Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«White Lines»: Η νέα σειρά του δημοιουργού του "La Casa de Papel" έκανε πρεμιέρα στο Netflix και σαρώνει

Έχει προκαλέσει φρενίτιδα

18 Μαΐου 2020 08:30
«White Lines»: Η νέα σειρά του δημοιουργού του
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

To "White Lines" είναι εδώ και έχει ξετρελάνει τους χρήστες του Netflix, από την Παρασκευή που έκαναν πρεμιέρα τα 10 επεισόδια στην πλατφόρμα, λίγες μέρες μετά την άκρως επιτυχημένη σειρά "Μέσα στη νύχτα" που έφτασε στο νούμερα 1 μέσα σε λίγες μέρες.

Το Νetflix δεν μας αφήνει ποτέ να ησυχάσουμε. Το νέο trend αναμένεται να είναι η σειρά «White Lines» από τον δημιουργό του Casa de Papel. Μιλάμε για σπινταριστό μυστήριο με στοιχεία από θρίλερ. Ολα ξεκινούν όταν το πτώμα ενός γνωστού DJ από το Μάντσεστερ βρίσκεται έπειτα από εξαφάνισή του από την Ιμπιζα, πριν από 20 χρόνια. Η αδελφή του μεταβαίνει στο νησί για να ανακαλύψει τι συνέβη και βρίσκεται να στροβιλίζεται στο σκοτεινό κόσμο των clubs.

Στη νέα σειρά του Άλεξ Πίνα «White Lines» που αποτελείται από δέκα επεισόδια, η αδερφή ενός διάσημου DJ του Μάντσεστερ ταξιδεύει στην Ίμπιζα όπου ελπίζει να βρει τις απαντήσεις για το τι συνέβη στον αδερφό της, καθώς η σορός του ανακαλύπτεται είκοσι χρόνια μετά την εξαφάνισή του στο νησί.

Η έρευνα της την βάζει στον επικίνδυνο κόσμο των κυκλωμάτων της νύχτας και των clubs αναγκάζοντας την να αντιμετωπίσει την σκοτεινή πλευρά των ανθρώπων που ζουν τη ζωή τους στα άκρα.

Το «White Lines» είναι η δεύτερη πρωτότυπη σειρά του εμπνευστή και δημιουργού του Casa De Papel για το Netflix και αποτελεί συμπαραγωγή της Βρετανίας και της Ισπανίας με πρωταγωνιστές τους Λόρα Χάντοκ, Νούνο Λόπες και Μάρτα Μίλανς, αλλά και συμμετοχές από γνωστούς Ισπανούς σταρ όπως ο Χουάν Ντιέγκο Μπότο.

Είσαι λάτρης του Netflix; Η Ρία Κολοβού προτείνει την σειρά που πρέπει να δεις!

Η Ρία Κολοβού είναι από τα παιδιά που πέρασαν από το Survivor και συγκεκριμένα από τον κύκλο "Ελλάδα - Τουρκία" και αγαπήσαμε περισσότερο! Έκλεψε την παράσταση, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και όχι άδικα, τόσο με την γοητεία όσο και με τον χαρακτήρα της, ενώ πρόσφατα σας παρουσιάσαμε και την κούκλα αδελφή της με την οποία μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό.

Η Ρία Κολοβού τις δύσκολες μέρες του εγκλεισμού τις πέρασε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητα στην επαρχία και κοντά σε αγαπημένα της πρόσωπα! Ένα από τα χόμπι της, εκτός της γυμναστικής και της μαγειρικής, ήταν και οι καλές σειρές - ταινίες του Netflix.

Μάλιστα η ίδια αποκάλυψε στους χιλιάδες followers της στο Instagram την σειρά που παρακολουθεί αυτή την περίοδο και μας την προτείνει ανεπιφύλακτα! Ποια είναι αυτή; Το "Outer Banks", η σειρά που θα φέρει το καλοκαίρι πιο γρήγορα στο σπίτι σου.

Υπόθεση της σειράς:

Μία δεμένη παρέα από την κακή πλευρά της περιοχής Outer Banks στη Βόρεια Καρολίνα ξεκινά μια δύσκολη αποστολή – να βρει τον εξαφανισμένο πατέρα του bad boy ‘αρχηγού’ της. Κατά τη διαδικασία αυτή, θα πέσουν στον χάρτη ενός θησαυρού που θα αποκαλύψει ένα πολύ καλά κρυμμένο μυστικό. Οι ‘Pogues’ όπως ονομάζονται οι φίλοι γιατί το ‘Goonies’ ήταν ήδη πιασμένο, θα αρχίσουν τις περιπέτειές τους όταν θα κοπεί το ηλεκτρικό ρεύμα στην περιοχή τους και θα επιδοθούν σε κυνήγια θησαυρού, απαγορευμένους έρωτες, συγκρούσεις μεταξύ τους, αλλά και με αντιπάλους τους που θα κάνουν τη ζωή τους δυσκολότερη. Και το καλύτερο;

H σειρά του Netflix έχει δημιουργηθεί από τους Jonas και Josh Pate, αλλά και από τη Shannon Burke. Μείνε κυρίως στο όνομα της τελευταίας που είναι βραβευμένη συγγραφέας και έχει γράψει για τηλεόραση και κινηματογράφο. Οι δουλειές της περιλαμβάνουν το ‘Syriana’, ενώ το βιβλίο της ‘Black Flies’ πρόκειται να διασκευαστεί για τον κινηματογράφο με πρωταγωνιστή τον Mel Gibson.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share