Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σκάνδαλο στο Χόλιγουντ: Πασίγνωστη ηθοποιός γλίτωσε 40 χρόνια φυλάκισης

Φοβερό!

21 Μαΐου 2020 20:53
Σκάνδαλο στο Χόλιγουντ: Πασίγνωστη ηθοποιός γλίτωσε 40 χρόνια φυλάκισης
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Σκάνδαλο φέρνει στο Χόλιγουντ η αποκάλυψη, ότι πασίγνωστη ηθοποιός ήρθε σε συμφωνία με τη Δικαιοσύνη και... θα πέσει στα μαλακά, γλιτώνοντας 40 χρόνια φυλάκισης.

Ο λόγος γίνεται για τη Λόρι Λάφλιν και το σύζυγό της, Μόσιμο Τζιανούλι, που κατηγορήθηκαν για σκάνδαλο δωροδοκίας, για να περάσουν τα παιδιά τους στο Πανεπιστήμιο.

Έτσι δήλωσαν ένοχοι και θα εκτίσουν εκείνη 2 μήνες και ο σύζυγός της πέντε και χρηματική ποινή 150.000 δολαρίων καθώς πλήρωσαν 500.000 δολάρια τον εγκέφαλο του σκανδάλου τον Ρικ Σίνγκερ, για να περάσουν οι κόρες τους χωρίς εξετάσεις στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας ως ταλέντα στην κωπηλασία ενώ δεν είχαν πιάσει κουπί στα χέρια τους ποτέ, ενώ πρόσφατα ένας μεγάλος αστέρας του Χόλιγουντ απεβίωσε.

Το ζευγάρι είχε συλληφθεί τον Μάρτιο του 2019 μαζί με άλλους 50 γονείς ανάμεσά τους και την επίσης διάσημη ηθοποιό, Φελίσιτι Χάφμαν η οποία φυλακίστηκε για 14 ημέρες.

Σοκ στο Χόλιγουντ: Η Άμπερ Χερντ απατά τον Τζόνι Ντεπ στο σπίτι του ένα μήνα πριν χωρίσουν (video)

Σκάνδαλο χτύπησε το Χόλιγουντ, αφού ένα βίντεο-ντοκουμέντο δείχνει την Άμπερ Χερντ να απατά τον Τζόνι Ντεπ στο ίδιο του το σπίτι με τον εραστή της, Έλον Μασκ, ένα μήνα προτού οι δυο τους χωρίσουν, ενώ μία μέρα μετά τη μεταξύ τους έντονη διαμάχη, για την οποία βρίσκονται στα δικαστήρια, η ίδια φαίνεται σε άλλο βίντεο να συνομιλεί με τον έτερο ηθοποιό, Τζέιμς Φράνκο.

Την ώρα που εκείνη κατηγορεί τον πρώην σύζυγό της για κακοποίηση εξαιτίας του εθισμού του στο αλκοόλ, η Daily Mail δημοσίευσε το βίντεο που δείχνει την Άμπερ Χερντ να ερωτοτροπεί στο ασανσέρ του πολυτελούς διαμερίσματος του Τζόνι Ντεπ με τον δισεκατομμυριούχο Έλον Μασκ. Δείτε και την φρίκη που προκλήθηκε με μεγάλο ηθοποιό, που κατηγορείται για βιασμό.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η ηθοποιός είναι κλεισμένη στο συγκεκριμένο ασανσέρ με τον εραστή της και ερωτοτροπούν με πολύ πάθος.

Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο, ο Τζόνι Ντεπ ισχυρίζεται πως η πρώην σύζυγός του και ο επιτυχημένος επιχειρηματίας συνδέθηκαν ερωτικά, μόλις έναν μήνα μετά τον γάμο τους, γεγονός που σκοπεύει να χρησιμοποιήσει στη δικαστική διαμάχη που εξελίσσεται ανάμεσα τους.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share