Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

13 πασίγνωστοι ηθοποιοί που έχασαν τη ζωή τους πριν ολοκληρώσουν τα γυρίσματα - Με τον 8ο θα τρελαθείς!

Δείτε ποιοι είναι αυτοί

28 Δεκεμβρίου 2020 12:25
13 πασίγνωστοι ηθοποιοί που έχασαν τη ζωή τους πριν ολοκληρώσουν τα γυρίσματα - Με τον 8ο θα τρελαθείς!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Διάσημοι ηθοποιοί που πέθαναν στα γυρίσματα της νέας τους ταινίας, μας θυμίζουν ότι το επάγγελμα του ηθοποιού δεν είναι πάντα ευχάριστο και εύκολο.

Ωστόσο, πέθαναν την ώρα που έκαναν αυτό που αγαπούσαν. Η ζωή δεν είναι πάντα δίκαιη, καθώς ο θάνατος αυτών των 13 ηθοποιών ήρθε αναπάντεχα και πολύ σύντομα.

Αφήνοντας ένα τεράστιο σημάδι στο Χόλιγουντ. Πέρα από την τραγική απώλεια, ο θάνατος τους προκάλεσε πολλούς πονοκεφάλους στους παραγωγούς και τους σκηνοθέτες, γιατί πέθαναν κατά την διάρκεια γυρισμάτων.

Παράλληλα στη δημοσιότητα ήρθε βίντεο 7 χρόνια μετά το θάνατο του Paul Walker!

Heath Ledger

Έχοντας μόλις ολοκληρώσει τα γυρίσματα για τον ρόλο του Joker στο “The Dark Knight”, ο 28χρονος Heath Ledger δούλευε πάνω στην ταινία “The Imaginarium of Doctor Parnassus”. Ωστόσο, στις 22 Ιανουαρίου 2008 βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμα του στην Νέα Υόρκη από υπερβολική δόση φαρμάκων.

David Carradine

Οι περισσότεροι τον γνωρίζουν από τον ρόλο του Bill στην ταινία “Kill Bill”. Στις 3 Ιουνίου 2009, βρέθηκε νεκρός σε μια ντουλάπα από μια καμαριέρα σε ξενοδοχείο στην Μπαγκόγκ. Βρισκόταν στην Ταϊλάνδη για τα γυρίσματα της γαλλόφωνης ταινίας “Stretch”.

Marilyn Monroe

Στις 5 Αυγούστου 1962, η θρυλική Marilyn Monroe βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Λος Άντζελες, ενώ γύριζε την ταινία “Something’s Got to Give”. Αυτοψίες αποκάλυψαν ότι η 36χρονη πέθανε από υπερβολική δόση υπνωτικών.

River Phoenix

Ο River Phoenix κέρδισε την καρδιά πολλών σινεφίλ μετά την ταινία “Stand by Me”. Η καριέρα του είχε πάρει τα πάνω της, αλλά βρήκε τραγικό τέλος, ενώ δούλευε στην ταινία “Dark Blood”.

Στις 31 Οκτωβρίου 1993, ο Rover κατέρρευσε στα χέρια του μικρότερου αδερφού του, Joaquin, σε νυχτερινό κλαμπ από καρδιακή προσβολή λόγω ναρκωτικών.

John Ritter

Ο John Ritter με το μεταδοτικό χαμόγελο ήταν γνωστό για τις ερμηνείες του στο “Problem Child” και “Problem Child 2”.

Ο τελευταίος ρόλος του ήταν στην τηλεοπτική σειρά “8 Simple Rules”. Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων αισθάνθηκε πόνους στο στήθος και μεταφέρθηκε σε νοσοκομεία. Στις 11 Σεπτεμβρίου 2003 πέθανε σε ηλικία 54 από αορτική ανατομή.

Philip Seymour Hoffman

Ο ηθοποιός έγινε γνωστός στους νεαρότερους από τους ρόλους του στις ταινίες “Mission Impossible III” και “The Hunger Games”. Ωστόσο, πέθανε ξαφνικά κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του “The Hunger Games: Mockingjay Part 2”.

Βρέθηκε νεκρός στις 2 Φεβρουαρίου 2014 στο διαμέρισμα του στην Νέα Υόρκη σε ηλικία 46 ετών, έχοντας κάνει χρήση κοκτέιλ ναρκωτικών.

