Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Φωτογραφίες: Η πριγκίπισσα Νταϊάνα με εσώρουχα και διαφάνειες

Οχι η κανονική αλλά του The Crown

16 Νοεμβρίου 2020 11:31
Φωτογραφίες: Η πριγκίπισσα Νταϊάνα με εσώρουχα και διαφάνειες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τις τελευταίες ώρες τα σχόλια δίνουν και παίρνουν στα social media καθώς ανέβηκε στο Netflix η νέα σεζόν της δημοφιλούς σειράς.

Η νεαρή που κλέβει την παράσταση ονομάζεται Emma Corrin, είναι μόλις 24 ετών και υποδύεται την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Η πανέμορφη ηθοποιός ποζάρει μάλιστα και στο τελευταίο τεύχος του βρετανικού GQ πιο αποκαλυπτική από κάθε άλλη φορά.

Η ηθοποιός με σeξι εσώρουχα και διαφάνειες, δείχνει στον φακό την πιο άγρια της πλευρά!

Στη συνέντευξή της η ηθοποιός δήλωσε ότι θα ήθελε πολύ να ξέρει τι σκέφτονται οι πρίγκιπες William και Harry για τη σειρά. Αναφορικά με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, είπε ότι κατά τη γνώμη της ήταν ένα λάθος που έγινε ο γάμος με τον Κάρολο. Επίσης δεν δίστασε να εκφράσει την πικρία της που εμφανίζεται μόνο σε μία σεζόν, ενώ η πλειονότητα των ηθοποιών παίρνει μέρος σε δύο κύκλους.

Η Emma Corrin είναι καινούρια στον χώρο της υποκριτικής και έχει υποδυθεί την Esther Carter στην τηλεοπτική σειρά Grantchester. Οπως έχει διαρρεύσει, η νεαρή ηθοποιός τους μάγεψε όλους στην πρόβα κι έτσι αποφάσισαν να της δώσουν τον ρόλο.

Δείτε φωτογραφίες από το GQ

Netflix: Η ταινία που πρέπει να δεις αφού βγει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό!

Netflix: Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να μένεις στο σπίτι και να βλέπεις ταινίες καταστροφής και κυρίως όταν η καταστροφή ξεκινάει από ένα ιό. Οι συνειρμοί με αυτό που ζούμε είναι προφανείς.

Το Cargo είναι ένα διαμάντι που βγήκε στις αίθουσες το 2017, αλλά δεν έτυχε τόσο μεγάλης αποδοχής, και πέρασε στα ψιλά. Το Netflix του έδωσε δεύτερη ευκαιρία και φαίνεται πως κέρδισε το κοινό που ενθουσιάστηκε με το δράμα ενός πατέρα που προσπαθεί μέσα στο χάος που επικρατεί, να κρατήσει ζωντανή το νεογέννητο παιδί του.

Ήρεμες ερμηνείες, χωρίς τις υπερβολές σε αντίστοιχες ταινίες του Hollywood, σε κρατάει ταραγμένο μέχρι το τέλος, ένα τέλος που είναι αρκετά ανατρεπτικό αφού δεν το λες και ακριβώς happy end...

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share