Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ραγδαίες αλλαγές στο Elite: Ανακοινώθηκε το νέο cast

Ξεχάστε όσα ξέρατε

20 Ιουλίου 2020 18:35
Ραγδαίες αλλαγές στο Elite: Ανακοινώθηκε το νέο cast

Η σεζόν 4 του ELITE, του Netflix, θα είναι τελείως διαφορετική, αφού εκτός τους Manu Rios, Carla Díaz, Martina Cariddi και Pol Granch, τα υπόλοιπα μέλη του cast είναι νέα.

Είναι επίσημο. Το Netflix αποκάλυψε επιτέλους ποιος συμμετέχει στο καστ του Elite στη σεζόν 4 και οι θαυμαστές ζουν ήδη για τους νέους ηθοποιούς, ενώ υπάρχουν τεράστιες απώλειες, που θα σας δυσαρεστήσουν. Να υπενθυμίσουμε ότι μπορείτε να δείτε την πρωταγωνίστρια της πρώτης σεζόν, και σας άλλες σειρές του Netflix.

Από τότε που κυκλοφόρησε η Elite σεζόν 3, οι φανς ήταν πρόθυμοι να μάθουν ακριβώς ποιος θα πρωταγωνιστήσει στην τέταρτη σεζόν. Στις 19 Μαΐου, το Netflix επιβεβαίωσε ότι οι Ester Expósito (Carla), Danna Paola (Lu), Álvaro Rico (Polo), Mina El Hammani (Nadia) και Jorge López (Valerio) θα αποχωρούσαν, δημιουργώντας χώρο για νέους ηθοποιούς.

Το Netflix αποκάλυψε τώρα ποιος έρχεται στον σχολείο, που όλοι λατρέψαμε, το Las Encinas. Αυτήν τη στιγμή δεν είναι σαφές ποιον ρόλο θα παίξουν οι ηθοποιοί της 4ης σεζόν του Elite, αλλά είναι ήδη πολύ δημοφιλείς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Manu είναι ένα μοντέλο με πάνω από 5,2 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram. Εν τω μεταξύ, η Pol έχει περισσότερους από 212.000 ακόλουθους και η Carla και η Martina και οι δύο έχουν χιλιάδες ακόλουθους αντίστοιχα. Έπαιξαν όλοι και σε ισπανικά σόου.

Ποια η γνώμη σας;

«Οι Καμπάνες του Κουρόν»: Η νέα ιταλική σειρά μυστηρίου που σαρώνει στο Netflix!

Επιτέλους και μια ιταλική σειρά μυστηρίου που σε καθηλώνει στο Netflix... Φαίνεται πως οι ισπανικές σειρές σιγά σιγά μπαίνουν στο περιθώριο, με τελευταία το White Lines, για χάρη των "Καμπανών του Κουρόν"!

Πρόκειται για μια νέα σειρά μυστηρίου που έχει γυριστεί στην λίμνη Resia της Βορείου Ιταλίας, από την οποία προεξέχει το καμπαναριό μιας βυθισμένης εκκλησίας!

«Οι Καμπάνες του Κουρόν» είναι μία πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα νέα σειρά του Netflix και ελπίζουμε να ανοίξει ο δρόμος και για άλλες ιταλικές παραγωγές.

Μετά από 17 χρόνια, μια γυναίκα (Βαλέρια Μπιλέλο) επιστρέφει με τα δίδυμα έφηβα παιδιά της στη γενέτειρά της, τη μικρή πολή Κουρόν, κοντά στα σύνορα με την Αυστρία και Ελβετία. Η παλιά πόλη βυθίστηκε τη δεκαετία του ’50 για να κατασκευαστεί υδροηλεκτρικό φράγμα και το μόνο που τη θυμίζει είναι το καμπαναριό που ξεπροβάλλει από την τεχνητή λίμνη. Κάποιοι λένε πως κάθε χειμώνα ακούγονται να χτυπάνε οι καμπάνες. Ακόμα τρομαγμένη από την τραγωδία που την ανάγκασε να φύγει, η Άννα εγκαθίσταται με τα παιδιά της στο εφιαλτικό πατρικό της. Εκεί την περιμένει ο πατέρας της, Τόμας. Η υποδοχή κάθε άλλο παρά θερμή είναι. Ξαφνικά όμως η Άννα χάνεται και τους αφήνει μια σκοτεινή οικογενειακή κληρονομιά.

Κάπως έτσι ξεκινάει η σειρά και όσο προχωράμε βαθιά μέσα στα επεισόδια, τα πράγματα περιπλέκονται και η πλοκή «ξετυλίγει» περισσότερα μυστήρια. Η δυαδικότητα βρίσκεται στο επίκεντρο της σειράς, η νέα πόλη και η παλιά βυθισμένη πόλη που κρατάει τα μυστικά της, οι δύο κοινότητες με ιταλικές και αυστριακές ρίζες, doppelgangers και body doubles, τα δίδυμα παιδιά της Άννας, ο Μάουρο και η Ντάρια, που παίζουν πρωταγωνιστικό και καθοριστικό ρόλο.

TAGS
 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share