Σάββατο, 20 Αυγούστου 2022

"La Casa de Papel": Αυτός ο πρωταγωνιστής θα "πεθάνει" στον 5ο κύκλο

Spoiler Alert! Απογοητευτική εξέλιξη

5 Ιουνίου 2020 13:12
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

La Casa de Papel: Ποιος είναι ο πρωταγωνιστής της σειράς που θα σκοτωθεί (:) στον 5ο κύκλο; Το Athensmagazine.gr σας έχει το spoiler.

O El Profesor θα καταλήξει έτσι όπως ξεκίνησε... Ο Αλβάρο Μόρτε, ο El Profesor της δημοφιλούς σειράς του Netflix, La Casa de Papel, μιλώντας στο Chelsea Film Festival, έκανε μερικές αποκαλύψεις για την τύχη του χαρακτήρα που υποδύεται.

Αν και τα γυρίσματα της 5ης σεζόν της σειράς έχουν μπει στον πάγο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ο Καθηγητής μας έκανε ήδη να αδημονούμε για τη συνέχεια.

Καθηγητής στο La Casa

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η βρετανική ιστοσελίδα Express, ο Καθηγητής μετά τον 5ο κύκλο θα καταλήξει εντελώς μόνος, ακριβώς έτσι όπως ξεκίνησε.

Ο Μόρτε κάτα τη διάρκεια του Chelsea Film Festival ανέφερε συγκεκριμένα: «Πολύ φοβάμαι ότι αυτό το σχόλιο θα με κάνει λιγότερο δημοφιλή αλλά ο El Profesor είναι ένα αρκετά περίεργο παιδί. Και μοναχικό. Αυτό που συνέβη με την ομάδα και τον έρωτα με την Lisbon είναι απλά ένα πολύ μικρό κεφάλαιο στη ζωή του. Αν θέλετε να μιλήσουμε για το τέλος του χαρακτήρα, θεωρώ πως σε κάποιο σημείο θα επιστρέψει στην κατάσταση που έχει συνηθίσει. Μόνος. Απομονωμένος. Είναι πιο συνηθισμένος σε αυτό και λειτουργεί πιο άνετα». Από τις δηλώσεις του Μόρτε βέβαια δεν γίνεται ξεκάθαρο αν ο Καθηγητής θα καταλήξει μόνος επειδή μπαίνει ένα τέλος στη σχέση του με την Lisbon ή γιατί σκοτώνεται εκείνη.

Lisboa La Casa de Papel

La Casa de Papel: «Φωτιά» τα σχόλια στο twitter για την 4η σεζόν - «Πρωταγωνιστές» κορωνοϊός, Τσιόδρας και… Τσέρνομπιλ (photo)

Η δημοφιλής σειρά «La Casa de Papel» επέστρεψε με 4η σεζόν στο Netflix και το Twitter δεν θα μπορούσε να μείνει ασυγκίνητο για τη σειρά-φαινόμενο. «Πρωταγωνιστές» στα σχόλια «φωτιά» των χρηστών ήταν ο κορωνοϊός, ο Τσιόδρας και... το Τσέρνομπιλ

Παράλληλα, κάποιοι πήραν θέσεις στον καναπέ με την κατάλληλη αμφίεση, ενώ άλλοι εξέφρασαν ελπίδες να δουν την επιστροφή της Ναϊρόμπι με την ίδια να σκοτώνει τον Αρτουρίτο.

Δείτε τα σχόλια στο twitter:

​Το γεγονός ότι η πρεμιέρα του 4ου κύκλου La Casa de Papel συνέπεσε με την επιδημία του κορωνοϊού επηρέασε ξεκάθαρα τον σχολιασμό των Ελλήνων χρηστών του Twitter:

​Φυσικά δεν έλειψαν κι αυτοί που δήλωσαν απηυδισμένοι με όλη τη μανία για το La Casa de Papel και τους πολλούς κύκλους της σειράς:

 

Ροή ειδήσεων

Share