Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Netflix: Οι σειρές και ταινίες που δεν πρέπει να χάσεις τον Αύγουστο του 2020! (video)

Οι νέες σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ του Netflix

31 Ιουλίου 2020 09:38
Netflix: Οι σειρές και ταινίες που δεν πρέπει να χάσεις τον Αύγουστο του 2020! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Αύγουστος είναι προ των πυλών και το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας συστήσει τις νέες.... κυκλοφορίες του Netflix που δεν πρέπει να χάσεις!

Πάμε να τις δούμε αναλυτικά παρακάτω:

Η τελευταία σεζόν του Orange is the new Black είναι γεγονός.

Ο καύσωνας έχει κάνει ήδη την εμφάνιση του και οι ζεστές μέρες του καλοκαιριού κυριαρχούν για τα καλά. Το Neftlix όμως έρχεται για τον μήνα Αύγουστο άλλη μια φορά να μας προσφέρει συντροφιά μαζί με το ανοιχτό κλιματιστικό προσφέροντας μας σειρές και ταινίες διαμαντάκια. Από τις σειρές σίγουρα αναμένουμε να παρακολουθήσουμε την 3η σεζόν του Rain, την τελευταία σεζόν του Orange is the new Black καθώς και την 5η σεζόν του Lucifer.

Πάμε να δούμε αναλυτικά ποιες θα είναι οι ταινίες και οι σειρές που θα μας κρατήσουν συντροφιά για τον μήνα Αύγουστο στο Netflix.

Σειρές:

Πέμπτη 6 Αυγούστου
Η Βροχή: Σεζόν 3 (The Rain)

Η Σιμόνε και ο Ράσμους έρχονται σε μια έντονη διαφωνία σχετικά με το πώς να σώσουν την ανθρωπότητα ενώ ήδη έχει προηγηθεί εδώ και αρκετά χρόνια ο αποδεκατισμός του πληθυσμού της Σκανδιναβίας από τη βροχή.


Παρασκευή 7 Αυγούστου
Ταραγμένα Νερά: Σεζόν 3

Το πλοίο Μπάρμπαρα ντε Μπραγάνθα ξεκινάει το ταξίδι με νέες περιπέτειες έχοντας προορισμό το Μεξικό. Η Έβα είναι έτοιμη για την αποκάλυψη ενός μυστηρίου συμμετέχοντας σε μια ειδική αποστολή.


Παρασκευή 7 Αυγούστου
Μικροσκοπικά Πλάσματα

Μια σειρά ντοκιμαντέρ έρχεται να καταγράψει την φύση και τον εντυπωσιακό και καταπληκτικό τρόπο διαβίωσης των μικροσκοπικών πλασμάτων.


Παρασκευή 14 Αυγούστου
Teenage Bounty Hunters

Δύο δίδυμες αδερφές, η Στέρλινγκ και η Μπλερ, συνδυάζουν την εφηβική ζωή τους σε ένα ελίτ λύκειο του Νότου και ακολουθώντας μια ξαφνική καριέρα ως ατρόμητες κυνηγοί κεφαλών.


Παρασκευή 14 Αυγούστου
Βρόμικος Τζον: Η Ιστορία της Μπέτι Μπρόντερικ

Η Μπέτι βρίσκεται σε μια δύσκολη φάση στην ζωή της καθώς φτάνει στα όρια καθώς πρέπει να αντιμετωπίσει ένα δύσκολο διαζύγιο μετά την απάτη που δέχθηκε από το σύζυγο της.


Παρασκευή 21 Αυγούστου
Λούσιφερ: Σεζόν 5

Ο Λούσιφερ επιστρέφει δυναμικά για την 5η σεζόν της σειράς και έρχεται να μας προσφέρει νέες περιπέτειες και αστείες στιγμές.


Τετάρτη 26 Αυγούστου
Orange Is The New Black: Σεζόν 7

Η τελευταία σεζόν του Orange Is The New Black είναι γεγονός. Η Πάιπερ έχει αποφυλακιστεί και προσπαθεί να κάνει τα πρώτα βήματα της ξανά στην κοινωνία, ενώ το Λιτσφιλντ παραμένει πάντα μέσα στην διαφορά και την απάτη.


Παρασκευή 28 Αυγούστου
Cobra Kai: Σεζόν 1-2

Τριάντα χρόνια μετά το Πρωτάθλημα του Αλ Βάλει του 1984 η έχθρα του Τζόνι με τον Ντάνιελ ξανά φουντώνει.


Παρασκευή 14 Αυγούστου
3%: Σεζόν 4

Η τέταρτη σεζόν του αρκετά τρομακτικού θρίλερ επιστρέφει για άλλη μια σεζόν.

Ταινίες:

Τρίτη 7 Αυγούστου
Work It

Μια αδέξια 18χρονη, η Κουίν, ορκίζεται να γίνει μια πολύ καλή και ανταγωνιστική χορεύτρια. Στην ταινία πρωταγωνιστεί η Σαμπρίνα Κάρπεντερ.


Παρασκευή 14 Αυγούστου

Οι κόσμοι τριών ανθρώπων συγκρούονται στην Νέα Ορλεάνη καθώς βρίσκονται σε αναζήτηση ενός παράξενου χαπιού που προσφέρει υπερδυνάμεις.


Παρασκευή 21 Αυγούστου
The Sleepover

Δύο αδέρφια πρέπει να σώσουν την μητέρα τους από κάποιους απαγωγείς που έχουν προηγούμενα μαζί της καθώς η ίδια ήταν πρώην κλέφτρα.


Ντοκιμαντέρ:

Δευτέρα 3 Αυγούστου
Immigration Nation: Το Μεταναστευτικό στις ΗΠΑ

Μια σειρά ντοκιμαντέρ που παρουσιάζει μια διαφορετική άποψη για το μεταναστευτικό σύστημα των Η.Π.Α


Τετάρτη 19 Αυγούστου
High Score: Η Χρυσή Εποχή του Gaming

Μια σειρά ντοκιμαντέρ που μας εξιστορεί την χρυσή εποχή του gaming. Ετοιμαστείτε για αρκετό ανταγωνισμό, καινοτομία και διασκέδαση.


Αναμένουμε με ανυπομονησία όλα αυτά τα καλούδια που μας προσφέρει το Netflix κάθε μήνα.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share