Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πονοκέφαλος στο παλάτι: Οι σκληρές εικόνες της πριγκίπισσας Νταϊάνα που δε θέλουν να βγουν στη φόρα

Όσα δεν ξέραμε! Απίθανες αποκαλύψεις!

18 Νοεμβρίου 2020 10:58
Πονοκέφαλος στο παλάτι: Οι σκληρές εικόνες της πριγκίπισσας Νταϊάνα που δε θέλουν να βγουν στη φόρα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί ο κόσμος να περίμενε με ανυπομονησία τον 4ο κύκλο της σειράς "Τhe Crown" του Netflix, στον οποίο κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή της και η πριγκίπισσα Νταϊάνα, αυτό δεν ισχύει για το παλάτι, αφού μόνο πονοκέφαλο τους έχει προκαλέσει.

Η βρετανική βασιλική οικογένεια όχι απλά δε βλέπει με καλό μάτι την πολυβραβευμένη σειρά που βγάζει τα... άπλυτα στη φόρα αλλά έχει αντιδράσει μέσω τρίτων. Τι αναφέρουν οι πηγές;

Η "επίθεση" προς το Netflix

Όπως αναφέρει η Daily Mail, άτομα από το περιβάλλον του πρίγκιπα Καρόλου εξαπέλυσαν δριμύτατη επίθεση κατά του Netflix, και των δημιουργών της σειράς. "Η μυθοπλασία παρουσιάζεται ως γεγονότα" αναφέρει στενός φίλος του Καρόλου ενώ άλλη πηγή προσθέτει:

"Είναι μια σειρά που έγινε για να βγάλουν κάποιοι χρήματα, εκμεταλλευόμενοι τις ζωές ανθρώπων και αδιαφορώντας πλήρως για το πως αυτό επηρεάσει τα συναισθήματά τους". Ακόμα, η πηγή που προέρχεται από τον κύκλο του πρίγκιπα Καρόλου, τονίζει πως η σειρά "ανασύρει συμβάντα που συνέβησαν πριν από 25 - 30 χρόνια σε μια πολύ δύσκολη περίοδο".

Ως γνωστός, η νέα σεζόν του Crown διαδραματίζεται κάπου στα τέλη της δεκαετίας του 70’, ενώ βλέπουμε για πρώτη φορά τη Margaret Thatcher, αλλά και τη γνωριμία και το γάμο της Νταϊάνα με τον διάδοχο του θρόνου, πρίγκιπα Κάρολο.

Τα ψυχολογικά προβλήματα της πριγκίπισσας

Σε αυτή τη σεζόν που έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στο παλάτι, η σειρά θα ρίξει φως στο τι ακριβώς συνέβη ανάμεσα στη Νταϊάνα τον Κάρολο και την Καμίλα, ενώ θα παρουσιαστούν όλα τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπισε τότε η πριγκίπισσα της Ουαλίας, όπως οι διατροφικές διαταραχές της.

Όπως είναι εμφανές η αείμνηστη "θλιμμένη πριγκίπισσα", συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρουν του Τύπου 23 χρόνια μετά τον θάνατο της.

"Το να παρουσιάσεις τη Νταϊάνα ενώ καταβροχθίζει τεράστιες ποσότητες φαγητού και μετά να κάνει εμετό είναι τόσο σκληρές εικόνες, που σίγουρα θα υπάρξει ειδική τηλεοπτική ένδειξη ακαταλληλότητας περιεχομένου. Αυτές οι σκηνές και η υπενθύμιση του πολύ πικρού διαζυγίου των γονιών του, σίγουρα θα ενοχλήσουν και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ" αναφέρει μια άλλη πηγή και προσθέτει:

"Ο δούκας του Κέιμπριτζ έχει εκνευριστεί με το γεγονός πως η ζωή των γονιών του παρουσιάζεται απλοϊκά και με ψευδή τρόπο και γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης για να κερδίσουν κάποιοι χρήματα".

Από τα πυρά του παλατιού δεν γλίτωσαν και ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, οι οποίοι όπως έχει γίνει γνωστό έχουν υπογράψει συμβόλαιο πολλών εκατομμυρίων δολαρίων για την συνεργασία τους με το Netflix, μολονότι το παλάτι έχει ανοιχτό πόλεμο με την διαδικτυακή πλατφόρμα ψυχαγωγίας λόγω Crown. Μιας και αναφερθήκαμε στην πριγκίπισσα, δείτε εδώ μια απάτη που έγινε εις βάρος της.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share