ντοκιμαντέρ έρχεται με έναν συνδυασμό που έχουμε συνηθίσει από το Netflix, με συνεντεύξεις και πραγματικά πλάνα.

Το “Heist” θα γίνει διαθέσιμο στις 14 Ιουλίου και παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο trailer.

Murder by the coast: Η απίστευτη ιστορία δολοφονίας της Rocío Wanninkhof έρχεται στο Netflix (BINTEO)

Το Netflix ανακοίνωσε κι άλλο ντοκιμαντέρ για την πλατφόρμα του που αφορά μία δολοφονία μιας νεαρής γυναίκας. Αυτό είναι το Murder by the coast, που θέλει να σας διηγηθεί την τραγική κατάληξη της Rocío Wanninkhof τον Οκτώβριο του 1999.

Η ιστορία του ντοκιμαντέρ εστιάζει στο φονικό ενός νεαρού κοριτσιού, την Rocío Wanninkhof, όπου το 1999 βρέθηκε νεκρή, μετά από τρεις εβδομάδες που αγνοούνταν. Λίγες εβδομάδες μετά, μια οικογενειακή φίλη της οικογένειάς της κρίθηκε ένοχη για τη δολοφονία και φυλακίστηκε, παρόλο που δεν υπήρχαν πολλά αποδεικτικά στοιχεία εναντίων της.

Το Murder by the coast αναμένεται να προβληθεί στις 23 Ιουνίου μέσα από τη «συχνότητα» του Netflix. Παρακολουθήστε το συγκλονιστικό trailer παρακάτω.

Δεν είναι μόνο το Lupin: Οι 3 νέες σειρές του Netflix που πρέπει να δεις αυτή την περίοδο!

Μπορεί να βρισκόμαστε στα μέσα Ιουνίου και από τον καιρό να περιμέναμε ήλιο και ζεστές βραδιές, ωστόσο, δεν μας κάνει το χατίρι. Οπότε, το άραγμα στο σπίτι και o μαραθώνιος στο Netflix αποτελούν ιδανική επιλογή.

Από τη στιγμή μάλιστα που το Lupin βρίσκεται ήδη στον αέρα του Netflix το τι θα δούμε αυτό το σαββατοκύριακο είναι μονόδρομος.

Lupin Part 2
Η γαλλική σειρά, που σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά της, επέστρεψε, θέλοντας να καθηλώσει ξανά το κοινό. Κυνηγημένος από τον Ουμπέρ Πελεγκρινί, ο Ασάν παλεύει να βρει τον Ραούλ, ενώ αποκτά έναν απρόσμενο σύμμαχο, καθώς καταστρώνει ένα σχέδιο για να ξεσκεπάσει τον άνθρωπο που του κατέστρεψε την οικογένεια.

Πέντε επεισόδια, περίπου πέντε ώρες… Ωρα για binge watching, λοιπόν.


Sweet Tooth
Η σειρά Sweet Tooth κυκλοφόρησε στις 4 Ιουνίου και βρίσκεται ήδη στο Νο2 του τοπ 10 του ελληνικού Netflix. Αυτό σημαίνει ότι έχει κερδίσει τις καρδιές του κοινού, που είδε και βλέπει τα 8 επεισόδια.

Η σειρά του Netflix μας μεταφέρει δέκα χρόνια μετά το χάος που προκάλεσε η «Μεγάλη Κατάρρευση» στον κόσμο και οδήγησε στη μυστηριώδη εμφάνιση υβριδικών, δηλαδή μωρών που γεννιούνται μισοί άνθρωποι και μισοί ζώα. Αβέβαιοι για το αν τα υβριδικά είναι η αιτία ή το αποτέλεσμα του ιού, πολλοί άνθρωποι τα φοβούνται και τα κυνηγούν. Ζώντας για μια δεκαετία αποκλεισμένο στο ασφαλές σπίτι του στο δάσος, το άβγαλτο υβριδικό αγόρι-ελάφι Γκας (Κρίστιαν Κόνβερι) γίνεται αναπάντεχα φίλος με τον μοναχικό περιπλανώμενο Τζέπερντ (Νόνσο Ανόζι). Μαζί ξεκινούν μια απίθανη περιπέτεια σε όλη την Αμερική που έχει απομείνει, αναζητώντας απαντήσεις για την καταγωγή του Γκας, το παρελθόν του Τζέπερντ και το αληθινό νόημα της πατρίδας. Η ιστορία τους όμως είναι γεμάτη από αναπάντεχους φίλους και εχθρούς, ενώ ο Γκας γρήγορα μαθαίνει ότι ο απολαυστικός, επικίνδυνος κόσμος έξω από το δάσος είναι πολύ πιο περίπλοκος από αυτό που είχε φανταστεί. Βασισμένο στη σειρά βιβλίων της DC Comics του Τζεφ Λεμίρ, τη διεύθυνση παραγωγής του «Sweet Tooth» υπογράφουν οι Τζιμ Μικλ, Μπεθ Σουάρτζ, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Σούζαν Ντάουνι, Αμάντα Μπάρελ και Λίντα Μόραν.


