Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Netflix: Η μεταγραφική βόμβα με Τζένιφερ Λόπεζ και οι τρεις βδομάδες τρόμου με το Fear Street!

Έρχεται πανδαισία

10 Ιουνίου 2021 10:46
Netflix: Η μεταγραφική βόμβα με Τζένιφερ Λόπεζ και οι τρεις βδομάδες τρόμου με το Fear Street!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr σας μεταφέρει καθημερινά τα πάντα γύρω από το Netflix και σήμερα σας έχουμε Τζένιφερ Λόπεζ και... Fear Street!

Ταινίες μικρού μήκους, ντοκιμαντέρ και σειρές πρόκειται να αναλάβει η εταιρεία παραγωγής της Jennifer Lopez, σε συμβόλαιο που υπέγραψε με το Netflix.

Έμφαση θα δίνεται σε παραγωγές που έχουν να κάνουν με διαφορετικές γυναίκες ηθοποιούς, σκηνοθέτες και συγγραφείς. Με ανάρτησή της στο Instagram, η pop star ανακοίνωσε τη νέα της συνεργασία με το Netflix γράφοντας στη λεζάντα ότι τα καλύτερα έρχονται. Η εταιρεία της σε αυτή τη συνεργασία θα έχει δίπλα της τους Elaine Goldsmith-Thomas και Benny Medina.

Netflix: Οι 10 πιο ακριβές ταινίες που έχουν γυριστεί - Έρχεται σειρά για Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα

Εξελίξεις Netflix

Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία δηλώνει ενθουσιασμένη για τη νέα συνεργασία, ενώ θεωρεί πως δεν υπάρχει «καλύτερο σπίτι» από μια εταιρεία δημιουργίας περιεχομένου με όραμα προς το μέλλον, που επιδιώκει να αψηφά τη συμβατική σοφία και να εμπορεύεται απευθείας στα εκατομμύρια των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, που δεν βλέπουν πλέον τέχνη και ψυχαγωγία με το είδος των ορίων και των περιορισμών του παρελθόντος.

Οι παραγωγοί του Netflix δήλωσαν σχετικά με την συνεργασία τους με την σταρ: «Αν αναλογιστεί κανείς την συνολική της πορεία, η Τζένιφερ Λόπεζ είναι μία κινητήρια δύναμη στον τομέα της ψυχαγωγίας. Από την πρώτη στιγμή, που μιλήσαμε για την συνεργασία μας, καταλάβαμε ότι έχει σκοπό να συνεχίσει να προσφέρει ιστορίες, που θα αποτελούν έμπνευση για το κοινό και απόλαυση στους θεατές».

Fear Street: Για τρεις εβδομάδες ο τρόμος θα καραδοκεί στο Netflix - Νέο trailer

Από τις Geeked Week ανακοινώσεις του Netflix δεν μπορούσε να λείπει και μια από αυτές που μας έρθουν τον Ιούλιο. Ο λόγος για την τριλογία ταινιών "Fear Street" την οποία η streaming πλατφόρμα θα κυκλοφορήσει σαν ένα ειδικό event για τους συνδρομητές της και τώρα έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο κανονικής διάρκειας trailer.

Για τρεις εβδομάδες, τα διάσημα νεανικά βιβλία τρόμου του R.L. Stine (Ανατριχίλες) θα ζωντανέψουν στις οθόνες σας μέσα από τρεις ταινίες, που θα κυκλοφορεί μία κάθε εβδομάδα.

Το νέο trailer του "Fear Street" κυκλοφόρησε και θα χαρίσει '80s τρομάρες

Το 1994, μια παρέα ανακαλύπτει ότι συμβαίνουν τρομακτικά γεγονότα που στοιχειώνουν την πόλη του Shadyside εδώ και πάνω από 300 χρόνια. Μαθαίνουν ότι δεν είναι η πρώτη γενιά εφήβων που αντιμετώπισε ένα τέτοιο κακό και θα πρέπει να ψάξουν στο παρελθόν για να το εξοντώσουν, διότι αυτοί είναι «οι επόμενοι στόχοι». Ο εφιάλτης θα ζωντανέψει μέσα από τη «συχνότητα» του Netflix, σε τρία μέρη τα οποία θα λαμβάνουν χώρα σε τρεις διαφορετικές περιόδους. Έτσι, το Μέρος 1ο θα λαμβάνει χώρα στο 1994, το Μέρος 2ο στο 1978 και το Μέρος 3ο στο 1666.

Εξελίξεις Netflix

Κάθε χρονολογία και διαφορετικό cast

Το cast του Fear Street Part Three: 1966 περιλαμβάνει τους Kiana Madeira, Ashley Zukerman, Gillian Jacobs, Olivia Welch, Benjamin Flores Jr., Darrell Britt-Gibson, Fred Hechinger, Julia Rehwald, Sadie Sink, Emily Rudd, McCabe Slye, Jordana Spiro, και Jordyn DiNatale. Αυτό του Fear Street Part Two: 1978, πέραν των Sink, Rudd, Slye, Jacobs, Madeira, Jacobs, DiNatale, και Spiro, περιλαμβάνει τους Ryan Simpkins, Ted Sutherland, και Chiara Aurelia. Και τέλος στο Fear Street Part One: 1994 θα πρωταγωνιστήσουν οι Madeira, Welch, Flores Jr., Rehwald, Spiro, DiNatale, Hechinger, και Zukerman, μαζί με τους Maya Hawke και Darrell Britt-Gibson.

Πότε θα κάνουν πρεμιέρα τα τρία κεφάλαια του "Fear Street" στο Netflix;

Fear Street: Part One στις 2 Ιουλίου
Fear Street: Part Two στις 9 Ιουλίου
Fear Street: Part Three στις 16 Ιουλίου.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share