Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

"Ανάβει φωτιές" το ντοκιμαντέρ του Netflix για την πριγκίπισσα Νταϊάνα - Οι απόπειρες αυτοκτονίας και...

"Η ιστορία της Νταϊάνα"!

28 Μαΐου 2020 07:43

Αναστάτωση στη βρετανική βασιλική οικογένεια έχει φέρει το ντοκιμαντέρ του Netflix για την αδικοχαμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα, το οποίο αναφέρεται σε τέσσερις απόπειρες αυτοκτονίας που έχει κάνει και γενικά στη ζωή της.

Το εν λόγω ντοκιμαντέρ ονομάζεται "Νταϊάνα, με τα δικά της λόγια", και αναφέρεται σε τέσσερις απόπειρες αυτοκτονίας της άτυχης πριγκίπισσας της Ουαλίας. Συγκεκριμένα, μέσα από αρχειακό υλικό και προσωπικές ηχογραφήσεις, αυτό το ντοκιμαντέρ προσφέρει μια ζωντανή ματιά στη ζωή της αγαπημένης πριγκίπισσας.

Ειδικότερα, δημιουργήθηκε με σκοπό να ρίξει φως στη ψυχολογική κατάσταση της Νταϊάνα, καθώς και στις διατροφικές της διαταραχές, που είχαν προέλθει από τα προβλήματα στο γάμο της -διαβάστε εδώ περισσότερα για την ερωτική ζωή τους- με τον πρίγκιπα Κάρολο, από τον οποίο και τελικά χώρισε το 1992.

Εκτός όμως, από αυτό το ντοκιμαντέρ, έχει δημοσιευτεί στο Netflix και μια σειρά, η οποία αποτελείται από δύο μέρη. Ο τίτλος της είναι "Η ιστορία της Νταϊάνα" και αφορά την αξιοθαύμαστη ζωή και τις προσωπικές αγωνίες της πριγκίπισσας, μέσα από συνεντεύξεις με τον αδερφό της και άλλα άτομα που τη γνώριζαν καλά.

"Οδυνηρό πρόγραμμα"

Πηγές είχαν αναφέρει πως "τα μέλη της βασιλικής οικογένειας θα αρνηθούν να συμμετάσχουν, όπως θα αρνηθούν και τα μέλη της οικογένειας Σπένσερ. Ο Γουίλιαμ και ο Χάρι θα είναι αναστατωμένοι και θυμωμένοι. Είναι ιδιαίτερα οδυνηρό για τον Χάρι, επειδή συνεργάζεται με το Netflix. Σε μια χρονική περίοδο, κατά την οποία η βασιλική οικογένεια είναι αναστατωμένη από την αποχώρηση του Χάρι και της Μέγκαν, ο συγχρονισμός δεν είναι καλός".

Η συνεργασία του Netflix με τον Χάρι και τη Μέγκαν

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο τους έχουν κάνει συζητήσεις με το δίκτυο Netflix για έναν μεγάλο αριθμό συνεργασιών και προγραμμάτων, ύστερα και από μία εμπλοκή του Χάρι σε εκπομπή για μια σειρά παιδικών βιβλίων. Εκπρόσωπος του Μπάκινγχαμ επιβεβαίωσε, πως η συγκεκριμένη εκπομπή για το βιβλίο, προετοιμαζόταν εδώ και καιρό πριν προβληθεί, με τη συμμετοχή της βασίλισσας Ελισάβετ.

Η εκπομπή, στην οποία ο πρίγκιπας Χάρι παρουσιάζεται να κάθεται σε μια πολυθρόνα και να διαβάζει από ένα βιβλίο, είχε μαγνητοσκοπηθεί πριν από την ανακοίνωση του Χάρι και της Μέγκαν, πως θα παραιτηθούν από τα επίσημα πριγκιπικά τους καθήκοντα και τη μετακόμισή τους στην Αμερική.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share