Τρίτη, 03 Αυγούστου 2021

Netflix: Επιστρέφει τον Ιούνιο καθηλωτική κορυφαία σειρά

Είχε κάνει τους Έλληνες θεατές... να παραληρούν - Η νέα σειρά που θα καθηλώσει

24 Μαΐου 2021 08:02
Netflix: Επιστρέφει τον Ιούνιο καθηλωτική κορυφαία σειρά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια σειρά, που έκανε αίσθηση σε όλο τον κόσμο κι ακόμη και στους Έλληνες θεατές του Netflix, παρότι δε συνηθίζεται η παρακολούθηση γαλλόφωνων παραγωγών, επιστρέφει στις οθόνες μας για μια συναρπαστική συνέχεια, με μια ελληνική παραγωγή δυστυχώς να μην παίρνει θέση στην πλατφόρμα.

Το «Lupin», η πιο δημοφιλής σειρά του Netflix για το 2021 ως τώρα, επιστρέφει στις 11 Ιουνίου με το δεύτερο μέρος της περιπέτειας του πρωταγωνιστή, Ομάρ Σι.

Το σημερινό επίσημο τρέιλερ αποκάλυψε την ημερομηνία που επιστρέφει η σειρά για τον δεύτερο κύκλο της, μια ανακοίνωση που αναμενόταν με ανυπομονησία εδώ και καιρό.

Οσον αφορά στο τρέιλερ με διάρκεια περίπου δυόμισι λεπτά, είναι αυτό ακριβώς που περίμεναν οι fans της σειράς. Η δίψα του Ασάν να εκδικηθεί τον Ουμπέρ Πελεγκρινί, που διέλυσε την οικογένειά του, παραμένει. Στριμωγμένος όμως πλέον, πρέπει να σκεφτεί ένα νέο σχέδιο, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να βάλει τη ζωή του σε κίνδυνο. Και η περιπέτεια δεν έχει τέλος.

Netflix: Το νέο καθηλωτικό θρίλερ που θα δείτε... μονορούφι

Αφού ξυπνάει σε έναν θάλαμο κρυοσυντήρησης, η Λιζ παλεύει να επιβιώσει και να θυμηθεί ποια είναι, προτού εξαντληθεί το οξυγόνο. Αυτή είναι η υπόθεση του νέου, κλειστοφοβικού θρίλερ του Netflix με τίτλο «Οξυγόνο», που έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες ημέρες.

Η γαλλόφωνη ταινία καταφέρνει με επιτυχία να χτίσει ένα αγωνιώδες περιβάλλον, γεμάτο μυστήριο, κατά ένα μεγάλο βαθμό χάρη στην εξαιρετική Μελανί Λοράν (την είδαμε στο «Inglourious Basterds» και πιο πρόσφατα στο «6 Underground» του Netflix), που κυριαρχεί στην οθόνη στο μεγαλύτερο μέρος. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Αλεξάντερ Έιζα.

Η πρωταγωνίστρια του θρίλερ, ξυπνάει παγιδευμένη σε μία κρυογονική κάψουλα, ενώ είναι συνδεδεμένη με σωληνάκια, χωρίς να ξέρει ποια είναι ή πώς έφτασε εκεί. Ο μόνος σύντροφός της είναι μια φωνή υπολογιστή, η οποία την ενημερώνει ότι το οξυγόνο της μειώνεται γρήγορα. Χωρίς μνήμη, έχει μόνο 90 λεπτά ζωής, για να θυμηθεί τι συνέβη και να βρει τρόπο διαφυγής.

Εκτός από τις φευγαλέες αναμνήσεις που φαίνεται να είναι από το παρελθόν της, η δράση λαμβάνει χώρα σχεδόν εξ ολοκλήρου μέσα σε αυτή την κάψουλα, καθώς ο χαρακτήρας της Λορέν προσπαθεί να λύσει το πρόβλημα, με τη γνώση που διαθέτει, δίνοντας ενδείξεις σχετικά με την ταυτότητά της.

Η κάμερα περνάει πολύ χρόνο από κοντά στο πρόσωπο της ηθοποιού, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα τόσο ασφυκτική όσο η ίδια η απειλή της ασφυξίας.

Το «Οξυγόνο» μπορεί να μη σας κόψει την ανάσα, αλλά θα σας κάνει να σκεφτείτε και να εκπλαγείτε. Κάτι που είναι ίσως το σημαντικότερα για αυτού του είδους τις ταινίες.

TAGS
 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share