Αφύπνιση
Εσείς τι θα κάνατε εάν ένα πολύ αγαπημένο σας πρόσωπο, μπορούσε να σώσει την ανθρωπότητα; Θα διακινδυνεύατε την ασφάλειά του για τον κόσμο ή όχι; Σε αυτό το δίλημμα βρίσκεται η Τζιλ, η ηρωίδα της ταινίας «Αφύπνιση».

Ύστερα από ένα ξαφνικό παγκόσμιο φαινόμενο που εξαλείφει όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές από όλο τον πλανήτη και αφαιρεί από την ανθρωπότητα την ικανότητα του ύπνου, ο κόσμος αρχίζει σιγά-σιγά να βυθίζεται στο χάος. Μόνο η Τζιλ, μια πρώην φανταρίνα με προβληματικό παρελθόν, ίσως να κρατά το κλειδί για μια θεραπεία με τη μορφή της ίδιας της της κόρης. Το ερώτημα είναι αν μπορεί η Τζιλ να παραδώσει με ασφάλεια την κόρη της και να σώσει τον κόσμο, προτού εκείνη χάσει τα λογικά της;


Netflix, η σειρά που ίσως χάσατε: The Bold Type
Σε περίπτωση που θέλετε να δείτε μια σειρά και να «λιώσετε», αλλά και να προβληματιστείτε, έχει φτάσει η ώρα για το The Bold Type. Οι τέσσερις κύκλοι της σειράς ανέβηκαν πριν λίγο καιρό στην πλατφόρμα του Netflix και λατρεύτηκαν από το κοινό.

Μπορεί κάποιοι να μίλησαν για «Sex and the City» στην εποχή των millennials, αλλά αυτή η προσέγγιση είναι τελείως απλοϊκή. Το The Bold Type ακολουθεί τη ζωή τριών γυναικών που η καθεμία ακολουθεί τον δικό της δρόμο σε καριέρα και προσωπική, προσπαθώντας να ισορροπήσει. Ναι, οκ υπάρχουν ορισμένα κλισέ, αλλά η σειρά θίγει πολύ σοβαρά ζητήματα όπως η μετανάστευση, η θέση της γυναίκας αλλά και η κουλτούρα του βιασμού.

Netflix, η ρετρό επιλογή: Friends
Με αφορμή το reunion των Friends, αυτό το σαββατοκύριακο αφιερώστε το στην πιο δημοφιλή κωμική σειρά της τελευταίας 20ετίας. Τα «Φιλαράκια» παραμένουν διαθέσιμα στην ελληνική έκδοση της πλατφόρμας, σε αντίθεση με χώρες, όπως η Αμερική που τα «έκοψαν».

Στην 1η σεζόν της σειράς γνωρίζουμε τον άτυχο Ρος, την κακομαθημένη Ρέιτσελ, τον παράξενο Τσάντλερ, τον αδαή Τζόι, τη «φευγάτη» Φοίβη και τη συγκρατημένη Μόνικα και μετά όλοι αυτοί οι πρωταγωνιστές μετατρέπονται στους δικούς μας Ρος, Ρέιτσελ, Τσάντλερ, Τζοι, Μόνικα και Φοίβη. Απολαύστε την θρυλική εξάδα, θυμηθείτε σκηνές και πείτε μαζί τους ατάκες. Τα Φιλαράκια δεν θέλουν συστάσεις και πολλά λόγια.

Το Atypical επιστρέφει με την τέταρτη και τελευταία σεζόν του στο Netflix

Υπόθεση: Το Atypical, που ακολουθεί τη ζωή ενός έφηβου με αυτισμό, ο οποίος αποφασίζει να βρει κοπέλα, φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του. Αυτή η προσπάθειά του έβαλε τόσο τον ίδιο όσο και ολόκληρη την οικογένειά του σε ένα μεγάλο ταξίδι αυτογνωσία, το οποίο θα ολοκληρωθεί με την τέταρτη και τελευταία σεζόν της σειράς, που κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 9 Ιουλίου.

Δείτε το trailer στο Athensmagazine.gr:

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share