Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020

Μπλεξίματα για τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μάρκλ - Η αγωγή από το πουθενά

Τι συνέβη;

24 Ιουλίου 2020 12:04
Μπλεξίματα για τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μάρκλ - Η αγωγή από το πουθενά
Αρθρογράφος: Δανάη Πάλμου
ΔΑΝΑΗ ΠΑΛΜΟΥ

ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ATHENSMAGAZINE.GR

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ έχουν κάνει αγωγή στην Καλιφόρνια, και για ακόμα μια φορά βρίσκονται αντιμέτωποι με πολλά προβλήματα. Διαβάστε στο Athensmagazine.gr

Αυτή τη φορά κατηγορούν φωτογράφους παπαράτσι για λήψη «παράνομων» φωτογραφιών, με drone, του γιου τους Άρτσι, καθώς το ζευγάρι συνεχίζει να τον κρύβει.

Η αγωγή που κατατέθηκε την Πέμπτη ισχυρίζεται «εισβολές» στο απόρρητο του Άρτσι,14 μηνών στο σπίτι του Λος Άντζελες όπου ο Χάρι και η Μέγκαν ζουν από τον Μάρτιο.

Το ζευγάρι λέει ότι αναλαμβάνει νομική δράση για να προστατεύσει τον Άρτσι, αφού ισχυρίστηκε ότι οι παπαράτσι είχαν πετάξει ελικόπτερα πάνω από το σπίτι τους και έκοψαν τρύπες σε ένα φράχτη για να τραβήξουν φωτογραφίες.

Κατηγορούν επίσης τους φωτογράφους ότι έκαναν παραπλανητικά σχόλια, για να υποδείξουν ότι τραβήχτηκαν σε δημόσιο χώρο.

«Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ καταθέτουν αυτήν την αγωγή για να προστατεύσουν το δικαίωμα του νεαρού γιου τους στην ιδιωτική ζωή στο σπίτι τους χωρίς εισβολή από φωτογράφους και να αποκαλύψουν και να σταματήσουν εκείνους που επιδιώκουν να επωφεληθούν από αυτές τις παράνομες ενέργειες», δήλωσε ο δικηγόρος τους.

«Σεισμός» στο Buckingham: Έρχεται η ώρα για το βιβλίο που θα σηκώσει το παλάτι στον αέρα

«Σεισμό» φέρνει στο Buckingham το βιβλίο, που αναμένεται να σηκώσει το παλάτι... στον αέρα, αφορώντας τον Πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ, πέντε μήνες μόλις μετά την ανακοίνωσή τους, ότι παραιτούνται από τα πριγκιπικά τους καθήκοντα.

Το θέμα εξακολουθεί να απασχολεί την επικαιρότητα στη Βρετανία και όχι μόνο, ενώ το βιβλίο που έχει ήδη προαναγγελθεί, εξηγώντας τους λόγους που προχώρησε το ζευγάρι σε αυτή την απόφαση, αναμένεται να δώσει απαντήσεις για ουκ ολίγα θέματα. Κι αυτό, γιατί τον τελευταίο καιρό έχει αναφερθεί πως ο Πρίγκιπας Χάρι δεν είναι χαρούμενος, που ακολούθησαν αυτό το μονοπάτι, ενώ ο ίδιος ο Πρίγκιπας αποκάλυψε το μεγαλύτερο φόβο του.

Θα χρειαστεί, όμως, να κάνουμε υπομονή μέχρι τις 11 Αυγούστου, για να διαβάσουμε το «Finding Freedom: Harry and Meghan and The Making of A Modern Royal Family», όπως είναι ο τίτλος του βιβλίου. Σύμφωνα με τελευταία ρεπορτάζ, στη βιογραφία αυτή θα εξερευνάται το ταξίδι των πρώην Δουκών του Σάσεξ μέχρι την έξοδο από το παλάτι, ενώ θα τελειώσει μια και καλή την φήμη, ότι η Μέγκαν εξανάγκασε τον Χάρι να δεχθεί αυτή την απόφαση.

«Σεισμός» στο Buckingham: Έρχεται το βιβλίο για τον Πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ που θα σηκώσει το παλάτι στον αέρα

«Η λέξη "Magxit" πάντοτε ενοχλούσε τον Χάρι. Δίνει την εντύπωση, ότι η Μέγκαν φταίει που απομακρύνθηκε από τη βασιλική οικογένεια. Το βιβλίο θα ξεκαθαρίσει το θέμα και θα εξηγήσει το τι συνέβη. Η αλήθεια είναι, ότι ο Χάρι ήταν όντως δυστυχισμένος για πολύ καιρό», τονίζει η «Sun», ενώ σύμφωνα με την ίδια πηγή, η βιογραφία διασαφηνίζει πως η απόφαση του ζευγαριού δεν ήταν βιαστική. Απεναντίας, μάλιστα, σκέφτονταν το ενδεχόμενο αυτό πριν καν παντρευτούν.

Το έργο των Όμιντ Σκόμπι και Καρολίν Ντουράντ αναμένεται με αγωνία, με τους δύο να έχουν ακολουθήσει τον Χάρι και τη Μέγκαν σε αυτό το ταξίδι. Πρόκειται, άλλωστε, για δύο πρόσωπα κοντά στο ζευγάρι, με την «Daily Mail» να επισημαίνει, ότι πρόκειται για μια αληθινή κατάθεση ψυχής, για όσα έζησαν.

 

Ροή ειδήσεων

Share