Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Netflix: Η σειρά που έκανε πρεμιέρα το 2018 αλλά επιβάλλεται να ξαναδείς!

Σπανίως έχει χυθεί τόσο μελάνι για φινάλε τηλεοπτικής δουλειάς

27 Μαΐου 2021 10:12
Netflix: Η σειρά που έκανε πρεμιέρα το 2018 αλλά επιβάλλεται να ξαναδείς!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Netflix: Μια μίνι σειρά του 2018 θα πάμε πίσω να δούμε, μια σειρά που ξεκίνησε με τα καλύτερα διαπιστευτήρια και προϋποθέσεις και κατάφερε να διχάσει όσο λίγα πράγματα το παγκόσμιο κοινό.

Κάποιοι θα τη θυμούνται και κάποιοι όχι, το Maniac αγαπήθηκε και μισήθηκε εξίσου και υπάρχει καλός λόγος γι’ αυτό: το τέλος!

Η σειρά του Πάτρικ Σάμερβιλ, με τον σπουδαίο Κάρι Φουκουνάγκα («True Detective») στη σκηνοθεσία, δεν μοιάζει με τίποτα άλλο εκεί έξω.

Η σειρά των 10 επεισοδίων φέρνει κοντά δύο μελαγχολικούς και αποκαμωμένους από τη ζωή ενήλικες, τον Όουεν (Τζόνα Χιλ) και την Άνι (Έμμα Στόουν), που παίρνουν μέρος σε μια πρωτοποριακή φαρμακευτική μελέτη που υποτίθεται πως θα τους θεραπεύσει.

Η θεραπεία περιλαμβάνει τη νοητική βίωση φαντασιώσεων και σεναρίων. Κι έτσι η σειρά περνά από είδος σε είδος, το δυνατό σημείο του Φουκουνάγκα, όσο οι Χιλ και Στόουν παίζουν διαφορετικές εκδοχές του εαυτού τους.

Εξαιρετικές ερμηνείες στο εντελώς ιδιοσυγκρασιακό αυτό δράμα επιστημονικής φαντασίας, που το Netflix μας λέει μάλιστα πως είναι τηλεοπτική κωμωδία! Κανείς δεν μπορεί πράγματι να το κατατάξει.

Ο Μανιακός βγήκε το 2018 και παρά το γεγονός ότι σε κάποια σημεία μοιάζει λίγο άνισος, είναι ακριβώς το είδος της σειράς που μπορεί να σε τρελάνει. Με καλό ή κακό τρόπο, διαλέγεις και παίρνεις.

Ποιος σκότωσε τη Σάρα", "ο Αθώος" κ.α.: Οι σειρές του Netflix που πρέπει να δεις σήμερα!

Μπορεί η καραντίνα να τελείωσε και όλοι οι δρόμοι να οδηγούν στις παραλίες, όμως το Netflix είναι Netflix και μαζί μια καλή συντροφιά για τα βράδια μας!

Το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας προτείνει τις σειρές που επιβάλλεται να δεις αυτές τις μέρες, εφόσον επιλέξεις να κλειστείς σπίτι!

Ποιος σκότωσε τη Σάρα, 2η σεζόν

Στη 2η σεζόν ο Alex αρχίζει να χωνεύει ότι η Sara δεν ήταν το αγγελούδι που πίστευε ότι ήταν. Οπότε για να πάρει εκδίκηση για το θάνατό της, θα πρέπει πρώτα να ανακαλύψει πλήρως τη σκοτεινή της πλευρά, να την αποδεχτεί και κυρίως να χωνέψει το γεγονός ότι δεν τη γνώρισε ποτέ στην πραγματικότητα. Περισσότερα για τη σειρά, διαβάζεις εδώ.

Ο Αθώος

Ο Mat βλέπει τη ζωή του να εξελίσσεται σχεδόν σαν ταινία μυστηρίου, αφού έρχεται εκείνη η στιγμή που συνειδητοποιεί ότι κάποια πράγματα ενδέχεται να μη συνέβησαν τυχαία, όπως πίστευε. Δυστυχώς για τον ίδιο, χρειάζεται πολύ κόπο για να μπορέσει να βρει τι ακριβώς συμβαίνει, ποιοι είναι οι σύμμαχοι και ποιοι οι εχθροί του... Περισσότερα για τη σειρά, διαβάζεις εδώ.

Master of None, 3η σεζόν

Σ' αυτήν τη βραβευμένη σειρά, ο 30χρονος ηθοποιός Dev μαζί με την παιδική του φίλη Denise και την κοινή ετερόκλητη παρέα τους, προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με τον έρωτα, την καριέρα, τα κοινωνικά ζητήματα κ.α.. Η 3η σεζόν ήδη συζητιέται πάρα πολύ και προφανώς δεν πρόκειται για σύμπτωση.

Halston

Ο Ewan McGregor από το ρόλο του Halston, καλείται να αποτυπώσει όσο το δυνατόν καλύτερα στη μικρή οθόνη την εκρηκτική άνοδο και πτώση του πρώτου Αμερικανού σελέμπριτι σχεδιαστή μόδας. Ο Ryan Murphy (The Politician, Ratched, Hollywood) υπογράφει τη σειρά, συνεπώς ήδη γνωρίζεις κατά προσέγγιση το ύφος της. Περισσότερα, διαβάζεις εδώ.

The Blacklist

Το όνομα είναι ένα: Raymond Reddington. Ό,τι και να πούμε για τον James Spader και τον Red που υποδύεται στο The Blacklist (αισίως διανύει την 8η σεζόν του και βαδίζει ολοταχώς προς την 9η), είναι πολύ λίγο και θα φροντίσουμε να το κάνουμε λίαν συντόμως σε ξεχωριστό κείμενο. Ως τότε, αν δεν το έχεις δει, πάρε βαθιά ανάσα και ξεκίνησέ το.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share