Πέμπτη, 05 Αυγούστου 2021

Ξεκλειδώστε το Netflix - Ανακαλύψτε τα μυστικά του και απολαύστε το!

Το Athensmagazine.gr σας τα παρουσιάζει

23 Μαΐου 2021 15:30
Ξεκλειδώστε το Netflix - Ανακαλύψτε τα μυστικά του και απολαύστε το!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr σας αποκαλύπτει τα μυστικά του Netflix για να το απολαύσετε χωρίς περιορισμούς. Για να αναζητήσετε τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες, αναζητήστε το εικονίδιο Αναζήτησης στην εφαρμογή του Netflix και, στη συνέχεια, εισαγάγετε τον όρο της αναζήτησής σας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για αναζήτηση τηλεοπτικών εκπομπών και ταινιών με βάση συγκεκριμένους υπότιτλους και γλώσσες ήχου, επισκεφτείτε τη σελίδα Ήχος και υπότιτλοι στο web. Παράλληλα δείτε και την μεγάλη αλλαγή που αναμένεται να γίνει στο Netflix.

Μυστικά NETFLIX

Περιήγηση

Η αρχική σελίδα εμφανίζει σειρές με τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες που πιστεύουμε ότι θα σας αρέσουν. Μπορείτε να περιορίσετε αυτές τις προτάσεις επιλέγοντας Τηλεοπτικές εκπομπές ή Ταινίες από το μενού. Μπορείτε να περιορίσετε περισσότερο τα αποτελέσματα ανά Είδη ή Κατηγορίες. Το όνομα αυτής της επιλογής και οι τιμές της μπορεί να διαφέρουν μεταξύ συσκευών.

Για να βρείτε τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα, επισκεφτείτε την ενότητα Νέα και δημοφιλή, Τελευταία ή Προσεχώς από το μενού (η ενότητα διαφέρει ανάλογα με τη συσκευή σας).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αν δεν βλέπετε μια τηλεοπτική εκπομπή ή ταινία που θα περιμένατε, ελέγξτε τον βαθμό καταλληλότητας και τις προτιμήσεις γλώσσας του προφίλ, καθώς αυτά μπορούν να επηρεάσουν το περιεχόμενο που εμφανίζεται. Αν εξακολουθείτε να μη βρίσκετε αυτό που ψάχνετε, μπορείτε να προτείνετε τηλεοπτικές εκπομπές ή ταινίες.

NETFLIX μυστικά

Τρόπος απόκρυψης τίτλων από το ιστορικό προβολών

Όταν κάνετε απόκρυψη τίτλων από το ιστορικό προβολών:

  • Δεν θα εμφανίζονται στο Netflix ως τηλεοπτικές εκπομπές ή ταινίες που έχετε παρακολουθήσει.
  • Δεν θα χρησιμοποιούνται για την προβολή προτάσεων εκτός αν τους δείτε ξανά.
  • Θα καταργούνται από τη σειρά Συνεχίστε να βλέπετε.

Για να αποκρύψετε τίτλους από το ιστορικό προβολών:

  • Από ένα πρόγραμμα περιήγησης στο web, μεταβείτε στη σελίδα Λογαριασμός.
  • Ανοίξτε τις ρυθμίσεις Προφίλ και γονικοί έλεγχοι για το προφίλ που θέλετε να ενημερώσετε.
  • Ανοίξτε το Ιστορικό προβολών για εκείνο το προφίλ.
  • Στη σελίδα Δραστηριότητα, κάντε κλικ στο εικονίδιο απόκρυψης δίπλα στο επεισόδιο ή τον τίτλο που θέλετε να αποκρύψετε. Αν αποκρύψετε ένα επεισόδιο, θα σας δοθεί η επιλογή να αποκρύψετε ολόκληρη τη σειρά.
  • Για να αποκρύψετε όλη τη δραστηριότητα προβολών, ορίστε την επιλογή Απόκρυψη όλων στο κάτω μέρος της σελίδας και επιβεβαιώστε την.
  • Μπορεί να χρειαστούν έως και 24 ώρες μέχρι να καταργηθεί από όλες τις συσκευές ο τίτλος που αποκρύψατε. Δεν είναι δυνατή η απόκρυψη τίτλων αν η πρόσβαση στη σελίδα Δραστηριότητα γίνεται μέσω ενός προφίλ Παιδικών του Netflix.
 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share