Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Τι να δείτε αυτό το Σαββατοκύριακο στo Netflix

Η πολυσυζητημένη ταινία The Trial of the Chicago 7 του Aaron Sorkin έρχεται για να σας καθηλώσει.

16 Οκτωβρίου 2020 16:02
Τι να δείτε αυτό το Σαββατοκύριακο στo Netflix
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτό το Σαββατοκύριακο στο Netflix δεν θα είναι καθόλου βαρετό, αν λοιπόν μείνετε στο σπίτι σίγουρα θα περάσετε διασκεδαστικά. Το Athensmagazine.gr σας προτείνει τι να δείτε αν τελικά επιλέξετε να αράξετε στον καναπέ του σπιτιού σας.

Στις 10 το πρωί ακριβώς καταφτάνει η πολυσυζητημένη ταινία The Trial of the Chicago 7 του Aaron Sorkin, ενώ αυτό που θα σας εντυπωσιάσει είναι η τηλεοπτική σειρά La Révolution.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr το νέο trailer του The Crown.

15.10.2020

Social Distance – Season 1

Με φόντο τους πρώτους μήνες της έξαρσης της πανδημίας COVID-19, το Social Distance είναι μια ανθολογία σε 8 μέρη που παρουσιάζει τη δύναμη του ανθρώπινου πνεύματος ενόψει της αβεβαιότητας και της απομόνωσης.

Κάθε αυτοτελές επεισόδιο είναι γυρισμένο με έναν εικονικό φακό και καταγράφει τη μοναδική συναισθηματική εμπειρία της αναγκαστικής αποστασιοποίησης λόγω συνθηκών που δεν μας αφήνει άλλη επιλογή από το να επικοινωνούμε απομακρυσμένα και να εξαρτόμαστε από την τεχνολογία για να διατηρήσουμε οποιαδήποτε μορφή σχέσης.

16.10.2020

Someone Has to Die (MiniSeries)

Στην Ισπανία του ’50, δύο γονείς καλούν τον γιο τους από το Μεξικό για να του γνωρίσουν τη μνηστή του, αλλά προς έκπληξή τους εκείνος γυρίζει με έναν χορευτή μπαλέτου.

Τέλος ο δωρεάν δοκιμαστικός μήνας στο Netflix

Το Netflix free trial ετοιμάζεται να ανακοινώσει τα οικονομικά αποτελέσματα και τους συνδρομητές του για το τρίτο τρίμηνο του 2020, με τις προβλέψεις να λένε ότι για πρώτη φορά θα ξεπεράσει τα 200 εκατομμύρια λογαριασμών παγκοσμίως.

Παράλληλα όπως έγινε γνωστό η πλατφόρμα δεν προσφέρει πλέον το free trial τους ενός μήνα στους νέους χρήστες, όπως έκανε παραδοσιακά από την αρχή της λειτουργίας της.

«Οι δωρεάν δοκιμές δεν είναι διαθέσιμες. Μπορείτε να εγγραφείτε και να εκμεταλλευτείτε όλα όλα όσα έχει να σας προσφέρει το Netflix. Δεν υπάρχουν συμβόλαια, χρεώσεις ακύρωσης και δεσμεύσεις. Έχετε την ελευθερία να αλλάξετε πλάνο και να να ακυρώσετε τη συνδρομή σας οποιαδήποτε στιγμή το αποφασίσετε», αναφέρει πλέον η επίσημη ιστοσελίδα.

Πίσω στον Αύγουστο το Netflix προσέφερε κάποιους από τους τίτλους του δωρεάν ακόμα και σε αυτούς που δεν ήταν συνδρομητές της υπηρεσίας. Ανάμεσα σε αυτό το περιεχόμενο ήταν το Bird Box αλλά και επεισόδια του Stranger Things.

Στο πεδίο του streaming με τον τεράστιο ανταγωνισμό αυτή την εποχή, το Disney Plus προσέφερε αρχικά μία δωρεάν δοκιμαστική περίοδο επτά ημερών, αλλά τη σταμάτησε τον Αύγουστο, ενώ το HBO Max διατηρεί τη μία εβδομάδα δωρεάν. To Prime Video της Amazon που είναι διαθέσιμο εδώ και καιρό στην Ελλάδα διατηρεί προς το παρόν το free trial για ένα μήνα.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share