Brandon Lee

Ο Brandon Lee ήταν ένας υποσχόμενος ηθοποιός, γιος του Bruce Lee, με λαμπρό μέλλον. Ήταν διάσημος για τον ρόλο του Eric Draven στην ταινία “The Crow”.

Ο θάνατος του προκάλεσε σοκ στο Χόλιγουντ. Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας, ο ηθοποιός Michael Massee πυροβόλησε κατά λάθος τον Brandon Lee, προκαλώντας τον θάνατο του στις 31 Μαρίου 1993.

Bruce Lee

Μετά από ένα δύσκολο γύρισμα του του “Enter the Dragon”, ο Bruce Lee κατέρρευσε στο στούντιο. Στο νοσοκομείο διαγνώστηκε με εγκεφαλικό οίδημα.

Του έδωσαν φάρμακα για να μπορέσει να συνεχίσει το γεμάτο πρόγραμμα του, αλλά κατά την διάρκεια γυρισμάτων για την ταινία “The Game of Death” παραπονέθηκε για πονοκέφαλο και πήρε ένα παυσίπονο.

Λίγο αργότερα βρέθηκε αναίσθητος και όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, η αυτοψία έδειξε ότι πέθανε λόγω αλλεργικής αντίδρασης στο παυσίπονο.

Cory Monteith

Ο Cory Monteith είναι γνωστός για τον ρόλο του Finn Hudson στην σειρά “Glee”. Ο 31χρονος ηθοποιός είχε μόλις ολοκληρώσει τα γυρίσματα του τέταρτου κύκλου και τον περίμεναν για να ξεκινήσουν τα επόμενα γυρίσματα.

Ωστόσο, στις 13 Ιουλίου 2013, βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του στο Vancouver. Η αυτοψία έδειξε στο αίμα του ένα επικίνδυνο μείγμα αλκοόλ και ηρωίνης.

Steve Irwin

Ο Steve Irwin έγινε γνωστός από την τηλεοπτική σειρά “The Crocodile Hunter”. Η σειρά κόπηκε λόγω κριτικής από ομάδες για τα δικαιώματα των ζώων κι έτσι ο ηθοποιός στράφηκε στα ντοκιμαντέρ για την άγρια ζωή.

Πέθανε στις 4 Σεπτεμβρίου 2006 κατά την διάρκεια γυρισμάτων. Βρισκόταν κάτω από το νερό όταν τον τσίμπησε στην καρδιά ένα σαλάχι, προκαλώντας αιμορραγία μέχρι θανάτου.

Natalie Wood

Η Natalie Wood έγινε παγκοσμίως γνωστή για τον ρόλο της Maria στο μιούζικαλ “West Side Story” το 1961. Ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Robert Wagner. Σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα του “Brainstorm”, έφυγε μαζί με τον σύζυγο της και τον ηθοποιό Christopher Walken με γιοτ για την Santa Catalina. Ωστόσο, δεν επέστρεψε ποτέ.

Στις 29 Νοεμβρίου 1981, το σώμα της ανασύρθηκε με γρατσουνιές και μελανιές από την θάλασσα. Οι συνθήκες του θανάτου της δεν είναι γνωστές μέχρι σήμερα.

Paul Walker

Ο Paul Walker ήταν ένας από τους πιο επιτυχημένους ηθοποιούς της περασμένης δεκαετίας, γνωστός για τον ρόλο του στο “Fast and Furious”. Το 2010 ίδρυσε το “Reach Out Worldwide”, μια φιλανθρωπική οργάνωση για θύματα φυσικών καταστροφών.

Στις 30 Νοεμβρίου 2013, μετά από μία εκδήλωση, ήταν συνοδηγός σε μια Porsche Carrera GT μαζί με τον καλό του φίλο, Roger Rodas. Ο Rodas έχασε τον έλεγχος και έπεσαν πάνω σε ένα δέντρο. Το αυτοκίνητο άρπαξε φωτιά και οι άντρες παγιδεύτηκαν μέσα.

Heather O’Rourke

Η Heather O’Rourke μπήκε στην υποκριτική στην τρυφερή ηλικία των 4 με τον ρόλο της Carol Ann στο “Poltergeist”, μέσα από τον οποίο έγινε γνωστή παγκοσμίως. Ωστόσο, αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας.

Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του “Poltergeist III”, η κατάσταση της επιδεινώθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Πέθανε κατά την διάρκεια επέμβασης την 1 Φεβρουαρίου 1988, σε ηλικία 12 ετών.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share