Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

"Ποιος σκότωσε τη Σάρα", "ο Αθώος" κ.α.: Οι σειρές του Netflix που πρέπει να δεις σήμερα!

To Athensmagazine.gr σας προτείνει

27 Μαΐου 2021 08:05
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Μπορεί η καραντίνα να τελείωσε και όλοι οι δρόμοι να οδηγούν στις παραλίες, όμως το Netflix είναι Netflix και μαζί μια καλή συντροφιά για τα βράδια μας!

Το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας προτείνει τις σειρές που επιβάλλεται να δεις αυτές τις μέρες, εφόσον επιλέξεις να κλειστείς σπίτι!

Ποιος σκότωσε τη Σάρα, 2η σεζόν

Στη 2η σεζόν ο Alex αρχίζει να χωνεύει ότι η Sara δεν ήταν το αγγελούδι που πίστευε ότι ήταν. Οπότε για να πάρει εκδίκηση για το θάνατό της, θα πρέπει πρώτα να ανακαλύψει πλήρως τη σκοτεινή της πλευρά, να την αποδεχτεί και κυρίως να χωνέψει το γεγονός ότι δεν τη γνώρισε ποτέ στην πραγματικότητα. Περισσότερα για τη σειρά, διαβάζεις εδώ.

Ο Αθώος

Ο Mat βλέπει τη ζωή του να εξελίσσεται σχεδόν σαν ταινία μυστηρίου, αφού έρχεται εκείνη η στιγμή που συνειδητοποιεί ότι κάποια πράγματα ενδέχεται να μη συνέβησαν τυχαία, όπως πίστευε. Δυστυχώς για τον ίδιο, χρειάζεται πολύ κόπο για να μπορέσει να βρει τι ακριβώς συμβαίνει, ποιοι είναι οι σύμμαχοι και ποιοι οι εχθροί του... Περισσότερα για τη σειρά, διαβάζεις εδώ.

Master of None, 3η σεζόν

Σ' αυτήν τη βραβευμένη σειρά, ο 30χρονος ηθοποιός Dev μαζί με την παιδική του φίλη Denise και την κοινή ετερόκλητη παρέα τους, προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με τον έρωτα, την καριέρα, τα κοινωνικά ζητήματα κ.α.. Η 3η σεζόν ήδη συζητιέται πάρα πολύ και προφανώς δεν πρόκειται για σύμπτωση.

Halston

Ο Ewan McGregor από το ρόλο του Halston, καλείται να αποτυπώσει όσο το δυνατόν καλύτερα στη μικρή οθόνη την εκρηκτική άνοδο και πτώση του πρώτου Αμερικανού σελέμπριτι σχεδιαστή μόδας. Ο Ryan Murphy (The Politician, Ratched, Hollywood) υπογράφει τη σειρά, συνεπώς ήδη γνωρίζεις κατά προσέγγιση το ύφος της. Περισσότερα, διαβάζεις εδώ.

The Blacklist

Το όνομα είναι ένα: Raymond Reddington. Ό,τι και να πούμε για τον James Spader και τον Red που υποδύεται στο The Blacklist (αισίως διανύει την 8η σεζόν του και βαδίζει ολοταχώς προς την 9η), είναι πολύ λίγο και θα φροντίσουμε να το κάνουμε λίαν συντόμως σε ξεχωριστό κείμενο. Ως τότε, αν δεν το έχεις δει, πάρε βαθιά ανάσα και ξεκίνησέ το.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share