Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τέλος ο δωρεάν δοκιμαστικός μήνας στο Netflix

Μόνο με συνδρομή πλέον η παρακολούθηση του περιεχομένου

14 Οκτωβρίου 2020 11:55
Τέλος ο δωρεάν δοκιμαστικός μήνας στο Netflix
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Netflix free trial ετοιμάζεται να ανακοινώσει τα οικονομικά αποτελέσματα και τους συνδρομητές του για το τρίτο τρίμηνο του 2020, με τις προβλέψεις να λένε ότι για πρώτη φορά θα ξεπεράσει τα 200 εκατομμύρια λογαριασμών παγκοσμίως.

Παράλληλα όπως έγινε γνωστό η πλατφόρμα δεν προσφέρει πλέον το free trial τους ενός μήνα στους νέους χρήστες, όπως έκανε παραδοσιακά από την αρχή της λειτουργίας της. Διαβάστε στο Athensmagazine.gr για την 24χρονη πρωταγωνίστρια που είχε πέσει θύμα βιασμού και αυτοκτόνησε.

«Οι δωρεάν δοκιμές δεν είναι διαθέσιμες. Μπορείτε να εγγραφείτε και να εκμεταλλευτείτε όλα όλα όσα έχει να σας προσφέρει το Netflix. Δεν υπάρχουν συμβόλαια, χρεώσεις ακύρωσης και δεσμεύσεις. Έχετε την ελευθερία να αλλάξετε πλάνο και να να ακυρώσετε τη συνδρομή σας οποιαδήποτε στιγμή το αποφασίσετε», αναφέρει πλέον η επίσημη ιστοσελίδα.

Πίσω στον Αύγουστο το Netflix προσέφερε κάποιους από τους τίτλους του δωρεάν ακόμα και σε αυτούς που δεν ήταν συνδρομητές της υπηρεσίας. Ανάμεσα σε αυτό το περιεχόμενο ήταν το Bird Box αλλά και επεισόδια του Stranger Things.

Στο πεδίο του streaming με τον τεράστιο ανταγωνισμό αυτή την εποχή, το Disney Plus προσέφερε αρχικά μία δωρεάν δοκιμαστική περίοδο επτά ημερών, αλλά τη σταμάτησε τον Αύγουστο, ενώ το HBO Max διατηρεί τη μία εβδομάδα δωρεάν. To Prime Video της Amazon που είναι διαθέσιμο εδώ και καιρό στην Ελλάδα διατηρεί προς το παρόν το free trial για ένα μήνα.

Πανικός στο Buckingham: Ιστορική συμφωνία για Πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ

Πανικός επικράτησε στο Buckingham, όταν έμαθαν για την ιστορική συμφωνία του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ με το Netflix, κάτι που γνωστοποιήθηκε επίσημα, για να ξεκινήσουν την νέα τους καριέρα, ύστερα από την αποχώρηση από το παλάτι.

Οι δυο τους αρχίζουν το επάγγελμα του παραγωγού, πέντε μόλις μήνες μετά την παραίτησή τους, δείχνοντας πως έχουν γυρίσει σελίδα στην κοινή τους πορεία. Το «Variety» είχε από καιρό αποκαλύψει τις επαφές των δύο πλευρών, με τους Σάσεξ τελικά να αποφασίζουν να συνεργαστούν με την πλατφόρμα των 193 εκατομμυρίων χρηστών ανά τον κόσμο.

Το περιεχόμενο των παραγωγών τους και το οικονομικό

Ένα ενδιαφέρον ερώτημα είναι το τι θέλουν να παρουσιάσουν μέσω του Netflix οι δυο τους. Το ζευγάρι, για το οποίο πρόσφατα έγινε μεγάλη αποκάλυψη, θέλει η συνεργασία να είναι μακροπρόθεσμη, με την κοινή τους ανακοίνωση να επισημαίνει πως «θέλουμε να δημιουργήσει περιεχόμενο, με κεντρικό θέμα το να δίνεται ελπίδα στον κόσμο. Ως νέοι γονείς, θα θέλαμε να δημιουργήσουμε αντίστοιχες παραγωγές και το Netflix θα μας βοηθήσει να τις προωθήσουμε.

Προς το παρόν, πάντως, το οικονομικό κομμάτι της συμφωνίας δεν έχει αποκαλυφθεί, αλλά εκφράζεται η αισιοδοξία πως η συνεργασία αυτή θα αποφέρει σημαντικά κέρδη σε Χάρι και Μέγκαν. Το σίγουρο είναι, ότι οι παραγωγές με περιεχόμενο για παιδιά είναι σε πρώτο πλάνο για το ζευγάρι, δείχνοντας για ακόμη μια φορά την ευαισθητοποίησή τους στο εν λόγω θέμα.

TAGS
 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share