Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Η Μαντόνα διαψεύδει όσους σχολιάζουν αρνητικά το σώμα της με την πιο καυτή selfie

Μας τα έδειξε όλα!

14 Μαΐου 2020 12:21
Η Μαντόνα διαψεύδει όσους σχολιάζουν αρνητικά το σώμα της με την πιο καυτή selfie

Δεν είναι και λίγοι εκείνοι που έχουν σχολιάσει αρνητικά τόσο το σώμα όσο και την ηλικία της Μαντόνα αποκαλώντας ακόμα και ηλικιωμένη...

Η διάσημη pop star όμως για ακόμα μια φορά έδειξε πόσο ακομπλεξάριστη είναι τόσο για την ηλικία της όσο και για το σώμα της! (Θυμηθείτε ότι είναι σχέση με 24χρονο χορευτή και είναι στην καλύτερη της φάση)

Η Madonna λοιπόν θέλησε να αποδείξει πως όχι μόνο κρατιέται αλλά και ότι διαθέτει επίσης ''περίφανους'' γλουτούς. Τι έκανε; Έβγαλε μια selfie στην οποία φαινόταν και το καλοσχηματισμένο πίσω μέρος του σώματος της από τον καθρέφτη!

Όπως έγραψε η τραγουδίστρια χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας της στο instagram:

"Τελικά θα κάνω την αναγεννητική μου θεραπεία για τον χόνδρο μου που λείπει! Θα χοροπηδούσα πάνω-κάτω αν μπορούσα αλλά μετά από 8 μήνες σίγουρα θα πονάω". Να σας θυμίσουμε ωστόσο πως πριν λίγο καιρό η ίδια αποκάλυψε πως είχε βγει θετική κορωνοϊό

Έπος από τη Μαντόνα! Αυτή την πρόταση έκανε στον Πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ! (video)

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν παραιτηθεί και προχωρούν στην νέα τους καθημερινότητα, μακριά από το παλάτι στη Βρετανία, αλλά η Μαντόνα φέρνει την ανατροπή με την πρόταση, που τους έκανε σε ένα επικό βίντεο.

Φαίνεται, ότι τόσο εκείνη όσο και ο Μπραντ Πιτ λατρεύουν... να γλεντούν τους Βρετανούς, με τη Βασίλισσα της Ποπ να ανησυχεί για το μέλλον των Δουκών του Σάσεξ. Για την ακρίβεια, δε θα ήθελε να δει τους Χάρι, Μέγκαν και Άρτσι να μείνουν στο Βανκούβερ, προχωρώντας, έτσι στην πρότασή της.

Με ένα ξεκαρδιστικό βίντεο στο Instagram, η 61χρονη σήμερα τραγουδίστρια είπε πως η επιλογή του Καναδά είναι βαρετή. Λίγο αργότερα, πρότεινε στον Χάρι και τη Μέγκαν να νοικιάσουν το σπίτι της στο Σέντραλ Παρκ, στο Μανχάταν. «Έχει δύο δωμάτια και το διαμέρισμα έχει τις καλύτερες θέες στο Μανχάταν, με ένα υπέροχο μπαλκόνι», ολοκληρώνει στο θεϊκό βίντεο η Μαντόνα.

Και δε σταματά εκεί! Η Βασίλισσα της Ποπ αναφέρθηκε στη διαφορά ανάμεσα στο Μπάκινχαμ και την Νέα Υόρκη. «Η Νέα Υόρκη είναι καλύτερη από το Μπάκινχαμ, καλύτερη από μια συνομοταξία ανθρώπων με μάλλινο καπέλο», σχολίασε, κάνοντας μάλλον αναφορά στη Βασίλισσα Ελισάβετ και... τη βασιλική οικογένεια.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share