Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Επιστροφή "βόμβα": Ξεκινάνε γυρίσματα " Τα Φιλαράκια" μέσα στο καλοκαίρι

Όλοι το περιμέναμε

26 Ιουνίου 2020 14:56
Επιστροφή

Η συν-δημιουργός της αγαπημένες σειρά "Τα Φιλαράκια", ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσουν μέσα στον Αύγουστο τα γυρίσματα για το πολυαναμενόμενο reunion. Δείτε το πρώτοι στο Athensmagazine.gr

Οι David Schwimmer, Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Courteney Cox και Matt LeBlanc θα επιστρέψουν μαζί στην τηλεόραση για πρώτη φορά στο HBO Max Special, όπου θα συζητήσουν τις καλύτερες στιγμές της ζωής τους στην εκπομπή. Μάλιστα πρόσφατα μια δυσάρεστη είδηση έσκασε σαν βόμβα, και αφορά τον θάνατο ενός ηθοποιού από την σειρά.

Αρχικά θα έβγαινε στον αέρα τον Μάιο, αλλά αναβλήθηκε λόγω του κορωνοϊού και τώρα η Marta Kauffman αποκάλυψε ότι σκοπεύουν να ξεκινήσουν τα γυρίσματα τον Αύγουστο.

Μιλώντας στο The Wrap, είπε: «Ελπίζουμε να μπορέσουμε να βγούμε τον Αύγουστο, αν όλα είναι καλά και δεν υπάρχει νωρίτερα δεύτερο κύμα της πανδημίας και το στούντιο είναι ανοιχτό.

"Αν όλα είναι στη θέση τους και καταλάβουμε όλα τα πρωτόκολλα, θα μπορέσουμε να κάνουμε μια καλή παράσταση. Θα τα γυρίσουμε κάποια στιγμή, στα μέσα έως τα τέλη Αυγούστου."

Η Kauffman είπε ότι θα περιλαμβάνει «τρόπους να το δούμε και να μην μοιάζει με ντοκιμαντέρ» και ότι θα περιλαμβάνει «στοιχεία που είναι φρέσκα και νέα».

Η κόρη της Φοίβης από τα "Φιλαράκια" μεγάλωσε και τρέλανε το TikTok - Δείτε πώς είναι σήμερα

Μια γυναίκα αποκάλυψε στο TikTok ότι ήταν ένα από τα τρίδυμα της Φοίβης Μπουφέ στη σειρά της δεκαετίας του 90 τα "Φιλαράκια". Δείτε πώς είναι σήμερα στο Athensmagazine.gr

Ας ανακεφαλαιώσουμε: Όταν η Φοίβη Μπουφέ γέννησε τα παιδιά του αδερφού της (ήταν υποκατάστατη μητέρα παιδιά, μην πανικοβληθείτε) δεν γνώριζε ότι θα έκανε τρίδυμα. Μάλιστα το φινάλε της πετυχημένης σειράς αποκαλύφθηκε ότι θα ήταν άλλο, όπως και το μέλλον της Φοίβης.

Θέλοντας να διατηρήσουν τα πράγματα όσο πιο αυθεντικά μπορούσαν, οι παραγωγοί επέλεξαν να βάλουν τρίδυμα που είναι και στην πραγματική ζωή για να παίξουν τους ρόλους των Λέσλι, Φράνκ Τζούνιορ και Τσάντλερ.

Στο τέλος τον ρόλο πήραν τα τετράδυμα Αλεξάνδρεια, Παύλο, Τζάστιν και Κόλε Σίμοχ για το επεισόδιο της σεζόν έξι «The One With Joey's Porsche». Δείτε το βίντεο που ανέβασε παρακάτω:

Η Αλεξάνδρεια έχει πλέον γίνει viral στο TikTok αφού αποκάλυψε τον πρώην ρόλο της στο δημοφιλές σόου, δημοσιεύοντας φωτογραφίες της αγκαλιασμένη από τον Τσάντλερ (Μάθιου Πέρι ) και με τη Φοίβη (Λίσα Κούντροου).

Το κλιπ, το οποίο δημοσιεύτηκε τον περασμένο μήνα, έχει συγκεντρώσει τεράστια 2,7 εκατομμύρια προβολές, με τους ανθρώπους να εντυπωσιάζονται σαφώς από τον ρόλο της στην εκπομπή.

Πολλοί επικεντρώθηκαν περισσότερο στο γεγονός ότι κρατήθηκε από τον ίδιο τον κ. Μπίνγκ, με ένα άτομο να σχολιάζει: "Άγγιξε τον Τσάντλερ!" Ένας άλλος πρόσθεσε: "Παρακαλώ αλλάξτε νόμιμα το μεσαίο όνομά σας σε Τσάντλερ για αυτόν τον λόγο", με μια τρίτη να γράφει : "Ο Μάθιου Πέρι σας βοηθάει - είστε η θεά μου."

Η Αλεξάνδρεια, η οποία σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο του Ουισκόνσιν, συνέχισε να μοιράζεται μερικά αποσπάσματα από το παρασκήνιο, αποκαλύπτοντας ότι και τα τετράδυμα που έπαιξαν στο επεισόδιο - που σημαίνει ότι ένας από τους αδελφούς της κατέληξε να παίζει το μωρό Τσάντλερ, που ήταν φυσικά κορίτσι.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share