Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Lupin: Η δεύτερη σεζόν από σήμερα (11/06) στo Netflix - Η νέα κίνηση που θα ενθουσιάσει τους φανς!

Θα σαρώσει!

11 Ιουνίου 2021 09:54
Lupin: Η δεύτερη σεζόν από σήμερα (11/06) στo Netflix - Η νέα κίνηση που θα ενθουσιάσει τους φανς!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Netflix: Από σήμερα, ο Arsène Lupin υπόσχεται να μας κρατήσει μακριά από την παραλία.

Είναι από τις σειρές εκείνες που ήρθαν ανέλπιστα για να μας κάνουν «ένα» μαζί τους. Μπορεί να μην είναι η μεγαλύτερη σε διάρκεια, αλλά ίσως και αυτό να είναι ένα από τα συστατικά που την κάνουν να ξεχωρίζει. Ο Omar Sy από κάφρος μπάτλερ στο «Untouchables» μετατράπηκε μέσα σε πέντε επεισόδια σε αγαπημένο μας ήρωα-απατεώνα και ακόμα και όσοι δεν τολμούσαν να δουν σειρά με άλλη γλώσσα πέραν της αγγλικής, έφτασαν σε σημείο να κάνουν μαθήματα γαλλικών. Το «Lupin Part 2» μετά από αρκετό καιρό αναμονής είναι ξανά στη ζωή μας και από σήμερα (11/6) επιστρέφει και επίσημα για να μας δώσει τη συνέχεια της ιστορίας.

Μιας ιστορίας που αναμένεται πιο dark και σκληρή από όσα είδαμε στα 5 καταιγιστικά επεισόδια.

Τι περιμένουμε από τον δεύτερο κύκλο;

Στον δεύτερο κύκλο του «Lupin» λοιπόν, η κατάσταση δεν έχει αλλάξει σε σχέση με τον πρώτο κύκλο. Ο Assane ακόμα μάχεται για να διαλευκάνει τον μυστήριο φόνο του πατέρα του με τη μόνη διαφορά ότι πλέον έχει εντοπίσει τον υπαίτιο απλά πρέπει σαν σωστός ντετέκτιβ-απατεώνας να συνθέσει το παζλ και να «γκρεμίσει» τον κακό Pelegrini ο οποίος βρίσκεται ακόμα εκεί έξω και κινεί τα νήματα.

Μαζί με αυτό όμως ο Assane πρέπει ή να ζήσει ή να καταφέρει να επιλύσει την υπόθεση απαγωγής του γιου του, Raul, τον οποίο έχει απαγάγει η μυστήρια φιγούρα που στέλνει κάθε φορά ο Pelegrini για να λύσει τις υποθέσεις του. Ένας τύπος που πέρα από τις «σκοτεινές» κινήσεις και πράξεις, δείχνει να είναι άμεσα συνδεδεμένος με τον φόνο του Diop Sr.

Σε αυτό τον κύκλο επιτέλους περιμένουμε τη σχέση του με την κόρη του Pelegrini, Juliette να παίξει κάποιο ρόλο αλλά και τον Omar Sy να βγάζει έναν πιο άγριο εαυτό, καθώς πλέον στο στόχαστρο δεν βρίσκεται μόνο ο ίδιος αλλά και η ίδια του η οικογένεια. Ταυτόχρονα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η εξέλιξη της βεντέτας του με τον διεφθαρμένο μπάτσο Gabriel Dumont, αλλά και το αν ο αστυνόμος Youssef Guedira θα παραμείνει στο κατόπι του ή θα πάρει το μέρος του. Το πώς θα εξελιχθεί η σεζόν ακόμα δεν το ξέρουμε, αλλά αν λάβουμε υπ’ όψη το τέλος του πρώτου κύκλου έχουμε κάθε λόγο να ελπίζουμε σε ένα φινάλε που θα μας «στείλει» το μυαλό.
Μετά από τόσους μήνες αναμονής λοιπόν ο Lupin είναι ξανά στη ζωή μας και μάλλον ήρθε την κατάλληλη στιγμή για να μας κρατήσει μέσα. Αν ισχύει η κακοκαιρία που λένε για το Σαββατοκύριακο, τότε θα κάτσουμε αρκετή ώρα μπροστά στο Netflix.

Netflix: Ανοίγει ηλεκτρονικό κατάστημα για την πώληση προϊόντων που θα σχετίζονται με τα κορυφαία προγράμματά της

Η Netflix θα λανσάρει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για την πώληση ειδών ένδυσης και προϊόντων που σχετίζονται με τις κορυφαίες εκπομπές της, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία την Πέμπτη σύμφωνα με το Reuters.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα, ονόματι Netflix.shop, θα είναι αρχικά διαθέσιμο στις ΗΠΑ και αργότερα θα επεκταθεί και σε άλλες χώρες κατά τους επόμενους μήνες.

Το κατάστημα θα πουλά προϊόντα περιορισμένης έκδοσης σε τακτική βάση, εκτός από τα προϊόντα που θα διατίθενται σε καταστήματα λιανικής μέσω συνεργατών.

Τα προϊόντα που θα κάνουν ντεμπούτο αυτόν τον μήνα περιλαμβάνουν ρούχα και φιγούρες που βασίζονται στις σειρές "Yasuke" και "Eden" μεταξύ άλλων, ανέφερε η Netflix. Η εταιρεία σχεδιάζει επίσης να κυκλοφορήσει αποκλειστικά προϊόντα βασισμένα στις σειρές "The Witcher" και "Stranger Things".

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share