Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

«Οι Καμπάνες του Κουρόν»: Η νέα ιταλική σειρά μυστηρίου που σαρώνει στο Netflix!

Επιτέλους και μια ιταλική σειρά!

19 Ιουνίου 2020 11:37
«Οι Καμπάνες του Κουρόν»: Η νέα ιταλική σειρά μυστηρίου που σαρώνει στο Netflix!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Επιτέλους και μια ιταλική σειρά μυστηρίου που σε καθηλώνει στο Netflix... Φαίνεται πως οι ισπανικές σειρές σιγά σιγά μπαίνουν στο περιθώριο, με τελευταία το White Lines, για χάρη των "Καμπανών του Κουρόν"!

Πρόκειται για μια νέα σειρά μυστηρίου που έχει γυριστεί στην λίμνη Resia της Βορείου Ιταλίας, από την οποία προεξέχει το καμπαναριό μιας βυθισμένης εκκλησίας!

«Οι Καμπάνες του Κουρόν» είναι μία πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα νέα σειρά του Netflix και ελπίζουμε να ανοίξει ο δρόμος και για άλλες ιταλικές παραγωγές.

Μετά από 17 χρόνια, μια γυναίκα (Βαλέρια Μπιλέλο) επιστρέφει με τα δίδυμα έφηβα παιδιά της στη γενέτειρά της, τη μικρή πολή Κουρόν, κοντά στα σύνορα με την Αυστρία και Ελβετία. Η παλιά πόλη βυθίστηκε τη δεκαετία του ’50 για να κατασκευαστεί υδροηλεκτρικό φράγμα και το μόνο που τη θυμίζει είναι το καμπαναριό που ξεπροβάλλει από την τεχνητή λίμνη. Κάποιοι λένε πως κάθε χειμώνα ακούγονται να χτυπάνε οι καμπάνες. Ακόμα τρομαγμένη από την τραγωδία που την ανάγκασε να φύγει, η Άννα εγκαθίσταται με τα παιδιά της στο εφιαλτικό πατρικό της. Εκεί την περιμένει ο πατέρας της, Τόμας. Η υποδοχή κάθε άλλο παρά θερμή είναι. Ξαφνικά όμως η Άννα χάνεται και τους αφήνει μια σκοτεινή οικογενειακή κληρονομιά.

Κάπως έτσι ξεκινάει η σειρά και όσο προχωράμε βαθιά μέσα στα επεισόδια, τα πράγματα περιπλέκονται και η πλοκή «ξετυλίγει» περισσότερα μυστήρια. Η δυαδικότητα βρίσκεται στο επίκεντρο της σειράς, η νέα πόλη και η παλιά βυθισμένη πόλη που κρατάει τα μυστικά της, οι δύο κοινότητες με ιταλικές και αυστριακές ρίζες, doppelgangers και body doubles, τα δίδυμα παιδιά της Άννας, ο Μάουρο και η Ντάρια, που παίζουν πρωταγωνιστικό και καθοριστικό ρόλο.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share